bir derdim var konusmak ve görüş almak istiyorum

casper85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
332
169
48
modadan,sağlıktan,estetikten,yemek tariflerinden sürekli takip ettiğim kadınlar kulübüne bugün üye oldum.konusmak danışmak istiyorum.herkesin eleştiri ve yorumlarını bekliyorum.
berbaber olmadan önce bakımlı, hayat dolu,sosyal ilişkileri kuvvetli kadınları beğenip tercih eden adamlar neden beraber olduktan sonra o kadını sindirme çabası içine girerler..
çeşitli bir çok sebepten ötürü bozulan ne ayrılık aşamasına gelen ilişkim en başta bu sebepten baltalandı.
yaşadığınız benzer durumlar varsa böyle baslamak istiyorum konuya.sevgiler

Kendı komplekslerınden sanırım..ve sanırım konun tasınacak..

Kendine güveni olan hatunu elde edebilmek için uğraşıp sonra onu istediği gibi eğip bukemediği için olabilir

yeni olduğum için site içi yerleri ve konuları çözmeye calısıyorum.
önce merhaba ve tesekkürler görüşün için.
bu kompleksle başedilebilinirmi peki

Esimle tanistigimda is yerinde tanistik , ve hergun full bakimli yuksek topuklu ayakabilar giyerdim.

Evlendikten sonra giymesen dahami iyi olur deneye basladi , neden diye sordugumda gerek yok felan derdi iyide eskiden hosuna gidiyordu beni tanidiginda dedim.
Evet ama simdi giyme felan dedi, tabiki dinlemedim ve bana karismamasini soyledikten sonra.
Birdaha konuyu acmadi..

Yani erkek millet seni bakimli mini etekli tanirlar , sonrasinda degistirmeye calisirlar..

menesa..bu konuyu tekrar acmayıp bu şekilde kapatabildiysen sanırım eşinde anlayışlı.fakat en basından benimde tepkim bu oldu,bana gelen cevapta baskalarının sana benim gözümle bakmalarını istemiyorum oldu.
aşktan kör olan gözlerim ve aklımla beni sahipleniyo ne kadar seviyo tribine girdikten sonra biraz dikkat etmeye basladım.kırmızı ojelerim topuklu ayakkabılarım kıyafetlerim hep günün birinci gündem konusu oldu.
ben cok güvendiğim aklımla çare bulamadım.sorunlarımız bununla başladı.
şimdi evliliğim bitme noktasına geldi.bende oturdum nerden basladı bu uçurum diye düşünmeye başlayınca bu konuyla konusmak istedim.yaptığım yanlışları yada doğruları sorgulamak istiyorum yüreğimde
tesekkürler

Kendine güveni olan hatunu elde edebilmek için uğraşıp sonra onu istediği gibi eğip bukemediği için olabilir
_ evet bükemedi de , sonrası kıskançlık sonrası güvenememe , sonrası çalışmasan diyorum , sonrası benim kendime olan güvenimin yok olması ve bi sabah ne yapıyorum ben diye uyanmam oldu bu uykudan.

Kadının kendilerinden daha güçlü durduğunu düşünmeleri.
Kendilerini yetersiz bulmaları.
Hatta kadının takdir edilen birçok özelliği ile dalga geçip özgüven zedelemesi yapmaya çalışan tipleri de mevcuttur.

Kompleks yani kısaca.

_ evet bükemedi de , sonrası kıskançlık sonrası güvenememe , sonrası çalışmasan diyorum , sonrası benim kendime olan güvenimin yok olması ve bi sabah ne yapıyorum ben diye uyanmam oldu bu uykudan.

Farketmen iyi olmuş
Ne geliyosa ilişkilerin başına karşı tarafı değiştirmeye çalışmaktan geliyor

Kendileri karaktersiz ve kompleksli oldukları için sindiremezler hayata karşı sağlam duran kadınları.
Her erkek böyle değil bunun farkındasınız değil mi?

Ben de yaşadım bunu. Önce benim için şöyle yapman, böyle yapman sorun olmaz diyen kişi, bir süre sonra aslında şunu yapmasan, ben buna izin vermem, öyle şey olmaz demeye başladı.
Bağlandıkça benim dikkat çekmemden hoşlanmaz hale gelmişti.
Çok değer verdiğim bir erkek olursa sorun olmuyor aslında benim için ama abartı hale gelirse soğutur insanı.
Hiç çekilmez. Müdahaleden ben de hiç hoşlanmıyorum.

teşekkür ederim şahane yorumlar,,
peki şimdi ne olacak bayanlar, işimi bıraktım son 2 yılda sadece ona ait olan bi hayatın içinde yer aldığımı farkettim ve malesef artık duygularımı kaybettiğimi düşünüyorum.
sadece bu sebepten evlilik bitermi diye düşünmeyin..bu bir cok problemin temelini olusturdu sadece..
tek tek problem yazıp sıkmak ta istemiyorum ama artık benimde içinde dahil oldugum bi evlilik istiyorum.
ve bunu yaşanmış ispatlanmıs olaylarla dile getirdiğimde kesinlikle kabul görülmüyo.
ve hep söylenen sen kadınsın ben erkeğim muabbetine dönüyo.
önceden daha cok tartısmaya ikna etmeye calısırdım ama su son 8 aydır sadece sustugumu farkettim.konu ne olrsa olsun sadece susuyorum.mücadele etmek gelmiyo içimden.çocogumuzda olmadığı için en kolay olanı kaçmayımı tercih ediyorum acaba..

Erkek kontrol etmekten hoşlanır, kendinden daha düşüğünü ister ki kontrol etsin bence mesele bu canım

Tatlım öyle bi konu açmıssın ki yaz yaz bitmez vallahi
vaktim o kadar bol ve konusup farklı insanlardann farklı gözlerle bakıp yorum yapmaa o kadar ihtiyacım varki , yardım edip konusursak ne mutlu bana

Erkek kontrol etmekten hoşlanır, kendinden daha düşüğünü ister ki kontrol etsin bence mesele bu canım
' ben cok kolay bi adamım, koyun gibi güdülmekten hoslanırım.cobanım ol güt beni ' diyen bi adam espiriyle karışık yazdım ama en basta durum bu iken nasıl böyle cok bilinmeyenli probleme girdim bilmiyorum.
tesekkürler yorum için

Kendileri karaktersiz ve kompleksli oldukları için sindiremezler hayata karşı sağlam duran kadınları.
Her erkek böyle değil bunun farkındasınız değil mi?
tabi farkındayım fakat ben onca odun arasında bu odunu sectim bi kere , şuan gercekten karar verme aşamasında oldugum için konusmak istiyorum

sorunda bu baglılık sanırım,o askla görmüyo insan,algılamıyo.gün geciyo baglanıyosun ve müdahalelerin de dozu artıyo.
sanırım son hep aynı,ya kabul edip aman evlendim demek yada bi sabah uyanıp bu benim hayatım değil diye gözünü acmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…