Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar haklısın kı şimdi bile migdem bulanıyo kasıldım resmen..ama bende iş geregi yurt dısına cıktım yapmadı ama bu yapmayacagı anlamına gelmiyo..keşke zamanı geri getirebilsem veya bana baştan bir kızla cıktıgını söyleseydi asla başlamazdım onunlaa..ben ona sana ben hep dürüst oldum herşeyi anlattım neden bunu sakladın dedigimde benı gunu birlik ilişki yaşayanlardan zannetmeni istemedim dedii.ondan nefret ediyorum birlikte olmasaydım yemin ediyorum arkama dönüp bakmazdım bile..lanet edyorum bu kadar nasıl inanabildim nasıll..bende insanım sonuctaa bilmiyorum yavaş yavaş doluyorum patlıyıcam ama ne zaman bilmiyorum
kızı bende tanıyorum cok dedgim dedik biri aynı yerde gröv yaptık.biraz fazla haraketli bir kız bende tam tersi sessiz 3 düşünüp 1 konusanlardanım sakın yapıdayım..ev kusu da denebilir..benım yadırgadıgım bana kaç ay sonra söylüyo onuda tehtit ettim başkalarından duyacagıma senden duyayım dedim başklalarından duasam ayrılırım dedim varsa şimdi söyle dedim söyledii..öyle zarf atmıştım o gene varmıs biri..ilişkinin basından beri 30 kere sordum olmadı dedi..ama guvenım bitti..o kıza da yazık ne kadar farklıda olsa..demkki herkezi ailemle tanıstırıcam diye kandırıyo ben buna bozuldum cok
açık açık yazacağım artık napiyim yani dellendim çünkü...
bak güzel arkadaşım,birlikte olmasaydım arkama dönüp bakmazdım diyorsun da...bana söylermisin lütfen senin gururun,onurun,o temiz yüreğin,hayallerin,kısacası hayatın o zardan daha mı önemsiz???
resmen bu adam hayatımı mahvetti ben de mecburen ona bu fırsatı vermeye devam edeceğim diyorsun öyle mi yani???
bumudurr??
o kadar haklısın ki ama korkuyorum cok ilerde zaten evlenemem birdaha ben kimseyle biliyorum herkez kötü gzle bakıcak artık bana..kimse bana ,inanmıyıcak kimse en nemlisi ailem onlara ne derim ben
o kadar haklısın ki ama korkuyorum cok ilerde zaten evlenemem birdaha ben kimseyle biliyorum herkez kötü gzle bakıcak artık bana..kimse bana ,inanmıyıcak kimse en nemlisi ailem onlara ne derim ben
o kız degilde bence senin sevgilin dengesiz..olaya su gözle bak bide;ERKEK ARKADASINLA BİRLİKTESİN VE SEN SEHİR DISINA GİDİYORSUN,SEN GİDER GİTMEZ BASKASINI BULUYOR,SANADA BEN BASKASINDAN HOSLANIYORUM DEYİP PAT DİYE ORTADA BIRAKIYOR...sence burda sen mi dengesiz konumunda olursun erkek arkadasın mı?