- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi VadidekiGelincik
seni sevdiğine emin misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık takmamaya çalışıcam, kafamı dağıtmak için sinemaya filan gidicem,kendimi sıktım aylarca sıktım asosyal oldum onun yüzünden.Kendime bakıcam gezicem tozucam,derslerime çalışcam.işte yaptığın tüm hata bu.fazla fedakarlık.ne yazıkki erkek arkadaşında bunu anlamıış ve çok güzel tepe tepe kullanıyor seni.senden yaş olarak epey büyük ve nacizhane tecrübeliyim.diyeceğim tek kelime kendine müdahale etirme ve kimse için asla aileni karşına alma değmez.bela geliyorum diyor haberin olsun.kolay kolay kimseye ayrıl demem ama istersen ayrılama ama lütfen evlenme bu adamla sakın.
Emin değilim,ama insan vazgeçemiyor işte bir anda...seni sevdiğine emin misin?
ve hala birliktesin sevgili değil kendine köle arıyor
kişi kendinden bilir işi.emin ol seni nette aldatıyor.ayrıca sana yaptığını her kıza yapamaz dişli biri çıkar senin gibi fedakarlık yapmaz höööt bas geri der valla muma döner senin Parisli odunMalesef,şuan ayrı gibiyiz,konuşmuyoruz.Hayatıma devam edicem.Onu anca ben idare edebilirim,benden başkası zor çeker onu 2 günde ayrılırdı,zaten çok takıntılı,geçmişe bilmem faceki şeylere konuşmalara filan çok takıyor.
kişi kendinden bilir işi.emin ol seni nette aldatıyor.ayrıca sana yaptığını her kıza yapamaz dişli biri çıkar senin gibi fedakarlık yapmaz höööt bas geri der valla muma döner senin Parisli odun
AminOooooo bu ne yaaa çok yüz vermişsin arkadaşim sen buna... bu kadarda olmazki senin facende insan birakmiyor ama kendi kafasina göre takiliyor.. olacak is değil ayrica hediyeyi begenmemek ne demek bu kadar kaba olunmazki.. o sana nasıl davraniyosa sende ona öyle davran belki anlar o zaman nasil biri oldugunu.. allah kolaylik versin
bir erkege bukadar yuz vermeyin lutfen .alacagin hediyeti neden ona sorupta aliyorsun?kusura bakma ama sen coktqn ipleri vermişsin elineSevdiğim adam pariste,1 yıldır birlikteyiz.Ben İstanbuldayım ikimizde okuyoruz o pariste yüksek lisans yapıyor ben burda üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Muhafazakar yapıdayız ikimizde.Geçen sene facebook listemden bir çok arkadaşımı silmişti,bunlar erkek,ama sınıftan ders notu alma amacıyla listemde ekli olan insanlardı,çünkü artık kızlar öyle kimseye not vermiyor,en yakın arkadaşımız bile not saklıyor,neyse o şekilde bi kaç kişiyi neden onlardan not istiyorsun diye sildi,bir şey demedim,sonra bununda faceinde kızlar vardı neymiş bacısı gibiymiş kankasıymış 4 yıldır aarkadaşlarmış herşeyini ona anlatıyomuş çok yardımı dokunmuş silemezmiş, e sen benden herkesi sildin,ablamı abimi bile silmişti o derece neyse sonra onları geri ekledim tabiki,işte onlardan yardım istiyormuş okuldaki erkekelr pek yardım etmiyormuş onlar ilgilenmiyormuş pek o yüzden kızlardan yardım istiyormuş bahane bu,ama kızları görüyorum facebook konuşmalarınıda okudum,seviyesizler,herşeyi erkeklerle rahatlıkla konuşurlar,benimki de o 4 yıllık kanka dediği insana bacım dediği insana hem bacım diyomuş hem gülüm ne tuhaf bir kardeşlik,abim