- 20 Aralık 2015
- 33
- 7
- 36
- 30
- Konu Sahibi VadidekiGelincik
yaa ben yardım istiyorum kıskanıyorum ve ne yapayım diyorum yardım etmeyeceksen sen neden burayı kirletiyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size değer veriyor olsaydı neye üzülceğinizi bilir . Üzmek istemezdi. Her insan sevdigi insani kiskanir siz buna ek olarak bir de birbirinize uzaksiniz . Cok haklisiniz kiskanmakta . Erkek arkadasinizda biraz dengesiz sanirim . Dusunce yapiniza gore orda o sekilde davranmasi mantikli degil celisen hareketler bunlar . Bence soylediginiz zamanda anlamadigina gore yol verin gitsin yoksa biliyorum beyninizi kemircek boyle dusunceler :/yaa ben yardım istiyorum kıskanıyorum ve ne yapayım diyorum yardım etmeyeceksen sen neden burayı kirletiyorsun?
bu insana hala nasil guvenebiliyorsun ? Guven olmadan bi iliski asla yurumez ki . Seni gercekten bi kere bile ozlemeyi tatsaydi . Emin olcozliyim seni demezdi . Ben bu insanin gorunurde olmayan seylerde yaptigini dusunuyorum suan . Sen de lutfen tavrini koy . 3 gun sonra mesaj atarsa.İlk arkadaş listesine karışan o oldu,baktım bir bir insanları siliyor,bana laf atıyor filan,o bana böyle davranıyorsa bende onun arkadaş listesine karışırım,Ben onun hoşlanmadığı bir şey yaptığımda sıkıntı oluyor,o benim hoşlanmadığım şeyi yaptığında bişey desem bazentamam haklısın filan diyor özür diliyor ama yapmıycam filan diyo yapmıyo bazende başka şeyler çıkarıyor ortaya.Kendisini psikolojik sorunları var,geçmişte yaşadığı ailevi sıkıntılardan dolayı,herşeyi kafasına çok takar,işte ben kafama estimi isteidğimi yaparım tarzında genelde,bazen çok iyi oluyor ama bazen çok bencilce hareket ediyor özellikle bu arkadaş konusunda.Bende yaparım o zaman deyince bana inat gidiyorsun diyor daha çok sorun çıkıyor.Ben hep ona yardımcı olmaya çalıştım,ailesiyle bile tanıştım annesi de demişti bu kızı üzme sakın,seni nasıl çekiyo hayret ediyorum diyordu.Az önce tartıştık,işte sen beni çok sıkıyorsun,giyimime karışıyorsun,kendiside giyimime karışır topuklu giyme,şu renk pantolon giyme bu renk giyme,makyaj yapma onu yapma filan diye bende karışıyordum yani,biirde bunun dışında o yurtdışında ben tr de en son 4 ay önce birbirimizi yüz yüze gördük onun dışında hep skypeda konuştuk 1 saat filan bana günde verdği 1 saati bile fazla görüyo,neymiş çok fazlaymış sürekli böyle konuşmak istemiymuş,beni özlemek istiyormuş filan. Bi günü bi gününü tutmuyo.Anlayamıyorum.Bu gece tartışmamızda bana dedi işte beni çok sıkıyorsun karışıyorsun yolun açık olsun,sonra da gelmiş diyor ki 3 gün filan görüşmeyelim kafamızı dinleyelim,ben ayrılamam senden zaten biliyorsun filan diyor.
