Onun caldigina nasil emin olabildiniz?Merhaba hanımlar lütfen akıl fikir verin kafayı yemiş gibiyim 1 yıl oldu neredeyse biri paramı çaltı ve unutamıyorum kızın kulağına gitti ve bana iftira atıyor sun diye bana hakaretetti Allah biliyor ya İftira atmadığı mı. Çok büyük beddua lar etti ve hakk
Lı iken haksız duruma düştüm Bi türlü kabul lenemiyorum hem paramı çaltı hemde hakeret ler etti
Nerden bu kadar eminsiniz elinizde kanıt var mı? 1 yıl olmuş etrafta dedikodusunu yapmak yerine polise verdiniz mi?Merhaba hanımlar lütfen akıl fikir verin kafayı yemiş gibiyim 1 yıl oldu neredeyse biri paramı çaltı ve unutamıyorum kızın kulağına gitti ve bana iftira atıyor sun diye bana hakaretetti Allah biliyor ya İftira atmadığı mı. Çok büyük beddua lar etti ve hakk
Lı iken haksız duruma düştüm Bi türlü kabul lenemiyorum hem paramı çaltı hemde hakeret ler etti
Şubatta açmışsın bu konuyu da. Nasıl emin olabiliyorsun o kişi olduğuna?Merhaba kusura bakmayın benimbi sıkıntım var ne olun yardım edin eşimin hem köylüsü hemde akrabası 4 kere dir paramı çaldı onu ile iyi dik dünya ahiret bacım gi di kimse ye demedim dünyalık 3 4 kuruş için aramı bozmam dedim ama en son ki sefer çok zoruma gitti o paraya ihtiyacım var Dı elimde ki ekmek su parama kadar aldı dayanamadım ortak olan 2 arkadaş dedim aslında gene demedim ama o benim evime gelmek istememiş sebebi ni sordu lar paramı aldı dedim bu yüzden onun kulağına vardı bu kendi haklı çıkartmak için çok gaiban olan ortak arkadaşımıza iftira attı benim de param çalınıyor diye onu şuçla Dı ama kimse ona inan madı açıkcası haklı iken haksız duruma düştüm ama sadece onun ve eşi karşısında ama her kez biliyor onun ne olduğunu onun yanında kalmasını istemiyorum neden se içim içimi yiyor evime geldi bağırdı çağırdı iftira dedi Allah şükür iftira günah dan çok benim yanımda karakter siz yada basit insanların yaptığı çirkefce bir şey o iftara diye kendini akladı ne yapmam lazım lütfen hakkınız helal edin önerinizi benim için ç ok önemli selamet ile
Onun caldigina nasil emin olabildiniz?
Hamsiz duruma dusmeniz, Kime göre haksiz, siz olayin dogrulugundan eminseniz,
başkalarinin gözünde haksiz olmanizin ne önemi var?
Birakin konuşsun, kendini haklı cikarsin,
Gercekler eninde sonunda ortaya cikar
Bu ilk calması değil di 4 kere dir yapıyor haklı çıkmak için başka bir kadının üzerine attı benim param kayboluyor dedi ve ondan şüpheleniyorum dedi kendine yalancı şahit lik bile edinmeye çalıştı ama kız onu dinle mediOnun caldigina nasil emin olabildiniz?
Hamsiz duruma dusmeniz, Kime göre haksiz, siz olayin dogrulugundan eminseniz,
başkalarinin gözünde haksiz olmanizin ne önemi var?
Birakin konuşsun, kendini haklı cikarsin,
Gercekler eninde sonunda ortaya cikar
Yaaavv nereden eminsin onun yaptığına? Gözlerinle mi gördün? Sağlam bir kanıtın var mı?Bu ilk calması değil di 4 kere dir yapıyor haklı çıkmak için başka bir kadının üzerine attı benim param kayboluyor dedi ve ondan şüpheleniyorum dedi kendine yalancı şahit lik bile edinmeye çalıştı ama kız onu dinle medi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?