_ evet bükemedi de , sonrası kıskançlık sonrası güvenememe , sonrası çalışmasan diyorum , sonrası benim kendime olan güvenimin yok olması ve bi sabah ne yapıyorum ben diye uyanmam oldu bu uykudan.Kendine güveni olan hatunu elde edebilmek için uğraşıp sonra onu istediği gibi eğip bukemediği için olabilir
_ evet bükemedi de , sonrası kıskançlık sonrası güvenememe , sonrası çalışmasan diyorum , sonrası benim kendime olan güvenimin yok olması ve bi sabah ne yapıyorum ben diye uyanmam oldu bu uykudan.
Kendileri karaktersiz ve kompleksli oldukları için sindiremezler hayata karşı sağlam duran kadınları.modadan,sağlıktan,estetikten,yemek tariflerinden sürekli takip ettiğim kadınlar kulübüne bugün üye oldum.konusmak danışmak istiyorum.herkesin eleştiri ve yorumlarını bekliyorum.
berbaber olmadan önce bakımlı, hayat dolu,sosyal ilişkileri kuvvetli kadınları beğenip tercih eden adamlar neden beraber olduktan sonra o kadını sindirme çabası içine girerler..
çeşitli bir çok sebepten ötürü bozulan ne ayrılık aşamasına gelen ilişkim en başta bu sebepten baltalandı.
yaşadığınız benzer durumlar varsa böyle baslamak istiyorum konuya.sevgiler
vaktim o kadar bol ve konusup farklı insanlardann farklı gözlerle bakıp yorum yapmaa o kadar ihtiyacım varki , yardım edip konusursak ne mutlu banaTatlım öyle bi konu açmıssın ki yaz yaz bitmez vallahi
' ben cok kolay bi adamım, koyun gibi güdülmekten hoslanırım.cobanım ol güt beni ' diyen bi adamErkek kontrol etmekten hoşlanır, kendinden daha düşüğünü ister ki kontrol etsin bence mesele bu canım
tabi farkındayım fakat ben onca odun arasında bu odunu sectim bi kere , şuan gercekten karar verme aşamasında oldugum için konusmak istiyorumKendileri karaktersiz ve kompleksli oldukları için sindiremezler hayata karşı sağlam duran kadınları.
Her erkek böyle değil bunun farkındasınız değil mi?
Ben de yaşadım bunu. Önce benim için şöyle yapman, böyle yapman sorun olmaz diyen kişi, bir süre sonra aslında şunu yapmasan, ben buna izin vermem, öyle şey olmaz demeye başladı.
Bağlandıkça benim dikkat çekmemden hoşlanmaz hale gelmişti.
Çok değer verdiğim bir erkek olursa sorun olmuyor aslında benim için ama abartı hale gelirse soğutur insanı.
Hiç çekilmez. Müdahaleden ben de hiç hoşlanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?