- Konu Sahibi yediveren35
-
Insallah hersey gönlünüzce olur. Gelecek günlerde iyiki hayatima almisim diyeceğiniz bi insanla karşılasir ve cok mutlu olursunuz. Ama burdaki yorum yapan herkesin dediği gibi bu insandan arkana bakmadan kacCok haklisin.aslinda butun omrum boyunca tek eşim oldu hayatimda.bu yaşima ragmen erkekler konusunda tecrubesizim.boslukta oldugum zamana denk geldi.yoksa yapmaxdim boyle bir hata
Ne kadar guzel söyledin.inan ki bu yasimda ogrendigim kimseye guvenmeyeceksin kolay kolay.sagol yorumun içinDiyeceğim şu, zaten çok güzel bir evliliğiniz olsaydı boşanmazdınız.
Bu sizin için bir travma, boşanma geçiren her kadın bir travma geçiriyor bana göre.
Kolay birşey değil, hele ki bir de yavrunuz var, Allah size bağışlasın.
Karşınızdaki kişi bu kadar psikolojik gel - gitler yaşarken siz neden kötü hissediyorsunuz?
Belli ki o yaşadığı problemler ile başa çıkamayan bir karakter, ben bu şekilde baktım konuya.
O yüzden, hayatınızdan çıkarttığınız iyi olmuş bence.
Size net olan ve sizi gerçekten rahatlatacak bir insan karşınıza çıkmadığı sürece bence hiç üzülmeyin.
Bu noktada sizin hayat arkadaşına ihtiyacınız olacaktır elbet, ancak hayatınızı problemler ile donatacaklardan uzak durun. Yaşadıklarınızı unutturacak insanlar çıksın inşallah karşınıza.
Dolu tarafından bakın, belli ki sizin için hayırlı olmuş.
Tesekkur ederim.insallah sizlerde hep mutlu olursunuzInsallah hersey gönlünüzce olur. Gelecek günlerde iyiki hayatima almisim diyeceğiniz bi insanla karşılasir ve cok mutlu olursunuz. Ama burdaki yorum yapan herkesin dediği gibi bu insandan arkana bakmadan kac
iyi ki yazmışım buraya.eminim çoğunuz benden küçüktür.ama o kadar iyi geldi yazdıklarınız.teşekkür ederimBu adam önünüzdeki güzel günler için bir basamak. Unutun gitsin. Ama lütfen yazmayın, aramayın. Şu andan itibaren numarasını önce engelleyin, ardından silin. Sosyal ortamlardan, her yerden. Şu andan itibaren yok sayın. Ona her yazmak istediğinizde buraya yazın. Ona söylemek, saymak istediklerinizi buraya yazın. Ama onunla iletişim kurmayın... Duygusal açlığınız yüzünden mantığınız şu an devre dışı
Gurur kırılacak bir şey de yok. Siz istediğiniz, bir ilişkiye başladınız. Sizin iradenizle de bitti. Peşinden de koşmuyorsunuz. Bu da hayat sayfanızda bir not kağıdı oluversin:) Koca bir amannnnnnnn çekin ve bir daha dönüp bakmayın.
Sanirim öyle yapti.nasil anlamadim diye kendime kızıyorum.Belli ki, sizinle sadece vakit öldurmeye calismis.
Hic uzulmeyjn, kurtuldugunuza sevinin ...
Boyle seyler yaşa bakmiyo, oyuzden kendinize kizmayin lutfen ...Sanirim öyle yapti.nasil anlamadim diye kendime kızıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?