Az önce tartıştık işte,şunu yapma bunu yapma diyorsun bıktım dedi ,kendisi bana derken sorun yok,işte sana olan sevgimi verdiğim değeri tükettin,sevgim aylar önce bitmişti beni yıldırdın dedi,hemde diyor ki biz zaten ayrılamayız,bi 3 gün filan dinlenelim,Allah a şükür aldatma gibi bir olayını görmedim,sadece herşey lafta ettiği laflarla davranışlarıyla kırıyor beni,eskiye göre daha azaltmıştı,Gerçekten dengesiz,psikolojik sorunlaı var geçen dedi bana rahatlatıcı bir ilaç lazım filan,trdeyken psikiyatriden ilaç vermişlerdi iyi gelmişti o zamanlar iyiydi..Bana şöyle demesi beni düşündürdü, hem diyo sevgim aylar öncesinden bitti hemde devam ediyor hiçbir şekilde ayrılamıyor,bütün aileme onu anlatmamı,babamın artık vermesini okul bitince hemen nişan filan olmasını istiyor,hem diyo sana haksızlık ediyorum filan,hemde aynı şekilde devam ediyor,bazen gerçekten seviyormuş değer veriyormuş gibi davranıyor düzeliyor,bazende aynı tas aynı hamam.Ayrılmakta istemiyorum onun bu davranışlarını değiştirmek istiyorum.Sevgim tükendi lafını sinirle söyledi diye düşünmek istiyorum çünkü insan sinirlenince herşeyi söyleyebiliyorSize değer veriyor olsaydı neye üzülceğinizi bilir . Üzmek istemezdi. Her insan sevdigi insani kiskanir siz buna ek olarak bir de birbirinize uzaksiniz . Cok haklisiniz kiskanmakta . Erkek arkadasinizda biraz dengesiz sanirim . Dusunce yapiniza gore orda o sekilde davranmasi mantikli degil celisen hareketler bunlar . Bence soylediginiz zamanda anlamadigina gore yol verin gitsin yoksa biliyorum beyninizi kemircek boyle dusunceler :/
Bilmiyorum nasıl güvendiğime,bazen diyo çok özleidm bazende diyor özlemek istiyorum, gerçekten çok psikolojik sorunu var,herşeyi iyiye yormak istiyorum,hani düzelir düzelir diye ama bilmiyorum. Kafam çok karışık... Eskisi gibi olamam ki ben de...Ama bana yasattığı herşey için onu Allah a havale ettim,benim geçmişime de kafayı çok takmıştı,neymiş onun geçmişte sevgilisi olmamıi sevdiği olmuş ama kızlar kabul etmemiş,benim olmuş ben onla el ele tutuşmuşum gezmişim birşeyler yaşamışım yani geçmişte kalmış ondan önce olmuş şeyler için bana oyun oynadı ağzımdan laf almak için affettim,onun yüzünden nerdeyse intihar ediyordum, o dereceye getirmişti beni.çok çabaladım herşeyi düzgünce anlatmaya çalıştım ona,uzak zaten nasıl özlemek istiyo hala anlayamıyorum ben böyleyim diyo,ben sana baştan böyle olduğumu söyledim diyo.Değişik bişey işte..bu insana hala nasil guvenebiliyorsun ? Guven olmadan bi iliski asla yurumez ki . Seni gercekten bi kere bile ozlemeyi tatsaydi . Emin olcozliyim seni demezdi . Ben bu insanin gorunurde olmayan seylerde yaptigini dusunuyorum suan . Sen de lutfen tavrini koy . 3 gun sonra mesaj atarsa.
