Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki aydır birlikte olduğum biri vardı herşey yolundaydı ona inandim benden başta resim istedi tamam dedim normal resimlerimi attım sonra işi biraz daha ileri getirerek benden başka resimler istemeye başladı başta itiraz ettim olmaz ayip dedim sen beni sevmiyomusun inanmiyomusun gibi laflar mecbur atmak zorunda kaldım aradan zaman geçti ayrılmak istiyorum dedim bana o kadar kolay değil değil dedi daha seninle birlikte olmadık dedi başta şaka yapıyor fala sandim bana resimleri sildigini sildigini söylemişti ama silmemis ben korkudan bunu her yerden sildim engelledim bana mesajlar attı seni çok fena rezil edicem resimler ailene kadar gidicek die aradan iki gün geçti hala bisi yapmadi sizce bisi yaparımi buju yapması bu kadar kolay mi
O ne öyle ezik gibi ya? Birazcık sevdiysen yapma demek ne Allah aşkına bir de yalvarsın bari. Kadın dediğin dik durur güçlü olur korksa da belli etmez.Keske yapmasaydiniz simdi hemen size kizacaklar dolusacak. Ama seviyordunuz gozunuz kordu anlayabiliyorum.. silip engellemek yerine guzelce anlassaydinuz keske bence engelini acip mesaj atin birazcik sevdiysen yapma falan gibi yumusak ikna edici seyler. Belki de sildi ama ayrilmanizi yediremedigi icin oyle soyluyordu