Bir derdim var lütfen bana yol gösterin! Cinsellik

biraz daha detay verseydi atlicaktım şurdan ..:52:
edep yahu edep biraz .. alışırsın zamanla kuzucuğum.. :ssz:

Evli değiller ya taşlama seansı başlamış. :19: Belki de sandığınız kadar hazır değilsiniz. Fizyolojik bir sorun yok anladığım kadarıyla.

Arkadas evli olmadigi halde iliskiye girdigi icin taslanmamis. Bu kadar detaya girdigi icin rahatsiz olunmus haliyle

Daha gecen bi konu acti bayanin biri nisanlisina guwenmis yapmislar sonra nisanlisi nisan atmis kiz kalmis ortada yeni biriyle nisanli nasi diycem diyo boyle durumlara dusersin niye korumuyosun kendini madem katisin dewam et ya ewlenmezseniniz ilerdeki esinde buna onem weren biriyse pskolojin bozulur olmamasinda war bi hayir belkide bi isaret daha fazla dememe bence sana bol sans falan dilemiycem sonra yukardaki bayana katiliyorum hamile falan kalirsin ailene me dicen suan o sehwetin etkisiyle daha cogunu istiosun ama pisman olabilirsin hakkinda hayirlisi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabiki her şey olabilir neyin ne olucağı hiç bir zaman belli olmaz. Dediğin gibi belkide şehvetin etkisiyle böyle hissediyorum ama olmayıncada kendimi sorunlu gibi görmeye başladım açıkcası şuan olmasını istememin sebebi ise biraz da bu.

Ben jinekologuma bile bu kadar detaylı anlatamam bu ne şeffaflık yahu?
Biraz üstü kapalı anlatabilirdiniz bilenler anlardı zaten. Anladığım halde içimden yardımcı olmak gelmedi.
Kimsenin evlilik öncesi cinselliğine karışmam ama bu konuda serbest olmak edepsiz anlatımla bir tutulmamalı. Sınır önemlidir.

Burası her yaştan insanın olduğu bir forum keşke biraz düşünebilseniz.

vajinanız çok dar demek ki girmiyor yada kızlık zarınız çokmu kalın acaba ondan da olabilir hastalık bunlar bence bir doktora görünün.

Ben jinekologuma bile bu kadar detaylı anlatamam bu ne şeffaflık yahu?
Biraz üstü kapalı anlatabilirdiniz bilenler anlardı zaten. Anladığım halde içimden yardımcı olmak gelmedi.
Kimsenin evlilik öncesi cinselliğine karışmam ama bu konuda serbest olmak edepsiz anlatımla bir tutulmamalı. Sınır önemlidir.

Burası her yaştan insanın olduğu bir forum keşke biraz düşünebilseniz.

Aynen...

Canim dikkatin ertesi gun hapiysa guvenme onla hamile kalan cok insan var bil diye soyluyorum

Aynen öyle onları okuduktan sonra zaten her yönden dikkat etmeye başladım, uyarıların için çok teşekkür ederim gerçekten :)

yanlış yeredoğru yapıyor olmalısınız yoksa çok rahatgirer .tam vajinaya yapın asagıya yukarıya yapmayın.ayrıca çok erken davranıyorsun . daha sevgiliyken bu ne cesaret böyle ?

Bu sitede ne detaylara girenler var bilsen. :ssz: Link vermeye üşendim.
bak evli bekar farketmez benim o konularda tabum asla olmadı. bekar yapamaz demedim. bana normal geliyor .
ama bu kadar açık yazılması hoş değil bana göre.
o linklerdede bu detaylar vardır elbette. onada aynı şekilde bakıyorum. farklı değil

Son düzenleme:
Evli değiller ya taşlama seansı başlamış. :19: Belki de sandığınız kadar hazır değilsiniz. Fizyolojik bir sorun yok anladığım kadarıyla.

İşte bu baskılar yüzünden kadınların çoğu cinselliğe kapatmış durumda kendini. Evlenincede sorunlar çıkıyo. Bu kadar tepki toplıycağımı düşünememiştim kaldı ki detaya aynı durumu yaşayanlar daha iyi anlayabilsinler diye girdim. Bende fizyolojik diye düşünüyorum

bak evli bekar farketmez benim o konularda tabum asla olmadı. bekar yapamaz demedim. bana normal geliyor .
ama bu kadar açık yazılması hoş değil bana göre.
o linklerdede bu detaylar vardır elbette. onada aynı şekilde bakıyorum. farklı değil

E işte onlar evli oldukları için bu ayrıntılar gözardı edilip yardım ediliyor.

E işte onlar evli oldukları için bu ayrıntılar gözardı edilip yardım ediliyor.
ben evlininde bu kadar ayrıntılı anlatmasını tuhaf buluyorum. zaten mesajımda ayrım yapmaadım. anlatım beni rahatsız eden. evli bekar farketmrz

Son düzenleme:
İşte bu baskılar yüzünden kadınların çoğu cinselliğe kapatmış durumda kendini. Evlenincede sorunlar çıkıyo. Bu kadar tepki toplıycağımı düşünememiştim kaldı ki detaya aynı durumu yaşayanlar daha iyi anlayabilsinler diye girdim. Bende fizyolojik diye düşünüyorum

Bence biraz daha zaman tanıyın kendinize. Hemen olsun diye kendinizi şartlandırmayın. Akışına bırakın.

Back
X