Bir derdim var

esashef

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
13
3
1
34
İyi geceler hanımlar ben 27 yaşındayım görücü usülü evlendim 8 yıllık evliyim 3 tane kızım var benim ikizler 6 diğer kızım 5 yaşında eşimle sürekli olarak kavga ediyoruz eşimde öfke kontrolü var ilk başta küçüktü kavgalarımız ama zaman geçtikçe büyümeye başladı tehditler kırıp dökmeler tokat boğmaya kalkma aşşağılıcı sözler çok ağır küfürler bıçak bile çekti bana çocukların yanında geçen yıl darp raporu aldım şikayetçi oldum sonra şikayeti geri aldım 11. Ayda mahkemem var ama düzelmedi iki gün önce yine kırıp döktü sonra bir kadını arayıp konuştu bankada konuş dedi benim için kopma noktası oldu bu son olay hep çocuklarım için sabrediyorum çocuklarım babalarına düşkün Hakkını yiyemem beni ve çocukları maadi olarak hiç mağdur etmedi ama hiç yanımızda değildi ailece yemek yediğimiz bile sayılırdır ben hep tek yaşadım evliliğimi artık ayrılmaya karar verdim ailem yanımda çok şükür ama çocuklara haksızlık mı yapıyorum kafam çok karışık doğru kararmı verdim bana tavsiye verirseniz sevinirim

Çocuklarınız annesine bıçak çeken bir babayı neden istesinler ki? Can güvenliğiniz yok bu ayrılmanız için yeterli değil mi?

Bence çocuklarınızı boyle bir ortamda büyütmek daha haksızlık olur.esinizin sizi maddi anlamda eksik etmeigini söylemişsiniz (ki bu bir lütuf degil )huzurun sevginin olmadığı bir yerde dünyanın en lezzetli yemeği bile yavan gelir insana çocukların en ihtiyacı olan şey her zman sevgidir huzur ve güven ortamıdır herşeyden önce kendinizi düşünün siz iyi olacaksınız ki çocuklarınıza da bunları verebilesiniz ayrılmaniz en doğru karar bence

Kafanda soru işareti olması bile tuhaf.

doğru ama kızlarıma yetebilecekmiyim ilerde beni suçlarlarmı babalarını seviyorlar kıyamıyordum düzelir diye bekledim
Yetersin merak etme, babalarını şimdi her çocuk sever, ama büyüdüğünde nefret edecekler
Suçlamazlar seni, doğruyu anlatırsan eğer

Allah yardimcin olsun canim bol dua edersen huzura kavusursun zaten
Onlarin akli eriyor zaten gonlunu ferah tut dertlesmek istersen msj atablrsin .cocuklarnla bol bol vakit gecir surekli belki mahkemede etkilemis olursun ♡

Aynisisiyim 2 cocugum var kucukler eylulde okullarin acildigi gun davam bizimkide asagilama kufur ilgisizlik darp sorumsuz bencil simdi ayrilma asamasinda babalik yapacagi tuttu Ama yedirir icirir eksik etmezdi yine yapacak seve seve ,ben en son bir adim atmaya calistim pislik herif karaliyim bu evden gittim bosanacagiz dedi 6 yasindaki oglum cok tepkili öfkeli cok uzgunüm ama bana birak karisi insan muamelesi yapmayan bu evliligi kurtarma.icin degismek icin tek çaba gostermeyen adami ne yapayim boyle hic degilse siddet yok kufur yok yani anlicagin boyle giderse ben hasta olucam o yuzden Allahtan hayirli olan neyse onu iste eger bosanacaksanizda demekki Allah senin ve evlatlarin icin bunu hayir gormüs zor donem ama gecicek inaniyorum onun umru degilse anasinda cayi kahvesini icip nette paylasim yapiyorsa zaten adam.degil bosver

İyi bir baba, çocuklarının annesiyle anlasamayabilir Ama asla çocuklarının annesine küfretmez, darp edip bıçak çekmez.

Hakkını yiyemem beni ve çocukları maddi olarak hiç mağdur etmedi demissiniz ama sizin hayatınızı mahvetmiş, cocuklarinizda oluşturacağı davranış bozukluklarını düşünmek bile istemiyorum.
Çocuklar babasına düşkün demissiniz. o yaşta rol modeli büyük ihtimal babası ve onun gözüne girmek için ondan ne görürse onu benimseyecek. Asıl çocuğuna kıymak istemeyen o adamdan uzaklaşır.
Ayrıca eşe karşı işlenen yaralama suçunda şikayetinizi geri almanız sonucu değiştirmez. Dikkat edin bu adama.

Canınıza kast etmiş daha ötesimi var hala neyi düşünüyosunuz hem ailenizde yanınızda çocuklarınıza haksızlık değil bence iyilik yapmış olursunuz hergün kavga gürültü olan bi evde onların psikolojileri ne halde olur bence çocuklarınızı düşünüyosanız asıl boşanın. Allah yardımcınız olsun.

Bu yolda aileniz yanınızdaysa yere batsın parası pulu,böylede baba olmaz olsun siz size verdiği zararı, çocukların ileride yaşayacağı psikolojik sorunları düşünün. Yolunuz bahtınız hep açık olsun çocuklarınızla birlikte..

yanlış yapmıyorsun, çocuklar düşkün olabilir ama mutlular mı ? ayrı olursanız başta çocuklar alışmak için zorlanıcak ama sonunda çok mutlu olucaklar çünkü hem babalarını görücekj hem de kavga içinde büyümücekler

Boşanmış bir ailenin çocuğu olarak söylüyorum; çocuklar bir yaşa geldiğinde herkesin gerçek yüzünü görüyorlar endişelenmeyin

Bence hem kendi vicdaniniz hem çocuklar için son bir şans verin. Yani açık açık konuşun. Son kez deneyeceginizi ve olmazsa kesin ayrılacağını zi kesin bir dille belirtin.
Hatta yazılı bir teklif sunun.
Madde madde kabul edemeyecginiz ama yaptığı yapmaya devam ettiği ayrilmaniza sebep olacak her şeyi yazın ve sizin de uzlaşmaya hazır olduğunuzu belirtin. Yazılı metin ayrilsaniz da duzelseniz de hatıra kalır. Çocuklarınız da okur ilerde.
Dzuelmezse ayrılmayı düşünebilirsiniz.
Hem ilerde çocuklar kuş olup uçacak yuvadan geride perişan bir geçmiş bırakmayın. Gençken yolunuzu çizin yaslanmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…