Cok normal . Alismissiniz birbirinize sevginiz bitse bile valiginiz icin birlikte olabilceginizi dusunuyorsunuz . Ama yuksek lisans yapiyor diyorsun yadi baya buyuk olmali . İnsanlari kokay degistiremiyoruz malesef . Ya bu deveyi güdüceksin ya da bu diyardan gidiceksin bunun başka yolunu bilmiyorum. o lafida sinirle soylemis olabilir ama . Siz yinede bu kadar pembe bakmayin bu duruma .Sonunda uzulen siz olucaksiniz diyor icimden bir ses . Size eldeymis gibi davranmasi kabul edilebilir gibi degil . Siz o naparsa yapsin gitmiycekmissiniz o size kustügunde siz onu beklemek zorundaymissiniz gibi davraniyor . bu kadar prim vermeyin derim . gercekten cok uzulursunuzAz önce tartıştık işte,şunu yapma bunu yapma diyorsun bıktım dedi ,kendisi bana derken sorun yok,işte sana olan sevgimi verdiğim değeri tükettin,sevgim aylar önce bitmişti beni yıldırdın dedi,hemde diyor ki biz zaten ayrılamayız,bi 3 gün filan dinlenelim,Allah a şükür aldatma gibi bir olayını görmedim,sadece herşey lafta ettiği laflarla davranışlarıyla kırıyor beni,eskiye göre daha azaltmıştı,Gerçekten dengesiz,psikolojik sorunlaı var geçen dedi bana rahatlatıcı bir ilaç lazım filan,trdeyken psikiyatriden ilaç vermişlerdi iyi gelmişti o zamanlar iyiydi..Bana şöyle demesi beni düşündürdü, hem diyo sevgim aylar öncesinden bitti hemde devam ediyor hiçbir şekilde ayrılamıyor,bütün aileme onu anlatmamı,babamın artık vermesini okul bitince hemen nişan filan olmasını istiyor,hem diyo sana haksızlık ediyorum filan,hemde aynı şekilde devam ediyor,bazen gerçekten seviyormuş değer veriyormuş gibi davranıyor düzeliyor,bazende aynı tas aynı hamam.Ayrılmakta istemiyorum onun bu davranışlarını değiştirmek istiyorum.Sevgim tükendi lafını sinirle söyledi diye düşünmek istiyorum çünkü insan sinirlenince herşeyi söyleyebiliyor![]()
Yok ya zaten sınıf arkadaşı olarak ekli olur,ama öyle çok konuşmuşluğum yok,bizim bölümde yani sınıfta herkes bir tuhaf,en yakın arkadaşımız bile notunu saklar,vermez,o yüzden erkekler bu konuda daha anlayışlı oluyo onlar veriyor not o yüzden ondan 1 kere not almıştım onun dışında o çocukla oturup uzun uzun sohbet etmişliğim yok.Sınav hakkında soru sorulur ders hakkında notlar hakkında onun dışında pek samimiyetim yoktu zaten ve samiyetimin hiç olamayacağı imkansız bir kişiydi zaten.O seninkini silerse sen de onunkini silmekte haklısın ama en iyisi siz facebook kapatın.Sanal alemde bir sayfanız var onu da birbirinize karışmadan kullanamıyorsanız durmasının pek faydası yok.Facebbooku ders notu almak için ekledim de çok komik bir bahane olmuş bence.
Haklısınız,gerçekten ben ona hep değer vererek alttan alarak,nasıl olsa o yanımda diye düşünmesini sağlayarak ben hata yaptım,gidemez beni çok seviyor benden ayrılamaz düşüncesini ona ben verdim,Bunun cezasını çekiyorum işte... İnşallah üzülmem,çok dua ediyorum.Ailem onu ilk reddettiğinde ben istiareye yatmıştım beyaz gelinlik giydiğimi görmüştüm,yemyeşil bir yerdeydim,kendi köyümde,öyle bir rüyaydı.O yüzden hakkımda hayırlı olan kişi o diye düşündüm.Tabi bir rüyayla da yola çıkılmaz ama işte kopmak çok zor oluyor. Allah a dua ediorum.İnşallah öyle şeyler yaşarki bana yaptıklarının acısı çıkar ve beni çok arar,keşke ona öyle davranmasaydım keşke yanımda olsaydı der,inşallah beni ölene kadar unutamaz,bana yaşattığı acıları vicdan azabı olarak bir ömür boyu çeker diyorum ve Allah a havale ediyorum.Hakkımıda kesinlikle ona helal etmiyorum.Cok normal . Alismissiniz birbirinize sevginiz bitse bile valiginiz icin birlikte olabilceginizi dusunuyorsunuz . Ama yuksek lisans yapiyor diyorsun yadi baya buyuk olmali . İnsanlari kokay degistiremiyoruz malesef . Ya bu deveyi güdüceksin ya da bu diyardan gidiceksin bunun başka yolunu bilmiyorum. o lafida sinirle soylemis olabilir ama . Siz yinede bu kadar pembe bakmayin bu duruma .Sonunda uzulen siz olucaksiniz diyor icimden bir ses . Size eldeymis gibi davranmasi kabul edilebilir gibi degil . Siz o naparsa yapsin gitmiycekmissiniz o size kustügunde siz onu beklemek zorundaymissiniz gibi davraniyor . bu kadar prim vermeyin derim . gercekten cok uzulursunuz
