• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var bitmiyor.!

Evlilikte önceliğiniz?

• Çocuklar

OY: 4 8,3%
  • İlgi

OY: 15 31,3%
  • Cinsellik

OY: 2 4,2%
  • Aileler

OY: 0 0,0%
  • Saygı

OY: 27 56,3%

• Ankete Katılan
    48

zeplin88

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
1.052
834
323
Bazen bu dünyada tek hissediyorum bazen olmasa da olur diyorum ama sanki yüreğimde de bir boşluk oluyor arasıra ama alışmaya çalışıyorum kafaya taktıkça bitmiyor zaten dertler..

Eşim evine bağlı iyi bir insan..Çok yıpranmıştık atlattık o günleri düzeldi benim sabrım ve duam ile...Bana ve aileme değer veriyor fakat cinsellik evliliğimizde yüzde %20.Bende zor mu kullanayım.Şımarık hareketleri de sevmez.Cinsellik bazı evlilikler için sıralaması arkalarda olabilir.E benimde öyle bi hal aldı ama daha da arka sıralara gitmesini istemiyorum. Eşimi de özlüyorum...Her yönden iyiyiz fakat bunu aşamadık..Doktora da gitmez hayatta..Bana bir gün "beni tamamiyle istediğini hissedemiyorum" demişti.."Bende de o yüzden tutku azalıyor "dedi.Ne istedğini bilen biri istiyor karşısında ben hep öyleyim fakat gösteremiyorum sanırımBelki eksik yaptığım bir şeyler var tabi 9 yıldır beraber olunca yıpranıyor ilişkiler...

Bence o arzulu bir eş istiyor
Biraz süprizler falan yapsan şaşırtsan belki işe yarar

Evlilik terapistine gidin derim. Bu tarz konularda inanılmaz faydası olduğunu duydum biliyorum. Biz gittik ama sıkıntı cinsellikten çok başka bir şeydi sonuç alamadık.

Bence o arzulu bir eş istiyor
Biraz süprizler falan yapsan şaşırtsan belki işe yarar

Evet biliyorum hissediyorum..fakat cesaret edemiyorum kendisi dan dan istemediğini bile söyleyen bir adam fakat heralde o kadar sürpriz yapsam bozmaz (umarım..)

Evlilik terapistine gidin derim. Bu tarz konularda inanılmaz faydası olduğunu duydum biliyorum. Biz gittik ama sıkıntı cinsellikten çok başka bir şeydi sonuç alamadık.

Açıkçası çok duydum fakat ne kadar yararlı bilemedim..Bize çok iyi bi terapist lazım..

Esin cinsellik te senin önde olmanı mi istiyor acaba yani illa ondan hareket bekleme sen hareketi baslat

eşiniz tutkusunun neden azaldığını belirtmiş de mesele tutku değildir herhalde di mi? zaten çok uzun zaman geçince tutku ve heyecanın kalmaması normal.
sağlıklı hoş bir cinsel hayat sizi memnun eder. alışkanlın ve bağlılıkla devam eden güzel bir cinsel hayat gerekli. sadece bunu yaşatsa yeter.
yani eşiniz kıvırıyor da olabilir o gerekçeyi sunarak. sizinle hiç ilişki yaşamak istemediği için öyle söylüyor olabilir. sizden soğuyacağı bir şey olmuştur büyük ihtimalle.
bu kadar da olmaması tuhaf çünkü.
üstelik siz çözüm isterken ona da yanaşmıyor.

Evet biliyorum hissediyorum..fakat cesaret edemiyorum kendisi dan dan istemediğini bile söyleyen bir adam fakat heralde o kadar sürpriz yapsam bozmaz (umarım..)

Daha Bozmaz derken yanlış başlıyorsun
Bozmaz degil hoşnut kalmaz ve bunu dile getirir belki desen daha doğru
Bozmak olarak bakmamalısın meseleye
O senin eşin
Ben bundan hoşlanmıyorum dese hemen bozuluyor musun ?

Neyden hoşlanır neyden hoşlanmaz bunu açık bir dille ifade etmesi daha iyi değil mi senin için.

Ona da sorablirsin, tabi bu direk ne istersin diye sorulmaz. Cilveleşirken şakalaşırken bir şey atarsın ortaya başlarsın yavaş yavaş ağzını aramaya
Zaten açık konuşan bir eşmiş çok uğraştırmaz seni
Az çok bel olur ne ister ne bekler..

Tabi sen bu atağı yaptıktan sonra biraz da boş bırak o düşnsün sen ne istersin..

