Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:KK43: çok üzüldüm gerçekten benimki öyle bir olay değildi nasılsın vs tarzında konuşmalar onu bile kaldıramadım ben. Zira kendisi o sıralar bütün arkadaşlarımı hayatımdan çıkartmış, mini eteklerime açık kıyafetlerime yasaklar getirtmiş, gideceğim gitmeyeceğim cafeleri yerleri kendisi belirlemişti. Üstelik takılan bütün altınlarımı da (anne babamın aldıkları hariç) borçlar için satmış durumdaydım. Maddiyatı hiçbir zaman umursamadım bekarken bile su an ikimizin geliri kadar parayı zaten ailem bana yolluyordu bunu çok iyi biliyor. Gerçekten para, altınlar ev eşya umrumda bile değil boşansam zaten evimi ailem alır maaşım da arabam da var. Lanet eşyalar yerin dibine batsın. Ondan tek istediğim sadakat. Bu kadar basit yaaa :KK70: ne para ne de başka bir şey. Ailesine bir kez bile hürmette kusurum olmadı, üstelik onların yanında istekleri üzerine başörtü örtüyorum ki ben gayet dövmeli falan bi tipim. Ne diyim umarım eşim bu şekilde devam eder beni tekrar üzmez pişman etmez. İnsallah buraya bir gün üzüntü içinde bir konu da ben açmam. Sizin adınıza da çok üzüldüm :KK43:
Hiç kimse için kendinizden ödün vermemelisiniZ. İlerde pişmanlığını daha çok yaşarsınız. Güvenmediğiniz bir kişi için neden bu kadar müsamaha gösteriyorsunuz? Seven insan sevdiği kişiyi olduğu gibi kabul etmeli, karşıdaki kişinin giyimine, duruşuna, hayat biçimine saygısı olmalı. Yoksa hayat pişmanlıklarla geçer.

ben diğer konuda ikilemde kalmıştım. erkek üye mi diye. ama emin olmadığım için kib lememiştim.
keşke fake olsaydın ya..
keşke fake olmadığını ispatlamayı üstüne vazife edinmeseydi bazıları.
gençmişsin de inşallah çocuklarınla çok mutlu olursun.
Hangi konu bu?

S smolu Yaşadığınız şey her neyse Rabbim feraha çıkarsın ama ben ne olduğunu anlayamadım pek. Eşiniz sizi aldatmış siz konu açmışsınız. Üyeler niye fake demiş ki? Olmayacak bir şey değil ki bu.

Bir konu açsam, bana dua edin desem bile bu kadar içten ve nerede, kim olduğunu, nasıl yaşadığını bilmediğim insanlardan dua almam imkansızdı heralde.

Acımı acınız gibi görüp dua ettiniz, ediyorsunuz. Allah hepinize hayırlı, Huzurlu ve mutlu ömürler versin inşallah.

Çok yardımınız dokundu, hele nu akşam aldığım dualar...

Mesaj kutum bana dua eden güzel kalpli insanlarla dolu. İyiki varsınız. Eksik olmayın. Nur olun💕

Özelden de yazmıştım, buradan da yazayım. Dualarımızdasınız. Bu kadar pozitif enerji ile en yakın zamanda çok güzel mutluluk haberlerinizi alırız inşallah.

Niye üyeler fake demiş ki olamaz mı yani? Ne yazık ki ülkemizde bir sürü erkek eşini aldatıyor.

Off sormayın. Niye o şokla kurabiye yapıyormuş. Çok da yazdık şoke edici olaylara herkesin tepkisi farklı olur diye. Çok da iyi yaptı sakin kalmakla, hiçbir şey olmamış gibi davranmakla. Şimdi asıl şok kocasına oldu.

Neyse pozitif şeylere odaklanalım. Bundan sonra her şey çok güzel olsun inşallah.

Cok cok mutlu olmani dilerim. Rabbim evlatlarinla sana mutlu, saglikli, huzurlu bir omur versin.

Konunu ilk yazdığın günden beri takip ediyorum,hiç yorum yazmadım kalabalık etmemek adına yalnızca özelden mesaj yazmıştım elimden geldiğince yardımcı olabilmek için.
Şimdi bakıyorum da dualarımız kabul olmuş çok şükür.Yorum yazmadım ama sürekli dua ettim Rabbim alnının akıyla bu işin içinden çıkar bu güçlü kadını diye..
Rabbim hayatının geri kalanını huzur içinde geçirmeni nasip etsin,yavrularının kaderi güzel olsun,hayatında hep iyi insanlar olsun 🤲
Tertemiz kalbin sayesinde bu zorlu süreci sükûnet ile atlattın,bundan sonraki süreçte Allah yâr ve yardımcın olsun..
Bizler buradayız (iyi niyetli olanlar) her daim yanındayız,sende bizim dualarımızdasın..

Çocuklarınız ne durumdalar?
Böyle durumlarda çocukların o huzursuzluğun içinde olması çok üzüyor beni.
Değdi mi uçkur derdine bir aile dağıtmaya, erkekler ne kadar duygusuz, ne kadar vicdansizlar.
Allah yavrularınız için güç versin size.
Umarım çocuklarınızın geleceği de çok güzel olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X