• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var yardımcı olur musunuz çok zayıfım :(

bi dönem benim de kilo sorunum olmuştu, spraktin şurup kullanmıştım, sürekli yediriyordu..
bence bir diyetisyene gidersen bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum :)
piyasada o kadar saçma sapan doktorlar var ki, araştırmadan hemen ilaç yazıyorlar, tahlil bile yapmıyolar..geçmiş olsun..

bi dönem benim de kilo sorunum olmuştu, spraktin şurup kullanmıştım, sürekli yediriyordu..
bence bir diyetisyene gidersen bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum :)
piyasada o kadar saçma sapan doktorlar var ki, araştırmadan hemen ilaç yazıyorlar, tahlil bile yapmıyolar..geçmiş olsun..

sagol canım benim..

canım benım ya gercekten yemek yemeyı sevmıyor musun ya yemek yemek sevılmez mııııı sakın benı yanlıs anlama vallahı gene 90 kılo oldum boyumda 1 64 o kadar ısterdım kı senın yerınde olmak ...ama nasılkı bana zayıflamak hayal gıbı gelıyorsa sanada kılo almak oyle gelıyor demekk kı:( gercekten yardımcı olmak cok ısterdım rabbım hayırlısıyla kılo almanı nasıp etsın ınsallah hayırlı ıftarlar

canım benım ya gercekten yemek yemeyı sevmıyor musun ya yemek yemek sevılmez mııııı sakın benı yanlıs anlama vallahı gene 90 kılo oldum boyumda 1 64 o kadar ısterdım kı senın yerınde olmak ...ama nasılkı bana zayıflamak hayal gıbı gelıyorsa sanada kılo almak oyle gelıyor demekk kı:( gercekten yardımcı olmak cok ısterdım rabbım hayırlısıyla kılo almanı nasıp etsın ınsallah hayırlı ıftarlar

tsk ederim canım ama öle düsünme doktorların dediği gibi kilo almak bazen vermekten cok daha zor ya böle hersabah dans et yemek yemeden yapıodum ben artık yapmıorum o cok enerjimi alıomus mesla ekmek yiyemiorm bn pek ama yemem gerekiomuş ve cokk su içiom onuda azaltmam lazımmıs midem bulandıgı için 1 sa yemek yerim kısa sürede yemek aldrrms kilo sende bunların tersini yap istersen çokkkk tsk ederim tatlım cvp atarak yardım etmiş kadar oldun

kızlar 1,73 boyum var ve 43 kiloyum çok zayıfım bide esmerim görenler aç mı bıraktınız hasta mı diyolar:( bütün vitamin ilaçlarını iğneleri kullandım ama işe yaramıo yeyipte almayanlardan değilim yemiyorum..ve biraz fazla yeyince midem bulanıyo fazla dediğimde bitabagı bitirince kusuyorum bunun nedenide midemin küçük olmasıymış bir hastalığım yok doktorlara gittim..ama yememe problemim var yemekte istemiyorum eziyet gibi geliyo bana yardım edin nolurrr kilo almalıyım midemi nasıl büyütebilirim napabilirim pekmeze ve seftaliye alerjim var onun dısında hersey yiyebilirim lütfen yardım..bu sayede çok güçsüzüm bünyem bişe kaldırmıyo bayılıyorum hemen hasta oluyorum ama istesemde kilo alamıyorum yicem diorum zorluyorum ama midem bulanıo sonrada ben yemek istemiyorum..lütfen bana yardım edin doğall yollarla nasıl kilo alabilirim ve yevmeyi nasıl sevebilirim aslnda benim sevmem birazda ugrastım olmadı sıkıldım bende ondan heralde lütfen yardım edin..
belkide bi can kurtaracaksınız :( önerilerinizi bekliyorum..şimdiden tsk ederim hanımlar..

Bende 1.63 boyundayım 43 kg dım.1,5 sene önce.Sonra ünive gittim bende pek yemezdim sonra abandım zorladım yedim midem genişledi bir oturusta 1 ekmek bile yiyordum.55 kiloyum şuan

bence kilo alamayı hadeflemeyin aklınızdan çıkarın bu şekilde daha rahat kilo alabilirsiniz.bende sizin gibi kilo alamıyodum sonra bu durumu takmamaya başladım ve herşeyden yedim hiç bir şeyi geri çevirmedim:)son bir yılda tam dokuz kilo aldım şu an boyum 1.70 kilom 60 çok daha mutluyum bu durumdan...

Bende 1.63 boyundayım 43 kg dım.1,5 sene önce.Sonra ünive gittim bende pek yemezdim sonra abandım zorladım yedim midem genişledi bir oturusta 1 ekmek bile yiyordum.55 kiloyum şuan

tebrik ederi midenizi genişletirken bulantı sorunu yasadınız mı

sen gel benimle takıl bir hafta tosuncuk olur dönersin şekerim :)

saol canım benim erkek arkadasım çok yiyo ama ben yiyemiyorum mide bulanıyo bi süreden sonra midem almıo hastalığımda yok ama yiyemiorm kilo almak istiyorum ama olmuyo o pes etti sonunda kendine cok istemio cunku benimkini yiyecegini bilio :D

bence kilo alamayı hadeflemeyin aklınızdan çıkarın bu şekilde daha rahat kilo alabilirsiniz.bende sizin gibi kilo alamıyodum sonra bu durumu takmamaya başladım ve herşeyden yedim hiç bir şeyi geri çevirmedim:)son bir yılda tam dokuz kilo aldım şu an boyum 1.70 kilom 60 çok daha mutluyum bu durumdan...

ayy beim istediğime sahipsiniz masallah nası yedin yerken miden bulanmadı mı canımcım

baştan sona okumadım canım denedin mi bilmiyorum ama ben sporla kilo aldım. Spora gittiğimde kadınlar bu halinle sporda ne işin var derlerdi fakat spordan sonra gözü dönmüş gibi oluyor insanın iştahi açıyor ne bulsan yemek ve canın birşeyler istiyor ben bu şekilde aldım 5 kilo çok mutluyum . Spordan sonra zaten beyin direk açlık sinyalleri göndermeye başlıyormmuş sporla zayıflamak sporla kilo almaktan daha zor bence dene tatlım

Back
X