evet bugün bu derdim var. aslında işimi seviyorum ama insanlardan o kadar bıkmış durumdayım ki insansız bir meslek varsa ona geçmek istiyorum. ya bu insanlar ne bencil ya. offf. bir yerde yetişkinlere ders veriyorum. kimi diyor hızlı anlatıyorsun kimi diyor şöyle böyle. eleştiriye gelemediğimden değil. eleştiri olmalı insanlar fikirlerini sunmalı. ama insanlar sanki özel ders gibi sadece kendilerini düşünerek eleştiri yapıyorlar buna sinir oluyorum. sözgelimi, a öğrencisi alıştırmayı hemen yaptı bitirdi diyelim. ben genel çoğunluğun bitirmesini bekliyorum. başlamadan önce soruyorum bitirdik mi diye. a öğrencisi atılıyor ordan başlayalım hoca ilerleyelim. ohoo olmaz ki böyle falan filan. aynı a öğrencisi eski eğitim sisteminde bir eğitim bekledeğini anlatıyor birde. ufak da değil koca koca insanlar. çok sıkıldım ya. off. yanlış anlaşılmakda istemiyorum. eleştiriye gelemediğimden değil. söylenen şeylerin çok bencilce ve saçma olmasından. ve ilk derste böyle yorum yapılmasında. moralim o kadar bozuldu ki anlatamam. çalışmak zorunda olmasam işi bırakacam o kadar yani.