• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir denizciden çok hoşlandım

slayyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2025
1
0
1
19
Merhaba ben 19 yaşındayım bir çocuktan çok hoşlandım geçenlerde 29 Ekim kutlamalarındaydım orada bir çocukla tanıştım bir köşede oturduk saatlerce sohbet ettik çok kibar bir çocuktu benimle aynı yaştaydı denizcilik lisesi mezunuydu 8 ay içerisinde de Bulgaristan'a gidecekmiş Üsküdar'da bir bankta oturduk çok uzun bir süre en son metroyu kaçırmamam için beni metroya bindirdi ben elini sıktım yolun açık olsun dedim O da elimi sıktı teşekkür etti sonra bana sarıldı ben de ona sarıldım yanağımı bir buse kondurdu ben de onun yanağını öptüm arkama bakmadan metroya bindim ve gittim elimde çocuğun ne numarası var ne başka bir şeyi muhtemelendi bir daha asla göremeyeceğim unuturum sandım iki gün oldu hala aklımda

14-25 arası 15 kere aşık oldum sandım öldüm ağlamaktan her biri için.

İlk başta deselerdi 15 kere daha karşındakini özel sanacaksın diye hiç ağlamazdım. Şimdi sana söylüyorum 15 kere daha birini özel sanacaksın ama olmayacak o yüzden çok ağlama biraz ağla.

19 yaş hormonlar fora mantık yok vs. yani içine göm ve hayata devam et. maceraya girme. o yaşlarda bunlar normal ama önemli olan sürdürmemek.
Valla o yaşımda tanımadığım kimseyi öpmedim ve öptürmedim yani çok saçma geldi. Bana sorarsanız sosyal deney yaptı. Bak şimdi bu kızla samimi olucam vs diye arkadaşlarıyla iddiaya bile girmiş olabilir. Bu çağda böyle şeyler yaşanıyor maalesef.
Muhabbet etmenizde hiçbir sorun yok ama sınırlarınızı korumanız lazım gençler. Yoksa çok üzülürsünüz.

Merhaba ben 19 yaşındayım bir çocuktan çok hoşlandım geçenlerde 29 Ekim kutlamalarındaydım orada bir çocukla tanıştım bir köşede oturduk saatlerce sohbet ettik çok kibar bir çocuktu benimle aynı yaştaydı denizcilik lisesi mezunuydu 8 ay içerisinde de Bulgaristan'a gidecekmiş Üsküdar'da bir bankta oturduk çok uzun bir süre en son metroyu kaçırmamam için beni metroya bindirdi ben elini sıktım yolun açık olsun dedim O da elimi sıktı teşekkür etti sonra bana sarıldı ben de ona sarıldım yanağımı bir buse kondurdu ben de onun yanağını öptüm arkama bakmadan metroya bindim ve gittim elimde çocuğun ne numarası var ne başka bir şeyi muhtemelendi bir daha asla göremeyeceğim unuturum sandım iki gün oldu hala aklımda
Hormon falan demeyeceğim bir erkek seni tekrar görmek istese numaranı mutlaka alırdı. Flörtleşmiş egosunu tatmin etmiş geçmiş salla gitsin

Her limandan bir Buse konduran bulur

3 gün sonra unutursun merak etme😂

İlk başta deselerdi 15 kere daha karşındakini özel sanacaksın diye hiç ağlamazdım. Şimdi sana söylüyorum 15 kere daha birini özel sanacaksın ama olmayacak o yüzden çok ağlama biraz ağla.
Bi kere biri için üzüldüm ay dediler daha neleri çıkacak .İçimden bi kızdım bunlara ne demek daha neleri çıkacak diye.Aklima geldi güldüm simdi

Bi kere biri için üzüldüm ay dediler daha neleri çıkacak .İçimden bi kızdım bunlara ne demek daha neleri çıkacak diye.Aklima geldi güldüm simdi
Evlenmişsin bile iyisi çıkınca. Stres hakkında yorum yazmıştım sana aklına yatarsa bildirim tuşumu allandır.

25 den sonra bir daha olmadın mı? korkutma beni :(

yani donya sen de
19 yasinda opmeyecek de ne zaman opecek
ki yanaktan öpmüş kiz
hersey zamaninda güzel
ilk öpücüğün zamani da (bence) ilkgenclik aşklarıdir
Ya hu tanımadığın daha yeni tanıdığın numara şu hbir şeyini bilmediğin birini öptün mü sen?
Sevgilisinin tabi öper ister yanaktan ister dudaktan ama bu bence hiç normal değil

Back
X