bir derdim var yardim edin

Adres telefon vs biliyor mu? Ahlaksız herif. Yaşınız küçük diye düşünüyorum.
Hiçbir şekilde iletisim kurmayın. Kurdu bi şekilde diyelim ben aileme anlattım dersiniz

Yarını düşünmeden hareket edersen böyle olur.
Yahu 2 ayda tanıdığın insana resim atmak ne oluyor?korktuğunu belli etme.

Bu tehtitleri mesaj olarak attiýsa silme sakla.. sende onu tehtit et eğer bi yerde o fotoğrafları görürsem savcılığa verir seni maf ederim de sen korkma o korksun

Bilemiyoruz ki psikopat sapik ya da salaksa yapabilir siz gidip savciliga sikayet edin birlikte olmak icin kullanabilir
Sunu okuyan herkesede ders olsun atmayin kimseye ozel resimlerinizi nasil guvenebiliyorsunuz

İki aydır birlikte olduğum biri vardı herşey yolundaydı ona inandim benden başta resim istedi tamam dedim normal resimlerimi attım sonra işi biraz daha ileri getirerek benden başka resimler istemeye başladı başta itiraz ettim olmaz ayip dedim sen beni sevmiyomusun inanmiyomusun gibi laflar mecbur atmak zorunda kaldım aradan zaman geçti ayrılmak istiyorum dedim bana o kadar kolay değil değil dedi daha seninle birlikte olmadık dedi başta şaka yapıyor fala sandim bana resimleri sildigini sildigini söylemişti ama silmemis ben korkudan bunu her yerden sildim engelledim bana mesajlar attı seni çok fena rezil edicem resimler ailene kadar gidicek die aradan iki gün geçti hala bisi yapmadi sizce bisi yaparımi buju yapması bu kadar kolay mi

Mecbur kaldın öyle mi? Nasıl bir mecburiyetti bu?

Adamın yüzünü bile görmedin bu iki ay boyunca değil mi? Sanal ilişkiydi.

Valla yapması kolay, hem de çok kolay. Sen korktuğun ailenden yardım istemediğin sürece istediğini yapar.

Yapar veya yapmaz orasını bilemeyiz ama bu yaptığı tehdit ve siz bu adamı şikayet etmelisiniz.

adama sevdiğini inandırmak için fotoraf atmak nedir yahu? neyse olan olmuş savcılığa suç duyurusunda bulun seviyom diyene de kanma öyle bir daha ..

2 ayda bırıne nasıl bukadar guvenırsın
sakın gerı adım atma sana ulasamasın senı korkutarak ıstedıklerını yaptırmaya calısıyor aklı sıra
korkma

Bu kadar balon askkar yasarsaniz yere cakilmanizda boyle sert olur
Iki aydir birlikte oldugun birine mustehcen fotonu atarsan ayrilirken daha birlikte olmadik gibi kucuk dusurucu lafta eder rezilde eder.
butada cok goruyorum bu tip konulari ve cok kiziyorum vucudun bu kadar degersizmi elin zibidisine fotosunu cekip atiyorsun.bundan sonra dikkat et yapma boyle hatalar.
Git sikayet et tehtid mesajlarini silme delil olur elinde.

Adam ahlaksız o net.
Ama sen de 2 ayda tanıdığın adama açık seçik foto atacak kadar rahat mısın?
Mecbur kalmak ne demek?
Şu devirde, bu kadar sapık insan türemişken hiç mi duymadın böyle sapıkları, nasıl fotoğraf atarsın, neye güvenerek?

Doğrusu ben kocama atmam, zaten istemez de. İstese de yapmam.fantazilerin arasına teknolojiyi sokmaya gerek yok.

Tepki alacam belki ama üzülmüyorum artık ben böyle genç kızlara.
Akıllı olacaklar, sonra başları ağrıyor işte böyle sapık hayvanlar yüzünden

Resimlerde yuzunde mi gorunuyor? Oyleyse eger pesss hadi resim gondermis olabilirsin de insan yuzunu gostermeden ceker

Keske yapmasaydiniz simdi hemen size kizacaklar dolusacak. Ama seviyordunuz gozunuz kordu anlayabiliyorum.. silip engellemek yerine guzelce anlassaydinuz keske bence engelini acip mesaj atin birazcik sevdiysen yapma falan gibi yumusak ikna edici seyler. Belki de sildi ama ayrilmanizi yediremedigi icin oyle soyluyordu
O ne öyle ezik gibi ya? Birazcık sevdiysen yapma demek ne Allah aşkına bir de yalvarsın bari. Kadın dediğin dik durur güçlü olur korksa da belli etmez.
Konu sahibi;
"Yap da görelim,kendini hapiste bulursun. Rezil ederim seni ailene,cümle aleme."de.
Kolaydı sanki yapmak. Hiç de geri adım atma.

Ah keske yeni tanidigin birine atmasaydin oyle resimler ama is isten gecmis.bunu yaparsan savciliga sikayet ederim de sen de gozunu korkutmaya calis.insallah kurtulursun bu pislikten

Büyük hata yapmıssınız. Hiç bir şekilde bu adamla iletişim kurmayın o bir şekilde size ulaşacaktır eğer öyle olursa ailenize söyleyin mutlaka ve kotktuğunuzu ona belli etmeyin.

Can'ım korktuğunu belli edersen üstüne gelir. Sakın ha sakın belli etme hatta fotoları umursamıyormuş gibi yap ve hatta bişey yapacak olursan savcılığa giderim yaptığın büyük suç bana bişey olmaz sen kendi derdine yan de. Sana ulaşmasına da izin verme. Nefret ediyorum kalbi çükünde atan erkek müsvettesi pisliklerden. Ezdirme kendini

Msjlarini silme sakın hemen kalk suc duyurusunda bulun savciliga ve hattini degistir sana ulasamasin. Bidahada gozunu kor edecek kadar kimseye güvenme... Ailene ulaşabilme ihtimali varmi ki.. Eger anlatacağından eminsen ailene sen soyleki zor oldugunu biliyorum ama ailen arkanda olsun bi sekilde..

bu konu bana çok erkeksi geldi niyeyse... Eger değilse de hala böyle aval kızlar varmıki

Ben olsam ayrılmak istiyorum demeden evvel sildiğinden emin olurdum şimdi emin olamacaksınız. Hafiyelik yapmaktan başka çare yok. Hacker bulun PC'sine girin. Eminim onun daha özel şeyleri vardır. Eski sevgilim benim pc me girmişti bu şekilde. Bişey bulamayınca da faceimi patlatmıştı. Onun ki sapıklıktı ama sizinki haklı sebeplerden olacağı içim bence sıkıntı yok

Back
X