bile bana gülüm dememişken,kızların giyinişi şöyle bi kaç tanesini bu yüzden çok silmek istedim,kız bir giyinmiş sadece popos örtük 1 cm kalmış açılmasına,birde bacak baacak üstüne atmış bilerek frikik vermiş fotoğrafta,böyle açık kızlar işte o yüzden sildim,gerek yok durmasına diye,ama benimki naptı bugün geri eklemiş bu kızı neymiş çocukça bi sebepten dolayı silmişim.Kendisi faceden arkadaşlarımı silerken aynı sebeple sildi laf etmedim,neymiş çocuğu kasları için mi eklemişim,yok not istemek için değil başka amaçla onlarla konuşuyormuşum muamelesi yapmıştı bana.Kendisine ben öyle davrandığımda ben suçlu oluyorum.Artık çıldırmak üzereyim.Ne kadar fedakarlık yaptıysam olmadı,ailemi karşıma aldım onun yüzünden. Geçen yine böyle bir konu yüzünden tartıştık bana diyor ki işte onları silersen snei silerim, işte onları ancak nişanlandığımızda silerim filan ama onlara durumu açıklamak kaydıyla silerim filan,bir keresinde listesinden kızı sildim diye gitti kıza "sevgilim seni kıskanıyor ondan sildi kusura bakma yanlış anlama " yazmış kıza deliye döndüm artık.Sonra ben buna bir mektup yazmıştım herşeyi düzgünce ifade eden bir mektup biraz yumuşadı tamam aşkım özür dilerim seni bir daha üzmiycem bu konuda,gerçekten çok haklısın yapmamam gerek filan dedi baktım şimdi tam tersi davranışlar filan dayanamıyorum,ona aldığım hediyeyi birini memleketindeki evlerinde bırakmış biri fransada annesigilin evinde kalmış ordaki dolabında,yaptırdığım resimli sihirli kupa bardağımıda gitmiş annesigilde bırakmış,ona aldığım hediyeyi güzel olduğu halde işte tarzım değil şöyle böyle diye değiştirdi bişey demedim ama çok üzülmüştüm,şimdi başka birşey beğendim resmini gönderdim işte kapşonlu sade düz renk kıyafetler filan giyiyor,düz lacivert renkli kapşonlu çok güzel bir kazak beğendim buna da laf ediyor ben kapşonlu istemiyorum alacaksan öbürkünden al filan,giymem ama başkalarının hele o listesinde ekli olup silmediği bana alzım işte bana yardımcı oluyorlar dediği arkadaşlarınınn aldığı hediyeleri giyiyo onları bırakmıyo benim aldıklarımda sorun çıkarıyo.Napacağımı bilmiyorumÇok üzülüyorum sürekli bu kız meselesi yüzünden tartışıyoruz.Napaacağımı bilmiyorum
![]()
Keşke hepimiz böyle olabilsek ...Buraya ne yazmışsam gerçek hayatta oyum. Neden farklı yazayım ki? Evet aynen böyleyim. Şu ana kadar bir tek erkek arkadaşımın telefonunu elime almadım. Arkadaş listesine bakmadım. Bu kim ya diye sorgulamadım. Ben insanları giydiği kıyafete göre yargılamam. Kişiliğime ailemden öğrendiklerime ters.
Bundan önce ki erkek arkadaşım turizmciydi etrafında turist dolu. Ben hiç rahatsız olmadım. Kıskanmak farklı bir şey ama böyle kısıtlamak , kısıtlanmak farklı. Çok saçma geliyor bana. Kimse için arkadaşımı silemem. Kimse de benim için silmesin. Bir şey yapmak isteyen her türlü yapar zaten.
Baska kizlarin giyinisine laf ettiginiz kisimdan sonrasini okumadim. Size ne kizin giyinisinden? Muhafazakarim ayagina baska kadinlara hadsizlik yapan kesimden oyle usandim ki.
Sevgilinizle aranizdaki sorun muhafazakarliga ya da kizin giyinisine deginilmeden de anlatilirdi.
