• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir denizciden çok hoşlandım

Ya hu tanımadığın daha yeni tanıdığın numara şu hbir şeyini bilmediğin birini öptün mü sen?
Sevgilisinin tabi öper ister yanaktan ister dudaktan ama bu bence hiç normal değil
Yanaktan öpmüş gayet masumane normal bi öpücük.

Ya hu tanımadığın daha yeni tanıdığın numara şu hbir şeyini bilmediğin birini öptün mü sen?
Sevgilisinin tabi öper ister yanaktan ister dudaktan ama bu bence hiç normal değil
e tanismislar iste konusmuslar kac saat
öpücük de yanaktan olmus
ne var yani bunda?
bu yaslarda yasanan her sey insana ×50 gelir tecrubesizlikten ve hormonlarin coşkusundan. su an su kucuk opucukten aldigi hazzi 33ünde sevgilisiyle yaptigi french kissten alamaz. ne guzel yasinda yasasin iste ilkgenclik aşklarını
bence normal. ben olsam ben de operdim😅
sonu bir yere varmayacagina emin oldugum tatil asklarimla da son animizda vedalasirken buse kondurdum bunca sene
iyi ki de yapmisim hepsinin sicakligi hala hatrimda
hatta esimle de tanistigimiz gün sadece o gun tanismis iki insandik. Adam bambaska bir ülkeden, gelir mi gelmez mi belli degil, ben gitsem gidemem vize var. tüm samimiyetimle devam etmeyecegini düşünmüştüm ama yine de güzel gecen bir günü öpüşerek noktalamıştık.
ki bu kiz opusmemis bile bir yanaktan buseye de "o yasta" denmez yani
hic de kucuk bir yas degil, ülkede cogu kisinin annesi onun yasinda evli barkli kadındı

Yanaktan öpmüş gayet masumane normal bi öpücük.

e tanismislar iste konusmuslar kac saat
öpücük de yanaktan olmus
ne var yani bunda?
bu yaslarda yasanan her sey insana ×50 gelir tecrubesizlikten ve hormonlarin coşkusundan. su an su kucuk opucukten aldigi hazzi 33ünde sevgilisiyle yaptigi french kissten alamaz. ne guzel yasinda yasasin iste ilkgenclik aşklarını
bence normal. ben olsam ben de operdim😅
sonu bir yere varmayacagina emin oldugum tatil asklarimla da son animizda vedalasirken buse kondurdum bunca sene
iyi ki de yapmisim hepsinin sicakligi hala hatrimda
hatta esimle de tanistigimiz gün sadece o gun tanismis iki insandik. Adam bambaska bir ülkeden, gelir mi gelmez mi belli degil, ben gitsem gidemem vize var. tüm samimiyetimle devam etmeyecegini düşünmüştüm ama yine de güzel gecen bir günü öpüşerek noktalamıştık.
ki bu kiz opusmemis bile bir yanaktan buseye de "o yasta" denmez yani
hic de kucuk bir yas degil, ülkede cogu kisinin annesi onun yasinda evli barkli kadındı
Üzgünüm ama bana ters. mahremiyet, sınırlar anaokuldan beri öğretiliyor. Kendi çocuklarıma da kendi düşündüğüm gibi öğreteceğim. İlk defa tanıdıkları bir insan sınırlarına mahremiyetlerine böyle giremez , kendileri de giremez, isterse 10 saat konuşsunlar. Benim düşüncem bu. Ne adını biliyor ne sanını doğrusu sapık mıdır takip mi edecek ne yapacak biz bu çağda insanları tanıyor muyuz bu kadar net?
Neyse benim düşüncem bu. Siz tabi istediğinizi yapabilirsiniz saygı duyarım.

Merhaba ben 19 yaşındayım bir çocuktan çok hoşlandım geçenlerde 29 Ekim kutlamalarındaydım orada bir çocukla tanıştım bir köşede oturduk saatlerce sohbet ettik çok kibar bir çocuktu benimle aynı yaştaydı denizcilik lisesi mezunuydu 8 ay içerisinde de Bulgaristan'a gidecekmiş Üsküdar'da bir bankta oturduk çok uzun bir süre en son metroyu kaçırmamam için beni metroya bindirdi ben elini sıktım yolun açık olsun dedim O da elimi sıktı teşekkür etti sonra bana sarıldı ben de ona sarıldım yanağımı bir buse kondurdu ben de onun yanağını öptüm arkama bakmadan metroya bindim ve gittim elimde çocuğun ne numarası var ne başka bir şeyi muhtemelendi bir daha asla göremeyeceğim unuturum sandım iki gün oldu hala aklımda
Yavrum adı üstünde "denizci"... Her limanda vardır derler de bizimki repertuarı geniş tutmuş, bunun her limanda ve her metroda vardır.

Merhaba ben 19 yaşındayım bir çocuktan çok hoşlandım geçenlerde 29 Ekim kutlamalarındaydım orada bir çocukla tanıştım bir köşede oturduk saatlerce sohbet ettik çok kibar bir çocuktu benimle aynı yaştaydı denizcilik lisesi mezunuydu 8 ay içerisinde de Bulgaristan'a gidecekmiş Üsküdar'da bir bankta oturduk çok uzun bir süre en son metroyu kaçırmamam için beni metroya bindirdi ben elini sıktım yolun açık olsun dedim O da elimi sıktı teşekkür etti sonra bana sarıldı ben de ona sarıldım yanağımı bir buse kondurdu ben de onun yanağını öptüm arkama bakmadan metroya bindim ve gittim elimde çocuğun ne numarası var ne başka bir şeyi muhtemelendi bir daha asla göremeyeceğim unuturum sandım iki gün oldu hala aklımda
🥰🥰🥰

Bizde eski esimle ilk tanistigimiz gun gece yarisina kadar sohbet etmistik, annemle babamda oyleymis.

Ben tanistigimiz gunun gecesi eve gittigimde heyecandan uyuyamamistim, ne guzel anilar bunlar 🥰 keske bi noktada adini sanini telefonunu sorsaydiniz, guzel bir hikaye olabilirmis.

Her limanda bir sevgili mottosuna sizle başlamış reis

Ayyy ciiikkk rimintik 🫨🫨🫨🫨

Back
X