Bir derdim var

evlenmek tekrar istemiyomus eşi ile ilişki yaşar ama aynı yatakta uyumamış katlanılmaz biriyim cinsellik yaşarım ama uyumam.esimle diyo kendini anlattilari bu yönde benle hayat geçmez diyo hep

Evlilikte herşey tamam bir uyumuyorsa iki oda yaparsınız

Biz bile arada diyoruz herkesin odası olsun diye

Ama anlatmadığın şeyler var gibi

Kötü olduğunu görmek istiyorum gözünde büyüttüğümun farkındayım ama insan en yakınında olunca yanlışı göremez benimki de o hesap ,

O zaman hata yapmaya devam ?
Çünkü size bundan fazlasını söyleyemez kimse.Adam bildiğiniz açıkça niyetini söylemiş size ''ben bir kadınla uyumam ama cinsellik yaşarım'' derken.İstiyorsanız böyle bir hayat buyrun.İstemiyorsanız da her insanın yaptığı gibi kendi yolunuzu çizeceksiniz,belki başlarda üzülürsünüz ama sanmıyorum uzun sürsün.

Kaç kurtar kendini bu adamdan hayatını mahfetme. Kimse vazgeçilmez değil. Adama bak gece birlikte uyuyamazmış pardonda kendini ne sanıyor? Hevesi geçince senin yüzüne bakmayacak. Git senin değerini bilecek, seni gerçekten sevecek bir ömür yanında isteyecek birini bul.

Temiz niyetli bir erkek değil. Ben de zaten evlilik düşünmüyorum dersen aşk yaşananda sakınca yok

24 yaşındayım. 35 yaşında bir erkekle ilişkim var .gibi bir ilişki yaşıyoruz .aynı iş yerinde tanışma ile oldu.ve kimsenin bilmemesi gereken bir ortamdayiz .ben işten ayrıldım yine görüşmeler ara ara devam etti.cunku ona aşık oldum.bunu kendime çok zor itiraf ettim .ama ona aşık oldum .ailem ve çevrem bu adamla görüşmeme kesinlikle karşı olduğu için yasak bir ilişki sürdüm.o da olmaması gerekiyo mantığınfa ama bana da karşı koyamadığıni dile getiriyor.surekli gorusmemeliyiz diye konuşuyoz.onun hayatını ve düzenini biliyorum bir geleceğimiz olmayacagni da çünkü o evlenip ayrılmış biri ve hayattan evlilik gibi bir beklentisi yok.buna rağmen ona aşık oldum.ona bunu itiraf edemiyorum.eger açık olursam bı daha gorusemeyiz diye korkuyorum.benkm olmayan bir adamı kaybetmekten korkuyorum.bu duygu çok ağır.o da kafamı karıştırıyor olmamamz gerekiyor diyor sonra bana mesaj falan atiyo ev tutmak istiyorl benim için ben kabul etmiyorum.ona aşık olup olmadığımi merak ediyo.ben bunu ona itiraf edemiyorum.ne yapmalıyım.onu hayatımdan atmak istiyorum ama kafamdan atamıyorum.surekli ağlıyorum.kalbim sıkışıyor.boguluyorum.hayaller kuruyorum ona bu çektiğim acıyı anlatmaktan utanıyorum ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yorum yapın.
Kardesm meze etme kendini.ne demek bidaha evlenmemek ne demek gel ev tutaym kendi degerini dusurme allah askinda

evlenmek tekrar istemiyomus eşi ile ilişki yaşar ama aynı yatakta uyumamış katlanılmaz biriyim cinsellik yaşarım ama uyumam.esimle diyo kendini anlattilari bu yönde benle hayat geçmez diyo hep
“Katlanılması zor biriyim,sana layık biri değilim,Sen daha iyilerine layıksın,Sorun sende değil bende...”adam sadece cinsel birliktelik yaşamak istiyor senle.Böyle tipleri ne diye hayatınızı alıyorsunuz anlamıyorum!adam senin ona aşık olduğunu bilemeyecek kadar aptal değil.

Adam bekar hayat için boşanmış belli. Gerçi boşanıp boşanmadığı bile burada tartışma konusu. Niyeti sizi kullanmak canı sıkıldığında atmak. Aileniz boşuna karşı çıkmamış. Aile sözü dinleyin. Aşk meşk bitince pişman olursunuz. Yaşınız küçük yaş farkı da cabası.

Hissettiğiniz şey aşk değil, şehvet ve nefsaniyeti aşkla karıştırıyorsunuz bence. Insan duygularını kontrol edemez ama davranışlarınızı kontrol edebilirsiniz, kendinize gareziniz varsa görüşmeye devam edin.

Çakala bak sen..Evlenmek istemiyorum diyerek beklentin olmasın benden diyor.. Aşık mısın diye soruyor hemen ev tutacak gününü gün edecek sonra zaten olmayacaktı sana söylemiştim telefona bakmamalar mesajlara cevap vermemeler falanlar filanlar.. Sonra sen tekrar buraya konu açarsın pişmanım diye. Bu senaryo böyle biter ama degistirmek senin elinde.

Bu asik olmak degil. Bagimlilik. Psikiyatriste gitmeni oneririm.
Adamin derdi cinsellik. Baska birsey degil. Sen umurunda degilsin onun.

Dost olalim diyor be yawrum ... Kendini yiprattigina degmezz.Sen daha genceciksin yasitlarinla ailenin onayladigi biriyle ol yoksa cok yiprancaksin.:işsiz:Hic mi baska isteyenin yok etrafina bak bi silmek o kadar kolay ki aslinda su yazdiklarini bi disardan okur gibi okusan...

Back
X