Ay seninki daha da kötüymüş bunun o kadar değildi,ya öyle kıza kuacağa otururum veya internetten tanıdığı biri değil hepsi okuldan ama işte kızlardan hoşlanmadım,bugün tekrar sildğimde işte dedi tamam açıklamasını yaptın geçen çocukça bir sebeple silmiştin o yüzden geri eklemiyorum dedi bana ama bunu demesi bile insanı sinir ediyor,sen benden çocukca bi nedenle siliyorsun,senin dediğin kadar yoktu yani konuşuyor konuştuklarını okuyorum,kızlara benim resmimi de göstermişti ama işte kızlar bu işte türkiyede erasmusla okudu diye geliyorlar buna soru soruyolar,kızın biri arkadaşınıda almış okulda bunun yanına gelmiş,kendisi anlatıyo bana bunları,hergün rapor verir ne yapıyo ne ediyo,bi yandan da kebapçıda işe girdi çalışıyo,oğlak burcu olduğunuda ekliyim,kızı başta bana yönlendirmişti sonra kıza yardım etik filan herşeyi bbana soruyo bence cevapladım,sonra baktım dedi o kız okulda benim yanıma geldi benim sınıf arkadaşımla işte erasmusa gelicekmiş(şuanda benim okuduğum okula ve aynı bölüme) işte yardım istiyo soru soryo,o kızı ekleidm en sonunda dedim düzgünce,bak seninde sevdiğin biri vardır ben sana yardım ederim,ondan yardım isteme diye taamam dedi,sonra benimki dediki aradan 1 ay sonra filan bugün işte o arkadaşla o kızı gördüm normalde selam verirdi artık selam vermiyolar filan,eee kızları kızlardan başka kimse tanıyamaz..Tuhaf yaa,senin gibi benimmleyken kızlara öyle şeyler demedi,ilk zamanlar hani o kadar değilde böyle işte canım öptüm filan lafı geçiyordu,dedim deme öyle,kızlarda buna karşı işte tuhaf lakaplar takmıştı,dedim demesinler sana öyle, sonra kızlarda kesmiti öyle demeyi,hatta bu 2 erkek arakdaşıyla ayn eve geçmişti,ama ben o çocuklarla çıkmasını istemiyordum çünkü çocuklar sürekli eve kız atan tipler,konuşmalarını duydum sürekli hergün o çocuklar karı kız konuşuyo,şunun şurası kaymak gibi filan,benimki yani hiç öyle başkasına karşı öyle demedi benim yanımda hatta o çcoukların o davranışlarınıda eleştirirdi,bend edim çıkma onlarla eve anlaşamazsın dinlemedi çıktı bu 1 ay sonra anlaşamadı çocuklarla ayrıldı hemen,işte diyo bulaşığını yıkamıyo diyom ben nişanlancam yakında eve getirmeyin kız filan ben okuldayken filan ev sahibinin kızı geliyomuş filan diyo.Haklıymışsın deyip tek başına eve geçti İGMG diye bir dini kuruluşa takılıyo etkinliklerine filan katılıyo,üniversite teşkilat başkanı filan olmuş.O yüzden ona o konuda güveniyoruma ama bi yandan da güvenemiyorum, zaten akşam 9.30 a kadar çalışıyo,sürekli okula gitmiyo orda sınav yapmıyolar sürekli ödev yaptırıyolar onlara,o yüzden hocalarla anlaşyo sadece 2 gün okula gidiyo diğer günler hep işte 11 de eve geliyo filan gelince duş,yemek filan sonra heemen bana kamera açıyo.Mail şifrelerinide biliyorum. Bi ara birini değiştirdi o da buraya tatile gelcek görmeye,bana süpriz tarihini görmiyim mailde bilet diye birini değişti ama işte sinir oluyorum süpriz yapmasın direk tarihini versin istiyorum ama bu saatten sonra geleceğinden bile şüpheliyim.Allah herkese hayırlısını nasip etsin.İnşallah düzelir.Düzelmesini istiyorum.![]()
