Bir derdim var kizlar ..

ellan17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
177
3
38
İsveç
Kizlar ben bir piskolloga gidyorum sac yolma hastaligi var bir travma sonucu ortaya cikti ve sacimin yarisini yolunmus sekilde gunde 50 sac yolabiliyorum.
Kilom 89 ve 10 kilo verdim kilo vermeye bakiyorum kilo veriyorum ama sacimi yolmaktan vaz gecemiyorum aksamlari yatamiyorum insanlardan utaniyorum hic arkadasim yok yanliz olmak hosuma gdiiyor piskologum depresan ilaclari icersen daha iyi olursun dedi ama ben geri eski kiloma dönmek istemiyorum haftanin 7 gunu spor yapiyorum depresan ilaclari icersem kilo alirmiyim spor yapsam bile ? daha iyi olur muyum depresan ilaclarla ?

Kizlar ben bir piskolloga gidyorum sac yolma hastaligi var bir travma sonucu ortaya cikti ve sacimin yarisini yolunmus sekilde gunde 50 sac yolabiliyorum.
Kilom 89 ve 10 kilo verdim kilo vermeye bakiyorum kilo veriyorum ama sacimi yolmaktan vaz gecemiyorum aksamlari yatamiyorum insanlardan utaniyorum hic arkadasim yok yanliz olmak hosuma gdiiyor piskologum depresan ilaclari icersen daha iyi olursun dedi ama ben geri eski kiloma dönmek istemiyorum haftanin 7 gunu spor yapiyorum depresan ilaclari icersem kilo alirmiyim spor yapsam bile ? daha iyi olur muyum depresan ilaclarla ?

depresyon ılacları kılo aldırmıyor sakınlestıyor spora devam et daha cok acık havada bol yuruyus cok etkılı olur tedavı surecınde

Yazacağım size komik gelebilir ama ben sizin yerinizde olsam çim adam alırım çim adamın çimlerinin büyümesini beklerim ya, ve her saçımı yolmak istediğimde çatır çutur çim adamın çimlerini yolarım..

Birisine söylemiştim bunu , komik bulmuştu ama deneyeceğini söylemişti..
Denedi mi bilemiyorum..

Yazacağım size komik gelebilir ama ben sizin yerinizde olsam çim adam alırım çim adamın çimlerinin büyümesini beklerim ya, ve her saçımı yolmak istediğimde çatır çutur çim adamın çimlerini yolarım..

Denedi mi bilemiyorum..

Cim adam nasil birsey ? avrupada varmidir

Denedi mi bilemiyorum..

aaaaa cok mantıklı benım aklıma gelmedı cıdden tebrık ederım cıdden guzel bı tavsıye, valla dusunsem aklıma gelmes

Son düzenleme:
$image.webp$image.webp

bu bole oluyor ıkı haftada nette satılıyordur en kotu çim adam

Kahkahalara boguldum gece yarisi saclarimi yoluyorum demen cok komik geldi gulmejten yazamiyirum valla:)))) kusura bakma nolur benim sinirlerim de bozuk bu gunlerde ondan komik geldi sanirsam.bende kopartirim saclarimi ama sen kadar degil.baskA seylere vermeye calis kafani yolunmaya basladigin zamanlar.cok gecmis olsun:)))

Kahkahalara boguldum gece yarisi saclarimi yoluyorum demen cok komik geldi gulmejten yazamiyirum valla:)))) kusura bakma nolur benim sinirlerim de bozuk bu gunlerde ondan komik geldi sanirsam.bende kopartirim saclarimi ama sen kadar degil.baskA seylere vermeye calis kafani yolunmaya basladigin zamanlar.cok gecmis olsun:)))

Cim adamlari gorunce daha cok gulmeye basladim karnim agridi valla cok yasayin emi:))))))

Bak çim adamları görür görmez insanın keyfi yerine geliyo..
Ah birde o çimleri yolarken ki alacağınız mutluluğu bi düşünün..

Gerçi ben çimleri uzatıp, makasla saç modelleri yapıyordum ah ah.. :52:

Bak çim adamları görür görmez insanın keyfi yerine geliyo..
Ah birde o çimleri yolarken ki alacağınız mutluluğu bi düşünün..

Gerçi ben çimleri uzatıp, makasla saç modelleri yapıyordum ah ah.. :52:

Yapmayin yahu zaten kendime hakim olamiyorum guluyorum hala:))) bende alicam o cim adamlardan cok eglenceli olabilir

iştahı arttıran antidepresanlar olduğu gibi azaltan antidepresanlar da var .. doktorunuza kilo almak istemedğinizi de belirtirseniz ona göre uygun bir ilaç verir ..

bende de var ve 7 yıldır devam ediyor eskisi kadar yolmuyorum fakat giden gitti zaten. Bırakmak çok zor. özellikle sinirlendiğimde üzüldüğümde elim direk kafama gidiyor. Çok koparma dürtüsü gelince çıt çıt saçlarım var onları koparıyorum.

bende de var ve 7 yıldır devam ediyor eskisi kadar yolmuyorum fakat giden gitti zaten. Bırakmak çok zor. özellikle sinirlendiğimde üzüldüğümde elim direk kafama gidiyor. Çok koparma dürtüsü gelince çıt çıt saçlarım var onları koparıyorum.
benimde yaklaşık 2 senedir var bu saç yolma 3 ay hiç yolmadim saçlarım uzamastı ne güzel ama küçük bir problem çıktı geri başladım yolma ya yolmuyorum canım sıkılınca elim otomatik gidiyor .s peki sen ne yapıyorsun saçların uzun mu belli oluyor mu yoldugun yerler antidepresan ilaçları kullandin mj ?

benimde yaklaşık 2 senedir var bu saç yolma 3 ay hiç yolmadim saçlarım uzamastı ne güzel ama küçük bir problem çıktı geri başladım yolma ya yolmuyorum canım sıkılınca elim otomatik gidiyor .s peki sen ne yapıyorsun saçların uzun mu belli oluyor mu yoldugun yerler antidepresan ilaçları kullandin mj ?

yolmaya başladıktan bir süre sonra dökülmelerde başladı bende. Halan da dökülüyor eskisi kadar olmasada. Antidepresan çok uyku yaptı bende az kullanıp bıraktım. Geç olmadan kurtulmaya çalış. Bunun çözümü sende .

erkek kardesımde yıllardır ugrasıyor, birtürlü geçemedi, yanıma gelmişti, onayını alarak basına esarp bagladım sııkıca, yıne esarptan bı saç bulup yoluyodu, sonra elıne stres topu verdım, sıkma ıhtıyacını onunla gıdersın dıye, şimdi eşine soruyorum , hala esarbı takıp stres topunu sıkıyormus, bırakmıyrmus her aksam oyleymıs, eşi: abla şiimdide stres topuna alıstı bırakamıyo diyo :) şaka bı yana bu gecıcı bı cozum, işe gidince yıne aynı, eşarbı yatarken takıyor,gerçi kendı sacı baglı olunca esınınkını yoluyormuş:)

geçmiş olsun tum bu sıkıntısı cekenlere, küçük gibi gorunsede cok zor bılırım....ama ilaç işini düşün derim..

Back
X