e böyle de kaybetme noktasında bu odun amaÖdleri kopuyor kaybedeceğim diye de ondan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e böyle de kaybetme noktasında bu odun amaÖdleri kopuyor kaybedeceğim diye de ondan
hazımsızlıkbütün mesele bu
yazık ki kendi ilişkimin bozulmasına kendi tavizlerimle alt yapıya dinamit dizmem oldu.Farketmen iyi olmuş
Ne geliyosa ilişkilerin başına karşı tarafı değiştirmeye çalışmaktan geliyor
Aslında erkeklerin begendikleri tiplerle evlenmek istefikleri tipler farkĺı erkekler kendine güvenen akıllı kadınları sevmiyorlar bu bir gerçekmodadan,sağlıktan,estetikten,yemek tariflerinden sürekli takip ettiğim kadınlar kulübüne bugün üye oldum.konusmak danışmak istiyorum.herkesin eleştiri ve yorumlarını bekliyorum.
berbaber olmadan önce bakımlı, hayat dolu,sosyal ilişkileri kuvvetli kadınları beğenip tercih eden adamlar neden beraber olduktan sonra o kadını sindirme çabası içine girerler..
çeşitli bir çok sebepten ötürü bozulan ne ayrılık aşamasına gelen ilişkim en başta bu sebepten baltalandı.
yaşadığınız benzer durumlar varsa böyle baslamak istiyorum konuya.sevgiler
ok hazımsızlık ta olabilir, şu an her isteği tamamdır.bende emret sahip konumundayım.
e peki şimdi niye bitmiyo bu durum..hep dahası hep fazlası..
tebrik ettim dün kendi eşimi çünkü beni her halimle kabul edip kendine hayat arkadası yaptı.
sonra kendi kabul ettiği hayat şartlarına beni ikna etti.
şimdide yarattığı insan ben bu değilim ve bu hayatı istemiyorum diye kazan kaldırdı
hazımsızlıktan kastım bu bakımlı bayana başkalarınında aynı gözle bakma düşüncesi.bunu hazmedemiyorlar yani ve bu durum ölene kadar devam eder.
can çıkar huy çıkmaz demişler.
Aslında erkeklerin begendikleri tiplerle evlenmek istefikleri tipler farkĺı erkekler kendine güvenen akıllı kadınları sevmiyorlar bu bir gerçek
Aslinda onu baştan beri biliyorlar ama nasil olsa değiştiririm ben onu diye düşünüyorlar..sanırım bunu anladıklarında da cok gec oluyo.herkes ve hersey için.. tesekkürler
Aslinda onu baştan beri biliyorlar ama nasil olsa değiştiririm ben onu diye düşünüyorlar..
Dikkat ederseniz herkes benzer şeylerden şikayet ediyor ışin kötüsü benimki hepsinin toplami gibiburada kendim için konusmak isterken diğer konulara göz attım da, bu adamların çogu imalat hatası sanırım
burada kendim için konusmak isterken diğer konulara göz attım da, bu adamların çogu imalat hatası sanırım