Hey Allahim, canim nasil arastirdin baktin? Fransizca biliyorum maas bordrolarini okudum diyorsan öyle olsun. Is yerlerinin internet sitelerinde acilis kapanis saatleri saatleri yazar. Bunlara mi baktin, öyle yazsa bile elemani 8 saatten fazla calistiramazsin. Calisanin mesaisi biter ama isyeri acik kalir belirtilen saate göre. Merak ediyorum siz hic Fransa'da Paris'te bulundunuz mu? Evet bulundum ve Fransizca 'da biliyorum diyorsaniz bütün yorumlarimi geri alicam. Ingilizce versiyonlari bile olmaz cogu web sitenin. Türk calisma sistemini unutun kafanizdan silin burasi icin.
Ay icim sisti tamam benim sevgilim yapmaz etmez demeye devam edin. Genc kizsiniz temiz kalplisiniz, gözünüzü acin inanmayin herseye demek istiyorum ama yok öyle degil yok böyle degil eminim gitmez gelmez yapmaz... Size acik acik seni özlemek istiyorum ama artik özleyemiyorum, hislerim bitti demis. Daha ne desin. Ama siz yok bana bagli, herseyini önüme seriyor, sifrelerini veriyor... Iyi ne güzel Allah mutlulugunuzu daim etsin.