- Konu Sahibi ela
canım erkek arkadaşindan bahsediyorsun şimdiden bagırıyor cagırıyor sende alttan alıyorsun sıkntısı var diye canım tafsiye inanma bunlar hep böyledirler onların sorunu olunca magaraya girerler bagırmakla cagırmakla karşisındakıni korkutmaya calışirlar şimdi belki arda da bir gönlünü alıyordur aynı catı altına giirince ne demek isteyecegii anlıyacaksın..canım o bagırmak neye dönecek zaman gectikce ben yola getiririm diye düşünme asla gelmezler yola kendini kandırırsın dogru karar verirsin inşallah böyle biriyle devam ettirmek konusunda ben 8 aylık evliyim bu kadar kısa zamanda cok şeyi yaşadım mutlu olmak için hep susacaksın alttan alacaksın o ne derse o dersen mutlu olursun devam edebilirsin bunu yapabilirsen ama nereye kadar...? yapabilirsin iyi düşünkıslar artık bunalıyorum erkek arkadaşımla sürekli tartışıyoruz sorun hep ondan kaynaklanıyor moreli bozuk olunca ya beni azarlıyor yada sesini yükseltiyor ama moreli iyi olsun yavrum gülüm..ben sıkıldım bu durumdan sizinde böyle durumlarınız oluyor mu nişanlınız eşiniz yada erkek arkadaşınızla..