kendinizi cok fazla inandirmissiniz surekli kizginsinizda ama bi yandan da onu koruyorsunuz . Burda bi çözüm bulabilceğinizi düşünmuyorum acikcasi . Önce sizin bazi seyleri kabul edip evet hatali o diyebilmeniz gerek . Umarim hakkinizda hayirlisi olur .Ama benim fikrim kimse kimseye emcbur degil o olmazsa yasamiycakmissiniz gibi gelir ama yasarsiniz boyle sizin kolayca uzebilen birinin varligina ihtiyaciniz oldugunu dusunmuyorum. Aynı yaştayız sanirim benimde uzun sureli bir iliskim var ama bu anlattiginiz seyler benim kabullenebiclegim seyler degil beni uzmekten korkmayan bir insani kim olursa olsun hayatimda barindiramam . sizde once kendinizi dusunun .Onumuzde kocaman bir hayat var hayatın nasıl surprizlerle gelecegini bilemeyiz :)Bilmiyorum nasıl güvendiğime,bazen diyo çok özleidm bazende diyor özlemek istiyorum, gerçekten çok psikolojik sorunu var,herşeyi iyiye yormak istiyorum,hani düzelir düzelir diye ama bilmiyorum. Kafam çok karışık... Eskisi gibi olamam ki ben de...Ama bana yasattığı herşey için onu Allah a havale ettim,benim geçmişime de kafayı çok takmıştı,neymiş onun geçmişte sevgilisi olmamıi sevdiği olmuş ama kızlar kabul etmemiş,benim olmuş ben onla el ele tutuşmuşum gezmişim birşeyler yaşamışım yani geçmişte kalmış ondan önce olmuş şeyler için bana oyun oynadı ağzımdan laf almak için affettim,onun yüzünden nerdeyse intihar ediyordum, o dereceye getirmişti beni.çok çabaladım herşeyi düzgünce anlatmaya çalıştım ona,uzak zaten nasıl özlemek istiyo hala anlayamıyorum ben böyleyim diyo,ben sana baştan böyle olduğumu söyledim diyo.Değişik bişey işte..
Haklısınız gerçekten.Kötü düşünmemeye çalışıyorum. Benimde haksız yanlarım oldu ama o haksız.kendisine de söyledim bunu, o da işte bazı şeyleri bahane edip kendini haklı etmeye çalışıyor. Allah hayırlısını versin,acımı paylaşmak bir nebze olsun azaltmak için buraya yazdım.Facebooktan silmemiş ama whatsappte engellemiş ona yazmayayım filan diye.Mutlaka merak edip dönecek geri. Beni çok arasın istiyorum.Acısını çeksin istiyorum.kendinizi cok fazla inandirmissiniz surekli kizginsinizda ama bi yandan da onu koruyorsunuz . Burda bi çözüm bulabilceğinizi düşünmuyorum acikcasi . Önce sizin bazi seyleri kabul edip evet hatali o diyebilmeniz gerek . Umarim hakkinizda hayirlisi olur .Ama benim fikrim kimse kimseye emcbur degil o olmazsa yasamiycakmissiniz gibi gelir ama yasarsiniz boyle sizin kolayca uzebilen birinin varligina ihtiyaciniz oldugunu dusunmuyorum. Aynı yaştayız sanirim benimde uzun sureli bir iliskim var ama bu anlattiginiz seyler benim kabullenebiclegim seyler degil beni uzmekten korkmayan bir insani kim olursa olsun hayatimda barindiramam . sizde once kendinizi dusunun .Onumuzde kocaman bir hayat var hayatın nasıl surprizlerle gelecegini bilemeyiz :)
Herseyi oluruna bırakın . Kendinizde tek bir ozveride bile bulunmayın . bekleyin ya pisman olup kendisi gelir yada bakar hayatina . Gelmezse zaten canini siktigina degmezmis gelirsede bence sen onu artik sevme . Araya zamanda girince bir saat bile olsa guvensizlik tavan yapiyor . kafanda hep sorular olucak . birak napiyosa yapsin . Hak yerini bulur hic merak etmeHaklısınız gerçekten.Kötü düşünmemeye çalışıyorum. Benimde haksız yanlarım oldu ama o haksız.kendisine de söyledim bunu, o da işte bazı şeyleri bahane edip kendini haklı etmeye çalışıyor. Allah hayırlısını versin,acımı paylaşmak bir nebze olsun azaltmak için buraya yazdım.Facebooktan silmemiş ama whatsappte engellemiş ona yazmayayım filan diye.Mutlaka merak edip dönecek geri. Beni çok arasın istiyorum.Acısını çeksin istiyorum.
