Bir derdim var...bu annelere ne oluyor yahu!!!!!

Ailesinden önce erkek arkadaşınızın davranışları çok garip ve saçma ailesi söylemeseydi o bunca zamandır fark etmemiş miydi aranızdaki boy farkını da şimdi fark ediyor ve size soğuk davranmaya başladı ailesinin tek bir sözüyle. Ya bu işin içinde başka bir iş var ailesi aslında sizi başka bir sebepten dolayı beğenmedi ama erkek arkadaşınız asıl sebep yerine böyle saçma bir bahane üretmeyi tercih etti ya da gerçek sebep buysa da kısa ve net erkek arkadaşınızda iş yok sağlam karakterde sevdiğini arkasında durabilecek bir tip değil böyle bir konuda bile sevdiği kadını savunup sahip çıkamıyorsa ki gayet basit bir mevzu ilerde çok yalnız kalabilirsiniz.

acaba oğulları için düşündükleri başka bir kısmet olabilir mi
bu yüzden böyle saçma bir bahane bulmuş olabilirler
aklıma böyle bir düşünce geldi ndensee

Tabiki tek değilsin.Normal birşeyi sorun olarak görmelerine izin verme şevkin falan kırılmasın anlattığın noktaya gelebilmişsin eksik olarak görme bile.

acaba oğulları için düşündükleri başka bir kısmet olabilir mi
bu yüzden böyle saçma bir bahane bulmuş olabilirler
aklıma böyle bir düşünce geldi ndensee
bende bunu düşünmüyor değilim... ama biz ekimden beridir çıkıyoruz kasımda onların haberi oldu... böle bişeyde söz konusu olamaz bence... erkek arkadaşımda herşey güle oynaya olsun iki tarafta istekli bi şekilde olsun istediği için bişi diyemio...
üzülüyorum ya verdiğim emeklere..
o kadar buyuk bi hevesle gitmiştim ki evlerine hediye aldım kucuk yiğenine hediye aldım annemin bana koyduğu peyni tereyağ falan vardı onları koydum doğal şeyleri seviolar die...

Son düzenleme:
Bence boy önemlı değıl ruhen uyuşmak önemli benim eşimde boylu kuvvetli ben ise kısa.
hiç bır zaman sorun olmadı aramızda en sevdiğim yönüde espili oluşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…