Bebeğim geçen salı memeyi bıraktı yaklaşık 10 gündür emiyor du daha kucağıma yattığı an ağlamaya başlıyordu ama ben her gün deniyordum neyseki dün emmeye geri başladı ama bu zaman içinde az gelen sütüm iyice azaldı ne yapmam gerekiyor tekrar sütüm çoğalırmı başına böyle bişi gelen var mı bu arada bebeğim 5 aylık işe başladığım için mama veriyordum... şimdi dünden beri hem emziriyorum hemde mama veriyorum çünkü sütüm az geliyor sevinsem mi üzülsem mi bilemedim lütfen bişiler söleyin
Sağma makineniz varsa sagmaya çalışın.kanallariniz çalışmaya başlar bı yandan süt yapıcı yicekler yiyin bol bol su için. İnş gelir sutunuz tekrar. Birde sakın olumsuz dusunmeyin.
Gün içinde sağıyorum ama yetmiyor o yüzden mama veriyorum emmesi gibi olmuyor tekrar emdiğini görünce çok sevindim o yüzden sütüm artsın die dua ediyorum inşallah sağmaya da devam edicem
mama verme bence canım
Sütünü sağ dolaba koy sen iş yerindeyken sağdığın anne sütü ile beslensin bebeğin
Ayrıca bebeğini ne kadar çok emzirirsen ne kadar çok sütünü sağarsan sütün artacaktır. Ek olarak bol bol su iç ve stres yapma. Uyku düzenine de dikkat edersen sütün gelir
işteyken sağ, evdeyken de sürekli emzir. sürekli ama, bebeğin emdikçe sütün artıcak inan bana. ben de yaşadım bunu,
bol bol su iç. bebe bisküvisi ye ve su iç.
bisküvi yeyip susuyosun böylece çok su içmiş oluyosun :)