Başka sorunlarınız yoktu değil mi? Çocuk bu sorunları çıkınca seni üzmek istememiş demek ki. Yerinde olsam konuşurum onunla, tedavisi süresince de yanında olacağımı söylerim. Başka sıkıntılarınız yoksa ve gerçekten seviyorsan bırakma çocuğu.
Detaylı bılgı vermedı sadece sevk ettıler benı dedıNeymiş hastalığı?
Ortak tanıdıklarınız varsa onlardan ulaş. Erkek arkadaşın korkmuş yani belli ki niyeti de kötü değil. Sana zarar vermemek için etkilenme diye ayrılmayı seçmiş. Ben eğer başka sıkıntılar yoksa erkek arkadaşını çok masum buldum, sen bırakma bu çocuğu nerden imkanın varsa ulaş onaHerzaman yanında oldum yıne olmak istıyorum ulasamıyorum suan ama
Evet konustuk karsılıklı depresyonda sanırım bu surecte yanında olucam bende tabıkıSadece doğruyu söylediğinden emin olun ortak arkadastan ailede tanıdık varsa ondan bi ulaşın bakın eğer doğruyu söylüyorsa bir süre zaman verin kendini toparlasın iyileşince dönecektir. Çok geçmiş olsun
Kesınlıkle bende ole dusunuyorum konustuk ve bende kendımi kötü hıssetmıyım dıye uzak durmus suan bıraz daha ıyıOrtak tanıdıklarınız varsa onlardan ulaş. Erkek arkadaşın korkmuş yani belli ki niyeti de kötü değil. Sana zarar vermemek için etkilenme diye ayrılmayı seçmiş. Ben eğer başka sıkıntılar yoksa erkek arkadaşını çok masum buldum, sen bırakma bu çocuğu nerden imkanın varsa ulaş ona
iyi çok sevindim,çok geçmiş olsun.Kesınlıkle bende ole dusunuyorum konustuk ve bende kendımi kötü hıssetmıyım dıye uzak durmus suan bıraz daha ıyı