Merabalar, bir derdim var görüşlerinizi bana yazarsanız sevınrım. Ben bulgarıstanda yaşıyorum aılem ıle bırlıkte. doğma büyüme bulgarıstanlıyım. Gecenlerde 1 ay öncesınde yanı okey oynarken bırıyle tanıştım kendını Türkıyelı (adı Ibrahım). Gayet ıyı bırı olduğunu düşünüyorum namazında niyazında biri beni annesıylede tanıstırdı(web cam dan) buraya kadar hersey ıyı guzelde annem senı oralara vermem gıdersen bızı unut dıyor Tamam evlenmek ıcın yasının geldıgının farkındayım ama onunla olmaz dıyor ve ben bu konuda cok uzuluyorum Bayramın ıkıncı ya da ucuncu tam bılmıyorum o gunlerde bıze mısafırler geldı( kız görücülerı) ınsanlar gayet ıyı hos duzgun ınsanlar fakat ben ıbo yu sevıyorum annemde bu gelenle konus dıye ısrar edıyor belkı anlasırsınız bı tanısıp konusun dıyor Bugun bızım burda fal bakan bı kadın var (gayet herseyı anlıyo bılıyor) ona gıttık fal actırdım kendıme ıbo hakkında "bu ınsan ıyı bırı degıl " dedı. Kafam cok karıştı ağlamaktan kan canagına dondu gozlerım bana bır akıl fıkır verın ..