Bir derdim var

Suskun kyra

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
21
0
6
31
24 yaşındayım. 35 yaşında bir erkekle ilişkim var .gibi bir ilişki yaşıyoruz .aynı iş yerinde tanışma ile oldu.ve kimsenin bilmemesi gereken bir ortamdayiz .ben işten ayrıldım yine görüşmeler ara ara devam etti.cunku ona aşık oldum.bunu kendime çok zor itiraf ettim .ama ona aşık oldum .ailem ve çevrem bu adamla görüşmeme kesinlikle karşı olduğu için yasak bir ilişki sürdüm.o da olmaması gerekiyo mantığınfa ama bana da karşı koyamadığıni dile getiriyor.surekli gorusmemeliyiz diye konuşuyoz.onun hayatını ve düzenini biliyorum bir geleceğimiz olmayacagni da çünkü o evlenip ayrılmış biri ve hayattan evlilik gibi bir beklentisi yok.buna rağmen ona aşık oldum.ona bunu itiraf edemiyorum.eger açık olursam bı daha gorusemeyiz diye korkuyorum.benkm olmayan bir adamı kaybetmekten korkuyorum.bu duygu çok ağır.o da kafamı karıştırıyor olmamamz gerekiyor diyor sonra bana mesaj falan atiyo ev tutmak istiyorl benim için ben kabul etmiyorum.ona aşık olup olmadığımi merak ediyo.ben bunu ona itiraf edemiyorum.ne yapmalıyım.onu hayatımdan atmak istiyorum ama kafamdan atamıyorum.surekli ağlıyorum.kalbim sıkışıyor.boguluyorum.hayaller kuruyorum ona bu çektiğim acıyı anlatmaktan utanıyorum ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yorum yapın. XF

Son düzenleyen: Moderatör:
24 yaşındayım. 35 yaşında bir erkekle ilişkim var .gibi bir ilişki yaşıyoruz .aynı iş yerinde tanışma ile oldu.ve kimsenin bilmemesi gereken bir ortamdayiz .ben işten ayrıldım yine görüşmeler ara ara devam etti.cunku ona aşık oldum.bunu kendime çok zor itiraf ettim .ama ona aşık oldum .ailem ve çevrem bu adamla görüşmeme kesinlikle karşı olduğu için yasak bir ilişki sürdüm.o da olmaması gerekiyo mantığınfa ama bana da karşı koyamadığıni dile getiriyor.surekli gorusmemeliyiz diye konuşuyoz.onun hayatını ve düzenini biliyorum bir geleceğimiz olmayacagni da çünkü o evlenip ayrılmış biri ve hayattan evlilik gibi bir beklentisi yok.buna rağmen ona aşık oldum.ona bunu itiraf edemiyorum.eger açık olursam bı daha gorusemeyiz diye korkuyorum.benkm olmayan bir adamı kaybetmekten korkuyorum.bu duygu çok ağır.o da kafamı karıştırıyor olmamamz gerekiyor diyor sonra bana mesaj falan atiyo ev tutmak istiyorl benim için ben kabul etmiyorum.ona aşık olup olmadığımi merak ediyo.ben bunu ona itiraf edemiyorum.ne yapmalıyım.onu hayatımdan atmak istiyorum ama kafamdan atamıyorum.surekli ağlıyorum.kalbim sıkışıyor.boguluyorum.hayaller kuruyorum ona bu çektiğim acıyı anlatmaktan utanıyorum ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yorum yapın.
Yazınızdaki detaylar "adam evli" diyor ama ?
Yanılıyor muyum ?

Edit : Evlenmiş boşanmış , pardon atlamışım.

Ne kadar net aslında olan şeyler. “Evlenmek istemiyorum ama sana ev tutayım” derken ne canlanıyor kafanızda? Aşık olmak çok güzel, karşındaki bunu kendi hayatına meze yapmadıkça.

Aklınıza başınıza alın. Yasak bi ilişki değil bu ama kesinlikle tek zararlı siz çıkarsınız.