Evet,eskiden beni her kırdıgında aglardım böyle ciddi durumlarda saatlerce aglardım ama şimdi beni öyle bir hale getirmiş ki azıcık ağladım sonra kestim ağlamayı soğukluk geldi içime ama yinede şans vermek istiyorum gelirse eğer...gelmeyecek olsa facedende engeller silerdi ama silmemiş.Herseyi oluruna bırakın . Kendinizde tek bir ozveride bile bulunmayın . bekleyin ya pisman olup kendisi gelir yada bakar hayatina . Gelmezse zaten canini siktigina degmezmis gelirsede bence sen onu artik sevme . Araya zamanda girince bir saat bile olsa guvensizlik tavan yapiyor . kafanda hep sorular olucak . birak napiyosa yapsin . Hak yerini bulur hic merak etme
Ay seninki daha da kötüymüş bunun o kadar değildi,ya öyle kıza kuacağa otururum veya internetten tanıdığı biri değil hepsi okuldan ama işte kızlardan hoşlanmadım,bugün tekrar sildğimde işte dedi tamam açıklamasını yaptın geçen çocukça bir sebeple silmiştin o yüzden geri eklemiyorum dedi bana ama bunu demesi bile insanı sinir ediyor,sen benden çocukca bi nedenle siliyorsun,senin dediğin kadar yoktu yani konuşuyor konuştuklarını okuyorum,kızlara benim resmimi de göstermişti ama işte kızlar bu işte türkiyede erasmusla okudu diye geliyorlar buna soru soruyolar,kızın biri arkadaşınıda almış okulda bunun yanına gelmiş,kendisi anlatıyo bana bunları,hergün rapor verir ne yapıyo ne ediyo,bi yandan da kebapçıda işe girdi çalışıyo,oğlak burcu olduğunuda ekliyim,kızı başta bana yönlendirmişti sonra kıza yardım etik filan herşeyi bbana soruyo bence cevapladım,sonra baktım dedi o kız okulda benim yanıma geldi benim sınıf arkadaşımla işte erasmusa gelicekmiş(şuanda benim okuduğum okula ve aynı bölüme) işte yardım istiyo soru soryo,o kızı ekleidm en sonunda dedim düzgünce,bak seninde sevdiğin biri vardır ben sana yardım ederim,ondan yardım isteme diye taamam dedi,sonra benimki dediki aradan 1 ay sonra filan bugün işte o arkadaşla o kızı gördüm normalde selam verirdi artık selam vermiyolar filan,eee kızları kızlardan başka kimse tanıyamaz..Tuhaf yaa,senin gibi benimmleyken kızlara öyle şeyler demedi,ilk zamanlar hani o kadar değilde böyle işte canım öptüm filan lafı geçiyordu,dedim deme öyle,kızlarda buna karşı işte tuhaf lakaplar takmıştı,dedim demesinler sana öyle, sonra kızlarda kesmiti öyle demeyi,hatta bu 2 erkek arakdaşıyla ayn eve geçmişti,ama ben o çocuklarla çıkmasını istemiyordum çünkü çocuklar sürekli eve kız atan tipler,konuşmalarını duydum sürekli hergün o çocuklar karı kız konuşuyo,şunun şurası kaymak gibi filan,benimki yani hiç öyle başkasına karşı öyle demedi benim yanımda hatta o çcoukların o davranışlarınıda eleştirirdi,bend edim çıkma onlarla eve anlaşamazsın dinlemedi çıktı bu 1 ay sonra anlaşamadı çocuklarla ayrıldı hemen,işte diyo bulaşığını yıkamıyo diyom ben nişanlancam yakında eve getirmeyin kız filan ben okuldayken filan ev sahibinin kızı geliyomuş filan diyo.Haklıymışsın deyip tek başına eve geçti İGMG diye bir dini