Canim ilk senelerimizi hatirladim. Bende boyle birilerini sildim durdum simdi o sildigim kizlarla cok yakin arkadasiz :) boyle seyleri takma bence rahat ol. Senleyse senledir. Guven cok onemli. Birde evli degilsin nisanli degilsin, bunlar sizin icin birer sinav. Etrafinda hic kiz olmasa guveniniz nasil sinanacak iliskiniz nasil degerli olacak. Ilerde gulup gececeksin inan bana..Sevdiğim adam pariste,1 yıldır birlikteyiz.Ben İstanbuldayım ikimizde okuyoruz o pariste yüksek lisans yapıyor ben burda üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Muhafazakar yapıdayız ikimizde.Geçen sene facebook listemden bir çok arkadaşımı silmişti,bunlar erkek,ama sınıftan ders notu alma amacıyla listemde ekli olan insanlardı,çünkü artık kızlar öyle kimseye not vermiyor,en yakın arkadaşımız bile not saklıyor,neyse o şekilde bi kaç kişiyi neden onlardan not istiyorsun diye sildi,bir şey demedim,sonra bununda faceinde kızlar vardı neymiş bacısı gibiymiş kankasıymış 4 yıldır aarkadaşlarmış herşeyini ona anlatıyomuş çok yardımı dokunmuş silemezmiş, e sen benden herkesi sildin,ablamı abimi bile silmişti o derece neyse sonra onları geri ekledim tabiki,işte onlardan yardım istiyormuş okuldaki erkekelr pek yardım etmiyormuş onlar ilgilenmiyormuş pek o yüzden kızlardan yardım istiyormuş bahane bu,ama kızları görüyorum facebook konuşmalarınıda okudum,seviyesizler,herşeyi erkeklerle rahatlıkla konuşurlar,benimki de o 4 yıllık kanka dediği insana bacım dediği insana hem bacım diyomuş hem gülüm ne tuhaf bir kardeşlik,abim bile bana gülüm dememişken,kızların giyinişi şöyle bi kaç tanesini bu yüzden çok silmek istedim,kız bir giyinmiş sadece popos örtük 1 cm kalmış açılmasına,birde bacak baacak üstüne atmış bilerek frikik vermiş fotoğrafta,böyle açık kızlar işte o yüzden sildim,gerek yok durmasına diye,ama benimki naptı bugün geri eklemiş bu kızı neymiş çocukça bi sebepten dolayı silmişim.Kendisi faceden arkadaşlarımı silerken aynı sebeple sildi laf etmedim,neymiş çocuğu kasları için mi eklemişim,yok not istemek için değil başka amaçla onlarla konuşuyormuşum muamelesi yapmıştı bana.Kendisine ben öyle davrandığımda ben suçlu oluyorum.Artık çıldırmak üzereyim.Ne kadar fedakarlık yaptıysam olmadı,ailemi karşıma aldım onun yüzünden. Geçen yine böyle bir konu yüzünden tartıştık bana diyor ki işte onları silersen snei silerim, işte onları ancak nişanlandığımızda silerim filan ama onlara durumu açıklamak kaydıyla silerim filan,bir keresinde listesinden kızı sildim diye gitti kıza "sevgilim seni kıskanıyor ondan sildi kusura bakma yanlış anlama " yazmış kıza deliye döndüm artık.Sonra ben buna bir mektup yazmıştım herşeyi düzgünce ifade eden bir mektup biraz yumuşadı tamam aşkım özür dilerim seni bir daha üzmiycem bu konuda,gerçekten çok haklısın yapmamam gerek filan dedi baktım şimdi tam tersi davranışlar filan dayanamıyorum,ona aldığım hediyeyi birini memleketindeki evlerinde bırakmış biri fransada annesigilin evinde kalmış ordaki dolabında,yaptırdığım resimli sihirli kupa bardağımıda gitmiş annesigilde bırakmış,ona aldığım hediyeyi güzel olduğu halde işte tarzım değil şöyle böyle diye değiştirdi bişey demedim ama çok üzülmüştüm,şimdi başka birşey beğendim resmini gönderdim işte kapşonlu sade düz renk kıyafetler filan giyiyor,düz lacivert renkli kapşonlu çok güzel bir kazak beğendim buna da laf ediyor ben kapşonlu istemiyorum alacaksan öbürkünden al filan,giymem ama başkalarının hele o listesinde ekli olup silmediği bana alzım işte bana yardımcı oluyorlar dediği arkadaşlarınınn aldığı hediyeleri giyiyo onları bırakmıyo benim aldıklarımda sorun çıkarıyo.Napacağımı bilmiyorumÇok üzülüyorum sürekli bu kız meselesi yüzünden tartışıyoruz.Napaacağımı bilmiyorum
![]()