Arzulu olduğunuzu hissettirmelisiniz ona . Onu istediğinizi bilmeli . eve geldiğinde minik sürprizler falan yapın siz bir adımı atın bakalım :)
Hala tık yoksa onun odunluğu:110:

Bu tur konularda erkegin tum kabahati kadina atmasina sinir oluyorum. Bir erkegin karsisindaki kadin onu "yeteri kadar" istemiyor diye tumden iliskiyi kesecegini de sanmiyorum. Ya fizyolojik ya da psikolojik bir sorun var, ya da baska bir aliskanligi. Esinizin doktora gitmesini isteyeceginiz kadar seyreklestiyse erkek tarafinda da -hatta belki de agirli olarak erkekte- bir sorun vardir bence.

chiLL chiLL Yani ben istemediği zamanı da bilirim hiç bir şey yapmadan peki dedim.Yani bozulmadım mı bozuldum bu bi gerçek. Konuşmak gerektiğini düşünüyorum açık ve net bi şekilde beklentileri cinsellikten..Benim için de bi rota çizmiş olur.

Bence topu size atarak sizi suçlu hissettirmeye çalışıyor. Kendi isteksizligini ya da başka bir nedeni bununla örtmeye çalışıyor. Kendinizi suçlamayın. Gerekirse çabalamamakta isRaci olursa bitirin. Evlilikte cinsellik önemli neticede ev arkadaşı değilsiniz.

Artistee bak. Kocan işte, eminim öpüyor, dokunuyor, gülümsüyor, bir şekilde onu istediğinizi belli ediyorsunuzdur.

Hareke geçsin diye, gerçekten istediğinizi anlasın diye daha ne yapmak gerekiyor ki?. Striptiz show falan mı?

Önce fizyolojik testlerini yaptırın bence.

Bazen bu dünyada tek hissediyorum bazen olmasa da olur diyorum ama sanki yüreğimde de bir boşluk oluyor arasıra ama alışmaya çalışıyorum kafaya taktıkça bitmiyor zaten dertler..

Eşim evine bağlı iyi bir insan..Çok yıpranmıştık atlattık o günleri düzeldi benim sabrım ve duam ile...Bana ve aileme değer veriyor fakat cinsellik evliliğimizde yüzde %20.Bende zor mu kullanayım.Şımarık hareketleri de sevmez.Cinsellik bazı evlilikler için sıralaması arkalarda olabilir.E benimde öyle bi hal aldı ama daha da arka sıralara gitmesini istemiyorum. Eşimi de özlüyorum...Her yönden iyiyiz fakat bunu aşamadık..Doktora da gitmez hayatta..Bana bir gün "beni tamamiyle istediğini hissedemiyorum" demişti.."Bende de o yüzden tutku azalıyor "dedi.Ne istedğini bilen biri istiyor karşısında ben hep öyleyim fakat gösteremiyorum sanırımBelki eksik yaptığım bir şeyler var tabi 9 yıldır beraber olunca yıpranıyor ilişkiler...

çok mu monotonsunuz?
bence cinsellik çok önemli
bir operasyon geçirdim 1 ay boyunca doktor yasakladı mesela bana
o 1 ayda eşimle gerim gerim gerildik
çünkü cinsellik olmadığı zaman birbirimizi hoşgörme katsayımız düştü bence
en azından bende böyle oldu
normalde yaptığında kızmadığım şeyler gözüme batar oldu
neyse ki o 1 ayı atlattık

mesela sadece ilişki değil gün içinde ya da uyumadan önce öpüşme sarılarak uyuma ne biliyim bu tür temaslarınız da önemli.

ben ankette ilgiyi işaretledim
ilgi olunca cinsellik de oluyor bence

her şeyi senden de bekleyemez
o da bi adım atmalı
acaba senin çözüldü sandığın sorunlarınız onun için hala bir sorun mu?

Olabilir ama o herşeyi sorun eden bir insan olduğu için ve çözüm aramadığı için onun neyi sorun edip neyi çözemediği ile uğraşmayı bıraktım. Bunu o da biliyor.Ben onun sürekli sorun çıkarmasından sıkıldım.Eften püften şeyler benim için o sıkıntılar.

Vardı çok iyiydi.Aramız bozuldu soğuduk birbrmizden ama ben kendimi toparlayabilen biriyim.O fazlasıyla işi uzatan biridir.

Hii. Kötü bir durumun icindesiniz o halde. Öncelikle iliski terapistine gitmeden bir urologa danismakta fayda olabilir. Cesitli hormonların yükselmesi ya da azalmasi erkeklerde cinsel isteksizlik yaratabiliyor ama bu aynen sizin yaşadığınız gibi sebeplerden ötürü fark edilmiyor ve tani koyulamiyor. Eger bir hastaligi cikmazsa o halde yapabileceğiniz seyler sinirli. Cunku onun da duzeltmek icin istekli olmasi gerekir. Yani bas basa tatile çıkabilirsiniz, aksam surpriz bir romantik yemek vs hazırlayabilirsiniz ama esiniz bunlardan mutlu olur mu bilmiyorum. Ben surekli temasın sart oldugunu düşünürüm mesela. Surekli dokunun, opun sarilin. Yani ille yatakta olmaniz gerekmez, tv izlerken de yapin bunlari. Daha heyecanli cinsel aktiviteler pozisyonlar filan arastirin. Bir sure emek verin, duzelmiyorsa yapacak bir sey yok zaten. Bence kötü cinsel hayat, kotu duugusal hayat kadar bosanmayi hak eden bir durum.

Back
X