Bir derdim var , yardımınıza ihtiyacım var

Bence anlatmalısın,eşinle beraberliğinden önce olan bir durum için sana kızacak değil ya,ki eğer kızacaksa bu eşinin sorunu.Ki eğer sen anlatmaya cesaret edemiyorsan kendine güvenmiyorsun ve o eskide kalan insana bişeyler hissediyorsun demektir!

bencede en dogrusunu yapmıssın cnm.ben eşimle sevgiliyken eski sevgilimle tesadüfen karsılasmıstık ve ben beni rahat bırakmasını sölemek için onunla konustugumda eşim cok kızmıstı.
Ama o zaman yeniydik ve ben düşünememiştim. Haklıydı ses cıkaramadım. Ama çok üzülmüştü kızmaktan cok.Ve yıllar sonra bi soru sormustum ona. verdiği cevapta beni üzmüştü.
Hiç benden ayrılmayı düşündünmü dye sormustum.Senden ayrılamamki dedi ama sadece o eski sevgilinle konustugun zaman aklımdan gecmişti dedi.
Anlatmak en iisi diger eskisiylede kesinlikle ve kesinlikle muhatap olma.

Bence telefonlarına bakma arkadaşım sen baksanda bakmasanda bu kişi seni rahatsız etmeye devam eder madem eşin biliyormus en iyisi eşinle durumu paylas sonrada numaranı degiştir bir daha bulamaz numaranı.[/QUOTE

anlattım eşime, numarayı istedi şebekeden sorgulatmak için, telde de konuştuk size söylediğimi ona da anlattım bu konuyla ilgili hiçbirşey yapmanı istemiyorum dedi, sesi biraz sertti. Eşimin mizacı neşelidir sesim üzgün gelince endişelenmeni de istemiyorum dedi. Canım acayip sıkıldı ama anlatmasam bu sefer de devamı gelirse neden haberim olmadı diyecekti . Yeterli oldu mu bu acaba ? Moralim çok bozuldu :(

bence en doğrusunu yapmışsınız kendini üzmeyin hiç
eşiniz de mantıklı bi insan anladığım kadarıyla, can sıkıcı olaylar yaşanmayacaktır karşı taraf ararsa eşiniz gerekeni yapar
mutluluğunuz daim olsun inşallah :16:

bencede en dogrusunu yapmıssın cnm.ben eşimle sevgiliyken eski sevgilimle tesadüfen karsılasmıstık ve ben beni rahat bırakmasını sölemek için onunla konustugumda eşim cok kızmıstı.
Ama o zaman yeniydik ve ben düşünememiştim. Haklıydı ses cıkaramadım. Ama çok üzülmüştü kızmaktan cok.Ve yıllar sonra bi soru sormustum ona. verdiği cevapta beni üzmüştü.
Hiç benden ayrılmayı düşündünmü dye sormustum.Senden ayrılamamki dedi ama sadece o eski sevgilinle konustugun zaman aklımdan gecmişti dedi.
Anlatmak en iisi diger eskisiylede kesinlikle ve kesinlikle muhatap olma.

benimde bu durumun çok benzeri de nişanlıyken başıma geldi o zaman bir kez aradığında cevap vermiştim sonra da anlattım eşime çok kızdı ve incindi şimdi de bana lütfen sakın ararsa tekrar cevaplama diye tembihledi , moralim birazda buna bozuldu sanırım :((

daha sonra eşin öğrenip yanlış anlayacağına şimdi anlat huzursuzluk olsun..
valla ben hele de bu konularda gizli saklı bişey kalmaması tarftarıyım..

Esinize soylemekle iyi etmissiniz simdi yapacagiz tel numarasini degistirmek

numaranı değiştirsen çözüm olur mu acaba bi de eşine anlat bilsin yanlış anlama olursa düzeltemezsin

bencede eşinize anlatmalısınız.. ilerde eşiniz yakaladığı zaman yuvanız bile yıkılabilir. güven denen bir durum kalmaz aranızda kesinlikle saklamayın sucsuzken suclu duruma düşersiniz güzel bir dille anlatın belki tatsızlık çıkabilir ama sorun haledilmiş olur

Doğru olanı yapmışsın , eşinde olgun adammış bravo.
Önce yapar eder sonra da vicdan yaparlar.
Ama evlenmişsin artık ne demeye arıyor.
Şimdi gidip bulsun ailesinin seveceği ama kendi sevmediği birini otursun bakalım.
Ee. Ne derler keser döner sap döner.....
Boşverin siz yuvanızda huzurlu olmaya bakın.

benimde bu durumun çok benzeri de nişanlıyken başıma geldi o zaman bir kez aradığında cevap vermiştim sonra da anlattım eşime çok kızdı ve incindi şimdi de bana lütfen sakın ararsa tekrar cevaplama diye tembihledi , moralim birazda buna bozuldu sanırım :((

evet kesinlikle yapma konusma ve eşinle bu olayın aranızı acmasına müsade etme cnm

benzer sıkıntı yaşadım, telefon numaramı "hayatım bazı operatörler istediğin noyu veriyorlarmış, ben de evlilik ya da tanışma tarihimizi almak istiyorum" diyerek değiştirdim numaramı. siz de böyle söyleyip değiştirebilirsiniz.

Arkadaşlar dün ki konu hakkında yardımlarınız için hepinize çoooook teşekkür ederim ,eşimle konuştuk numarayı istedi sorgulatmak istediğini söyledi ve konuyu burada kapatalım dedi. Çok şükür akşam eve gelince de bir tatsız konuşma yaşanmadı, ona daha önceden anlatmış olmam etkili oldu sanırım. Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. (Ne kadar süre geçti daha önceki arkadaşlığınızın üstünden diye sormuş bir arkadaşımız 2 yıla yaklaşık zaman geçti)Yeni ve üzücü bir gelişme olmaz umarım olursa paylaşır fikrinizi isterim . İstanbulda kimsem yok acayip bir yalnızlık sarmıştı etrafımı bu sıkıntıyla beraber bunalmıştım 2 gündür hepinize o yüzden ayrı ayrı teşekkür etmek istedim :)))

Arkadaşlar dün ki konu hakkında yardımlarınız için hepinize çoooook teşekkür ederim ,eşimle konuştuk numarayı istedi sorgulatmak istediğini söyledi ve konuyu burada kapatalım dedi. Çok şükür akşam eve gelince de bir tatsız konuşma yaşanmadı, ona daha önceden anlatmış olmam etkili oldu sanırım. Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. (Ne kadar süre geçti daha önceki arkadaşlığınızın üstünden diye sormuş bir arkadaşımız 2 yıla yaklaşık zaman geçti)Yeni ve üzücü bir gelişme olmaz umarım olursa paylaşır fikrinizi isterim . İstanbulda kimsem yok acayip bir yalnızlık sarmıştı etrafımı bu sıkıntıyla beraber bunalmıştım 2 gündür hepinize o yüzden ayrı ayrı teşekkür etmek istedim :)))

rica ederiz cnm en azından kendi adıma ederim :))) işin tatlıya baglanmasına cok sevindim.önceden anlatman konunun kapanmasına vesile oldu evet.:)

Back
X