Neden olamayasınız

Tek sorun evlenip boşanması ve yaş mı

Bir yakınımız kendinden yaşça büyük ve evlenip boşanmış bir kadınla evlendi ailesine göre aslaaaa olamayacak bir şeydi annesi vs çok karşı çıktı

İki yıl sonra Kv yi gördüm ayy ben çok hata etmişim çok iyi bir insanmış gelinim dedi

Erkek büyük olunca zaten çok sıkıntı çıkmaz bu aşk neden bu kadar imkansız

Bir gun anne olmak istemicek misin? Babasiz cocuk buyutmek mi istersin? 35 yasindan sonra adamin fikirlerini degistiremezsin.Bence unutmaya calis.

Neden olamayasınız

Tek sorun evlenip boşanması ve yaş mı

Bir yakınımız kendinden yaşça büyük ve evlenip boşanmış bir kadınla evlendi ailesine göre aslaaaa olamayacak bir şeydi annesi vs çok karşı çıktı

İki yıl sonra Kv yi gördüm ayy ben çok hata etmişim çok iyi bir insanmış gelinim dedi

Erkek büyük olunca zaten çok sıkıntı çıkmaz bu aşk neden bu kadar imkansız
evlenmek tekrar istemiyomus eşi ile ilişki yaşar ama aynı yatakta uyumamış katlanılmaz biriyim cinsellik yaşarım ama uyumam.esimle diyo kendini anlattilari bu yönde benle hayat geçmez diyo hep

Kalbinize söz geçmesi zor ama mantığınızla dusunup uzak durun derim.
Evlenip ayrılmış olması mesele değil ama " sana ayrı ev tutayım demesi" pek hosuma gitmedi evlilik düşünmeyip beklentisi olmayan bir insan olduğunu yazdığınız için.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Kalbinize söz geçmesi zor ama mantığınızla dusunup uzak durun derim.
Evlenip ayrılmış olması mesele değil ama " sana ayrı ev tutayım demesi" pek hosuma gitmedi evlilik düşünmeyip beklentisi olmayan bir insan olduğunu yazdığınız için.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Teşekkür ederim, Allah razı olsun.o beni beğendini çok etkilendgini söylüyor.ama evlilik söz konusu olunca onun vekiez biri olduğun anlatıyor.bir kadın ile uyuyamazmis cinsellik yaşar ama yanında uyuyamamış ,takintili titizmis benim bunu kaldıramayacağmi bildiği için ikimiz de soğuyana kadar sevgili gibi olmaliymisz ama ben ona aşık oldum ve mantığım zorlanıyor

E ama eski konunuza göre adam hala evli?

ayni zamanda evlenmiş boşanmış hala evlilik durumu olan hayatında kadın olan biri imiş adam.bunu öğrendim ona mesafe koymak kararı aldım .fakat mesafe kıyamadım hiç bişey bilmez gibi davrandım onunla birlikte oldum
ben bu adamı kafamdan atamıyorum sahibi olduğunu bildiğim halde ondan uzak olamıyorum

Siz şu işin aslını bi anlatsanıza.

Teşekkür ederim, Allah razı olsun.o beni beğendini çok etkilendgini söylüyor.ama evlilik söz konusu olunca onun vekiez biri olduğun anlatıyor.bir kadın ile uyuyamazmis cinsellik yaşar ama yanında uyuyamamış ,takintili titizmis benim bunu kaldıramayacağmi bildiği için ikimiz de soğuyana kadar sevgili gibi olmaliymisz ama ben ona aşık oldum ve mantığım zorlanıyor

Bu ne ya ? Adamın ne dediğinin farkındasınız değil mi siz ?

Aşk öyle planlı yaşanan bişey değil ki secemiyo insan ne yazık ki
İyi de adam eski konuna göre evli. Hayatı nasıl olursa olsun evli yani. Ayrıca ev tutma, yatak konusunda söyledikleri korkunç bu adamın. Nasıl güvendin bu kadar anlamadım yaşın küçük değil biraz mantığınla tartabilirdin...

Back
X