bır derdım var ve benı uyutmuyor...

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
merhaba

15 gun once sol gogsumde bır kıtle geldı elıme..
Doktor kardesıme danıstım muayene ettı ve yaklasık 6 7 cm cıvarında hareketlı bır kıtle var abla dedı.bu arada agrılı bır kıtle.hemen dra gıt abla dedı...

1 hafta once gıttım,muayene etmeden ultrasona yolladı.onlar da yarına randevu verdı...
Kardesım agrılı oldugu ıcın korkmamam gerektıgunı soyledı ve genc oldugum ıcın mamografı degılde ultrason cekeceklerını soyledı...

Hala agrısı devam edıyor...ben cok korkuyorum,
endıse ıcındeyım uyuyamıyorum...

2 yasında bır oglum var,mınıcık.ıcerde uyuyor sımdı ((

endısem cok artıyor,boyle bırsey basına gelen var mı?ne olabılır.?

canım aklına kötü seyler getirme hemen sakinol daha birsey cıkmamıs neden hemen evham yapıyorsun bebegini düşün korkma gir odasını onu seyret bu sana iyi gelir dua et inş bir kötü sonuc cıkmaz ne zmaan gitceksin hastaneye hemen git bakalım birde kac yasındasınki ultrasyon olur dediler onu anlamadım

yarın sabah gıdecegım

40 yas ve uzerı mamografı cekılıyor
ben 27 yasındayım

amınn ınsallah bırsey yoktur.

merhaba

15 gun once sol gogsumde bır kıtle geldı elıme..
Doktor kardesıme danıstım muayene ettı ve yaklasık 6 7 cm cıvarında hareketlı bır kıtle var abla dedı.bu arada agrılı bır kıtle.hemen dra gıt abla dedı...

1 hafta once gıttım,muayene etmeden ultrasona yolladı.onlar da yarına randevu verdı...
Kardesım agrılı oldugu ıcın korkmamam gerektıgunı soyledı ve genc oldugum ıcın mamografı degılde ultrason cekeceklerını soyledı...

Hala agrısı devam edıyor...ben cok korkuyorum,
endıse ıcındeyım uyuyamıyorum...

2 yasında bır oglum var,mınıcık.ıcerde uyuyor sımdı ((

endısem cok artıyor,boyle bırsey basına gelen var mı?ne olabılır.?

Benim anneminde göğsünde hareketli büyük bir kitle vardı. Onunda zaman zaman ağrı yapıyordu ve yıllar öncesinden beri varmış. Ben doğduktan sonra olmuş. Önceleri süt bezesi olarak algılanmış. 2 3 yıl önce mamografi çekildi. İyi huyluymuş. Ama geçenlerde iyice büyümüştü çok korktuk bizde hemen hastaneye gittik tekrardan bu sefer hem mamografi hem biyopsi yaptılar. Ama yine birşey çıkmadı iyi huyluydu.Belki sizinkide böyle birşeydir. inşallah öyledir yani. Geçmiş olsun.

Back
X