BIR DERDIM VAR LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Bicare58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
836
110
103
51
43 yasinda dul bir bayanim 8 yasinda bir kizim var. Bir yil evli kalip bosandim cok zor sureclerden gectim sadece kizimi buyutmek icin ugrastim. Bundan bir yil once dul biriyle tanistim hersry basta guzeldi alkol alan ve onceki evliliginde sorun olan alkol. En baslarda cok iyiydi fakat son gunlerde hep bir yalanla icmeye gidiyor ve telini saatlerce kapatiyor iyice ihanet ettigi suphesi basladi brnde surekli kavga ediyoruz icince agiza alinmayacak kufurler dengesizce hareketler ve en son icip evimin camini kirmasiyla iyice nefret ettim ve artik istemedigimi soyledim ama babami ve beni iyice rahatsiz etmeye basladi ben ne yapacagimi bilmiyorum bunalima girdim. Cocugum cok korkuyor sikayet etsem beraber normal cekilmis resimlerle tehdit ediyor cok saskinim

Birlikte çekilmiş normal fotoğraflarla nasıl tehdit edebiliyor? siz bu insanı tanımak için görüşmüşsünüz beraber fotoğrafınızın olması çok doğal babanızfa biliyor zaten polis ne diyebilir yani çok normal fotoğraflar değil herhalde ama olmada bile birşey yapamaz iyice olay çıksın mı istiyorsunuz küçük değilsiniz gidin şikayet edin polise

Normal çekilmiş fotoğraflarla neden tehdit ediyor yaşınız yerinde az çok birşeyler biliyorsunuz iliskiye başlamışsınız fakat sonra olmayacağı kanaatine varmışsınız Allah korumuş sizi böyle bir insandan ki evlenmeden fark etmissiniz

Şikayetçi olun dik durun. Tabiri caizse havlayan köpek ısırmaz...

Ekşi sözlük hesabı olan varsa forumda, başlık açıp bu durumdan bahsedebilir, numarasını da yazsınlar, biraz da o taciz & tehdit edilsin.

Siz şikayet edin, savcı ifadeye çağırdığında, hele de savcı karşısına çıktığında, o korku ona yeter.
Boş yere esip gürlemeyi görür.
Bekar bir kdınsınız. Yanyana fotoğrafları afişe ettiğinde başınıza ne gelebilir ki bu sizi korkutsun?

Pazartesi ilk is savciliga gidip suc duyurusunda bulunun
Korkacak birseyiniz yok
Uzak tutun kendinizden ve evladinizdan

Şikayetçi olun lütfen sizi fotoğraflarla sindirmesine müsaade etmeyin. Sonuçta tanımak için görüşmüşsünüz ve tanıyınca olmayacağını anlamışsınız. Babanız da durumu biliyormuş o yüzden çekinmeyin.

normal çekilmiş fotoğraflarla nasıl tehdit ediyor yahu? ne yani fotoğraf çektirdiğiniz için her tacizine katlanacak mısınız? suç duyurusunda bulunun lütfen..

Normal resminizin olması neyi değiştirir ki anlamadım? Aileniz sonuçta olayı biliyor. Siz de onu tehdit edin, avukatla görüştüğünüzü, şikayetçi olursanız dava açılıp hapis yatabileceğini söyleyin. Hatta söylemeyin bunları yapın. Siz korktukça daha ileri gider. Takılmayın öyle resminiz var diye, kime ne varsa var.

Hemen polise gidin şikayet edin, durumu aynen anlatın, fotograflarmla tehdit ediyor diyip attığı msjlari aramaları gösterin. Bunu asla ihmal etmeyin, şikayet edin ve telefonunuzu değiştirin, bikacak ve peşinizi bırakacaktır.şikayet etmeyi asla ihmal etmeyin.....

O beni tehdit edicek var ya... Asla korkmayın, siz korktukca üstünüze gelir, şikayet ederseniz hukuk kadını korur, fotoğraflarınızı da sildirirler, tehditten de ceza alır, gözü de korkar, zaten alkoliğin teki, çocuğunuzu ve babanızı da düşünerek üstünüze düşen görevi yapın ve en kısa zamanda elinizdeki tüm kanıtlarla (sms, arama, vs..) polise veya savcılığa gidip şikayette bulunun.

Back
X