Bir derdim var lütfen bana yol gösterin! Cinsellik

burası da hastane değil ki doktora derdini anlatıyor gibi yazsan ne olacak. vulva maxima vulva mea vulva .. nypmhomaniac filmi geldi aklıma birden istemsiz..

Son düzenleme:
E işte onlar evli oldukları için bu ayrıntılar gözardı edilip yardım ediliyor.

kim bu dediğinizi yapan yobazlar merak ettim.evli bekar farketmez cinsel hayattır her halukarda sonuçta imzalı seks diye bir kurallar bütünü mü var ? çok saçma

vajinismussun muhtemelen...çünkü vajinismusta isteksizlik olmuyor..

Hanımlar merhaba. Benimde de bir derdim var. Aslında bu dert mi değil mi bilemiyorum. Aynı sorunu yaşayanlar varsa lütfen beni bilgilendirsin. Son 2 haftadır erkek arkadaşımla sevişirken biraz ileri gitmeye başladık bu zamana kadar sadece yüzeysel, sürtünme yoluyla bir şeyler yaşıyorduk fakat son zamanlarda ikimizde ilerlemeyi istiyoruz. Ki ben bu konuda çok katı bir insandım fakat bazı şeylerde duvarlarımı aşmaya başladım. Erkek arkadaşımın içime girmesine izin verdim dün tekrar bir şeyler yaşadık. Tam içime giricekken zorlandığını farkettik baş kısmı giriyor ama ondan gerisi gitmiyor ve benim canım çok yanıyor. Hadi canımın yanmasını geçtim zorluyoruz zorluyoruz bir türlü penis ilerliyemiyor. Yeteri kadar ıslaklık olmasına rağmen. Bir de
ben altaykken penisi tutup sokuyorum bırakınca penis vajişnaya giremediği için içerde kayıyor arkaya doğru yatıyor falan. Vajinismus muyum diycem ama ne bir korku ne bir isteksizlik vs var aksine istekliyim yani psikolojik hiç bir problem yok. Kendimi kastığım için mi diycem ama mümkün olduğu kadar kendimi kasmamaya çalışıyorum. Bir de o kadar zorladık ki size anlatamam, o zorlamalara rağmen bir damla bile kan gelmedi. Lütfen bana yardımcı olun böyle bir şey yaşayan varsa bana yardımcı olsun bunun sebebi nedir. Penis vajinama girmiyor ve içerde makat kısmına doğru kayıyor.
:ssz: ne peniste ne vajınada ıs var evladım
3. kişilerin yardımı şart
bir şeyi dogrultamamıssınız beaa:27:

Kızlar geyik yapmak ban sebebi söylim :27: helede böyle bir dertle dalga geçmek daha büyük ban sebebi :27:

Son düzenleme:
Back
X