Bir derdim var

melibal

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
50
En iyi cevaplar
1
9
6
29
Kızlar biz eşimle iş olasılığı az olan hatta hiç olmayan bir yerde yaşıyoruz şu anda. O çalışıyor bense iş bulamıyorum. Sizce Gebze, Kocaeli taraflarında bir iş bulmak mantıklı mı? Kiralar nasıl ? Orda yaşayanlar varsa konuya bir el atabilir mi?

İş aradığınız sektör nedir ona göre sizi yönlendirmeleri daha kolay olabilir.

Kızlar biz eşimle iş olasılığı az olan hatta hiç olmayan bir yerde yaşıyoruz şu anda. O çalışıyor bense iş bulamıyorum. Sizce Gebze, Kocaeli taraflarında bir iş bulmak mantıklı mı? Kiralar nasıl ? Orda yaşayanlar varsa konuya bir el atabilir mi?
Mesleklerinizi ve eğitim durumlarınızı da konunuza eklemelisiniz. Kiralar için sahibinden’e bakabilirsiniz

Ben o bölgelerde yaşıyorum .
Kiralar ucmus durumda .
Hangi sektördesiniz ?

Kocaelili olarak Borellus80 Borellus80 belki fikir sahibidir. Mesleğiniz, eğitiminiz nedir hangi sektörde iş arıyorsunuz bunlar da önemli. Konuya ekleyin isterseniz. Hakkınızda hayırlısı olsun, gönlünüze göre bir iş ve ev bulabilirsiniz umarım. Bir de Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ var Darıca taraflarında.

Gebze sanayinin tam göbeği ama oturmak için ideal bir yer değil.Kocaeli'de iş olanağı çok fazla ve çoğu fabrikanın Kocaeli'nin çoğu yerine servisi var.O konuda bir sıkıntı yaşamazsınız.Kiralar 4000 liradan başlıyormuş ama ben küçücük,iş imkanın 0 olduğu bir ilçede yaşıyorum.Burada da 4000 liradan başlıyor kiralar.Kocaeli'de yaşayan bir insan işsiz kalmaz,ulaşım da çok rahattır.

Back
X