Çocuklarınız annesine bıçak çeken bir babayı neden istesinler ki? Can güvenliğiniz yok bu ayrılmanız için yeterli değil mi?İyi geceler hanımlar ben 27 yaşındayım görücü usülü evlendim 8 yıllık evliyim 3 tane kızım var benim ikizler 6 diğer kızım 5 yaşında eşimle sürekli olarak kavga ediyoruz eşimde öfke kontrolü var ilk başta küçüktü kavgalarımız ama zaman geçtikçe büyümeye başladı tehditler kırıp dökmeler tokat boğmaya kalkma aşşağılıcı sözler çok ağır küfürler bıçak bile çekti bana çocukların yanında geçen yıl darp raporu aldım şikayetçi oldum sonra şikayeti geri aldım 11. Ayda mahkemem var ama düzelmedi iki gün önce yine kırıp döktü sonra bir kadını arayıp konuştu bankada konuş dedi benim için kopma noktası oldu bu son olay hep çocuklarım için sabrediyorum çocuklarım babalarına düşkün Hakkını yiyemem beni ve çocukları maadi olarak hiç mağdur etmedi ama hiç yanımızda değildi ailece yemek yediğimiz bile sayılırdır ben hep tek yaşadım evliliğimi artık ayrılmaya karar verdim ailem yanımda çok şükür ama çocuklara haksızlık mı yapıyorum kafam çok karışık doğru kararmı verdim bana tavsiye verirseniz sevinirim
doğru ama kızlarıma yetebilecekmiyim ilerde beni suçlarlarmı babalarını seviyorlar kıyamıyordum düzelir diye bekledimKafanda soru işareti olması bile tuhaf.
Yetersin merak etme, babalarını şimdi her çocuk sever, ama büyüdüğünde nefret edeceklerdoğru ama kızlarıma yetebilecekmiyim ilerde beni suçlarlarmı babalarını seviyorlar kıyamıyordum düzelir diye bekledim
Allah yardimcin olsun canim bol dua edersen huzura kavusursun zatenİyi geceler hanımlar ben 27 yaşındayım görücü usülü evlendim 8 yıllık evliyim 3 tane kızım var benim ikizler 6 diğer kızım 5 yaşında eşimle sürekli olarak kavga ediyoruz eşimde öfke kontrolü var ilk başta küçüktü kavgalarımız ama zaman geçtikçe büyümeye başladı tehditler kırıp dökmeler tokat boğmaya kalkma aşşağılıcı sözler çok ağır küfürler bıçak bile çekti bana çocukların yanında geçen yıl darp raporu aldım şikayetçi oldum sonra şikayeti geri aldım 11. Ayda mahkemem var ama düzelmedi iki gün önce yine kırıp döktü sonra bir kadını arayıp konuştu bankada konuş dedi benim için kopma noktası oldu bu son olay hep çocuklarım için sabrediyorum çocuklarım babalarına düşkün Hakkını yiyemem beni ve çocukları maadi olarak hiç mağdur etmedi ama hiç yanımızda değildi ailece yemek yediğimiz bile sayılırdır ben hep tek yaşadım evliliğimi artık ayrılmaya karar verdim ailem yanımda çok şükür ama çocuklara haksızlık mı yapıyorum kafam çok karışık doğru kararmı verdim bana tavsiye verirseniz sevinirim
Aynisisiyim 2 cocugum var kucukler eylulde okullarin acildigi gun davam bizimkide asagilama kufur ilgisizlik darp sorumsuz bencil simdi ayrilma asamasinda babalik yapacagi tuttu Ama yedirir icirir eksik etmezdi yine yapacak seve seve ,ben en son bir adim atmaya calistim pislik herif karaliyim bu evden gittim bosanacagiz dedi 6 yasindaki oglum cok tepkili öfkeli cok uzgunüm ama bana birak karisi insan muamelesi yapmayan bu evliligi kurtarma.icin degismek icin tek çaba gostermeyen adami ne yapayim boyle hic degilse siddet yok kufur yok yani anlicagin boyle giderse ben hasta olucam o yuzden Allahtan hayirli olan neyse onu iste eger bosanacaksanizda demekki Allah senin ve evlatlarin icin bunu hayir gormüs zor donem ama gecicek inaniyorum onun umru degilse anasinda cayi kahvesini icip nette paylasim yapiyorsa zaten adam.degil bosverİyi geceler hanımlar ben 27 yaşındayım görücü usülü evlendim 8 yıllık evliyim 3 tane kızım var benim ikizler 6 diğer kızım 5 yaşında eşimle sürekli olarak kavga ediyoruz eşimde öfke kontrolü var ilk başta küçüktü kavgalarımız ama zaman geçtikçe büyümeye başladı tehditler kırıp dökmeler tokat boğmaya kalkma aşşağılıcı sözler çok ağır küfürler bıçak bile çekti bana çocukların yanında geçen yıl darp raporu aldım şikayetçi oldum sonra şikayeti geri aldım 11. Ayda mahkemem var ama düzelmedi iki gün önce yine kırıp döktü sonra bir kadını arayıp konuştu bankada konuş dedi benim için kopma noktası oldu bu son olay hep çocuklarım için sabrediyorum çocuklarım babalarına düşkün Hakkını yiyemem beni ve çocukları maadi olarak hiç mağdur etmedi ama hiç yanımızda değildi ailece yemek yediğimiz bile sayılırdır ben hep tek yaşadım evliliğimi artık ayrılmaya karar verdim ailem yanımda çok şükür ama çocuklara haksızlık mı yapıyorum kafam çok karışık doğru kararmı verdim bana tavsiye verirseniz sevinirim
yanlış yapmıyorsun, çocuklar düşkün olabilir ama mutlular mı ? ayrı olursanız başta çocuklar alışmak için zorlanıcak ama sonunda çok mutlu olucaklar çünkü hem babalarını görücekj hem de kavga içinde büyümüceklerİyi geceler hanımlar ben 27 yaşındayım görücü usülü evlendim 8 yıllık evliyim 3 tane kızım var benim ikizler 6 diğer kızım 5 yaşında eşimle sürekli olarak kavga ediyoruz eşimde öfke kontrolü var ilk başta küçüktü kavgalarımız ama zaman geçtikçe büyümeye başladı tehditler kırıp dökmeler tokat boğmaya kalkma aşşağılıcı sözler çok ağır küfürler bıçak bile çekti bana çocukların yanında geçen yıl darp raporu aldım şikayetçi oldum sonra şikayeti geri aldım 11. Ayda mahkemem var ama düzelmedi iki gün önce yine kırıp döktü sonra bir kadını arayıp konuştu bankada konuş dedi benim için kopma noktası oldu bu son olay hep çocuklarım için sabrediyorum çocuklarım babalarına düşkün Hakkını yiyemem beni ve çocukları maadi olarak hiç mağdur etmedi ama hiç yanımızda değildi ailece yemek yediğimiz bile sayılırdır ben hep tek yaşadım evliliğimi artık ayrılmaya karar verdim ailem yanımda çok şükür ama çocuklara haksızlık mı yapıyorum kafam çok karışık doğru kararmı verdim bana tavsiye verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?