bir derdim var yardim edin:(

brsserdgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
3
0
29
Merabalar, bir derdim var görüşlerinizi bana yazarsanız sevınrım. Ben bulgarıstanda yaşıyorum aılem ıle bırlıkte. doğma büyüme bulgarıstanlıyım. Gecenlerde 1 ay öncesınde yanı okey oynarken bırıyle tanıştım kendını Türkıyelı (adı Ibrahım). Gayet ıyı bırı olduğunu düşünüyorum namazında niyazında biri beni annesıylede tanıstırdı(web cam dan) buraya kadar hersey ıyı guzelde annem senı oralara vermem gıdersen bızı unut dıyor:KK43: Tamam evlenmek ıcın yasının geldıgının farkındayım ama onunla olmaz dıyor ve ben bu konuda cok uzuluyorum :KK43: Bayramın ıkıncı ya da ucuncu tam bılmıyorum o gunlerde bıze mısafırler geldı( kız görücülerı) ınsanlar gayet ıyı hos duzgun ınsanlar fakat ben ıbo yu sevıyorum annemde bu gelenle konus dıye ısrar edıyor belkı anlasırsınız bı tanısıp konusun dıyor:KK43: Bugun bızım burda fal bakan bı kadın var (gayet herseyı anlıyo bılıyor) ona gıttık fal actırdım kendıme ıbo hakkında "bu ınsan ıyı bırı degıl " dedı. Kafam cok karıştı ağlamaktan kan canagına dondu gozlerım:KK43: bana bır akıl fıkır verın :KK43: ..

gozumuzzun gordugune yanyana yasadıklarımıza guvenmekte zorlanırken sızdekıde nasıl cesaret

Süpermiş ya Falcı uyarmasa ibonuzun iyiliğinden şüphe etmeyecektiniz. Siz annenizi dinleyin bence. Birde şu aileyle tanışma olayını bu kadar gözünüzde büyütmeyin. Annesiyle tanıştırdı diye çok ciddi olduğunu sanmayın.

Okey oynarken tanıştığınız biri için gözleriniz kan çanağına dönmüş. Bu kişiyi 1 aydır tanıyorsunuz ve evlenmek için yanına gitmek istiyorsunuz. Sizi annesiyle cam aracılığıyla tanıştırdı. Peki annesi olduğu ne malum? Ayrıca internetten mi tanıştınız İbo ile?

Allah akıl fikir versin..

Merabalar, bir derdim var görüşlerinizi bana yazarsanız sevınrım. Ben bulgarıstanda yaşıyorum aılem ıle bırlıkte. doğma büyüme bulgarıstanlıyım. Gecenlerde 1 ay öncesınde yanı okey oynarken bırıyle tanıştım kendını Türkıyelı (adı Ibrahım). Gayet ıyı bırı olduğunu düşünüyorum namazında niyazında biri beni annesıylede tanıstırdı(web cam dan) buraya kadar hersey ıyı guzelde annem senı oralara vermem gıdersen bızı unut dıyor:KK43: Tamam evlenmek ıcın yasının geldıgının farkındayım ama onunla olmaz dıyor ve ben bu konuda cok uzuluyorum :KK43: Bayramın ıkıncı ya da ucuncu tam bılmıyorum o gunlerde bıze mısafırler geldı( kız görücülerı) ınsanlar gayet ıyı hos duzgun ınsanlar fakat ben ıbo yu sevıyorum annemde bu gelenle konus dıye ısrar edıyor belkı anlasırsınız bı tanısıp konusun dıyor:KK43: Bugun bızım burda fal bakan bı kadın var (gayet herseyı anlıyo bılıyor) ona gıttık fal actırdım kendıme ıbo hakkında "bu ınsan ıyı bırı degıl " dedı. Kafam cok karıştı ağlamaktan kan canagına dondu gozlerım:KK43: bana bır akıl fıkır verın :KK43: ..
insan sanal birine nasıl aşık olup sevr. sizinki sadece alışkanlık olmuş ve hayalinizdeki iboyu sevmişsiniz. belki adam sapık belki bir cani nereden biliyorsunuz. bir insanı tanımak için aynı evde yaşamk lazım. annenin söznü dinle. çünkü annelerin hisleri kuvvetli olur. eğer mutsuz bir evlilik yaşarsan geri nasıl döneceksin.kime sığınacaksın. herşey aşk sevgi değildir. insanın güvende olma duygusu da önemlidir. zaten adam iki höt dese sende sevgi mevgi kalmaz. sen bilgisayara aşık olmuşsun. çevrendeki insanları tanı kaynaş. iboyu unut.

Ailenizi dinleyin bence. Sanal yalandır. Belki adı bile ibo değil, nereden emin olacaksınız ki. Ailenizin görüş dediğiyle de görüşmeyi deneyin bence. Aile rızası yoksa bişey cıkıyor mutlaka.

Konu silinince kötü şeyler oluyor. Benden söylemesi.

iyiki alıntılamışsınız teşekkürler.

konuya gelelim namazında niyazında diyosunuz demekki inançlı birisiniz, ama fal baktırıp inanmaktan geri kalmamışsınız. şaşırtıcı.
ayrıca hep bunu söylüyorum her namaz kılan adam süper iyi adam değildir, namaz kılarak borcunu ödüyor. bu şekilde düşünüp iyi koca bulamazsınız.

X