kuruluşa takılıyo etkinliklerine filan katılıyo,üniversite teşkilat başkanı filan olmuş.O yüzden ona o konuda güveniyoruma ama bi yandan da güvenemiyorum, zaten akşam 9.30 a kadar çalışıyo,sürekli okula gitmiyo orda sınav yapmıyolar sürekli ödev yaptırıyolar onlara,o yüzden hocalarla anlaşyo sadece 2 gün okula gidiyo diğer günler hep işte 11 de eve geliyo filan gelince duş,yemek filan sonra heemen bana kamera açıyo.Mail şifrelerinide biliyorum. Bi ara birini değiştirdi o da buraya tatile gelcek görmeye,bana süpriz tarihini görmiyim mailde bilet diye birini değişti ama işte sinir oluyorum süpriz yapmasın direk tarihini versin istiyorum ama bu saatten sonra geleceğinden bile şüpheliyim.Allah herkese hayırlısını nasip etsin.İnşallah düzelir.Düzelmesini istiyorum.Ayy flashback oldu birden.
Cinnet geciriyodum burda.
Bende ayni seyleri yasadim, cok benziyor.
Tek fark bende ikametkahlar yer degismistir.
Internette hep konstugu bi kiz vardi adi bahardi. Kizla facebooktan tanismis zamaninda benden once. Konusmalarini gordum dostcaydi o yuzden sorun etmedim. Sonra bi baktim bir gun baska bi kizla konsuyor.
Yok " gozlerin orjinalmi cok guzelmis", yok bi sakanin ardindan " seni varya kocaga oturtum dovmeli".
Dedim hoopp. Cinler tepemde ama belli etmedim.
Bende inattan bi sinif arkdasimi ekledim fbtan. Arkdas dedgim 3 senedir tandigim guvendigim bi erkek. Basladim konusmaya, gulucukler kahkalar felan. Tabi o delirdi, bide ben yurt disinda oldgum icin o dili anlamadi. Halbuki sinava calstinmi diye sordum o yok dedi bende cevap olarak bende bi halt etmedim dedim gulustuk.
Hemn beni aradi o oglan kim diye, hemen sil diye.Noluyoruz dedim. Sen internetten tandigin kizla konus kanka gibi( zamaninda internetten her kizla konusma diye uyarmistm). Bense 3 senedir guvndigim bi sinf arkdasimla konusamiyim bu ne be dedim. Sil silmem felan. Diyoki "bunlar cok farkli o oglanin profil resminde sahildeki sortuyla fotografi var, oglan bildigin ciplak, gozun tutmadi sil".
Silmiycem dedim tamam dedi sonra 10 dk sonra baktimki o silmis. Tamam ben kizi sildim seninde o oglani tutmana gerek yok diyor.
Sana sunu diyebilirim.
Bu anlattigim ilk olmadi, sonda olmadi.
Cunku daha cok konusmalar yakaladim boyle ve cok aci bi gercekle yuzlestim.
Bastan beri aynen bu fb araciliyla beni eski sevgilisiyle kac kere aldatmis bedensel olmasa bile beyniyle. Oyle konular konusmuslarki.
Ben su an bu bahsettgim adamdan 2 senedir ayriyim.
Ve cook mutluyum.
Yeniden dogdum.
Bu hayatta uzulme demiycem, cunku insan ogluyuz cogu seye uzuluruz. Uzulmenin sonu yok. Ama bari lutfen degsin uzuldugun kisiye, hakeden icin uzul.
Kendine yazik etme.
evet tuhaf biri çözemiyorumIkiniz de hatalisiniz. Lisede misiniz birbirinizin faceinden milleti siliyosunuz? Herseyi gectim kardeslerini silmesi ne demek ya bunun nasil bi mazereti olabilir ki? Hediye konusuna gelince o konuda ben de hassasim deger verip yanina almasini isterdim senin gibi.