Bir derdim var

Daha fazla detay verir misiniz? Bunun dışında ilişkinizden memnun musunuz mesela? İcra borcu meselesi de çalışmayı sevmeme meselesi de sorun tabiki de çalışmayı sevmediğini hangi hareketlerinden anladınız? İcra borcunu sizden neden bir buçuk yıl saklamış?

İcrada borç derken neden borçlanıp icraya düşmüş? Çalışmayı sevmemeyi de açın. Ben de çalışmayı sevmiyorum ama çalışıyorum elmahkum 😅

Burda zorunlu diye bir arkadaş var, onu örnek almak istersen al. Ya da mantıklı bir hareket yap ve ayrıl

iyi akşamlar size bir sorum var 1.5 Yıldır erkek arkadaşım var ama bugün öğrendim ki icra da borçları var ve çalışmayı sevmiyor gibime geliyor sizce ne yapmam lazım
Sizi korkutmak istemem ama evlendiğinizde eşinizin borçları ve kefil olduğu kişiler varsa onlar borcunu ödemezse eğer eşinize kalırsa borç siz evliyken onlardanda siz sorumlu oluyorsunuz hatta sizde ödeyemezseniz sizin ailenize geçer borç diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim ama bir araştırın bence borcunu kapatana kadar evlilik düşünmeyin iyice araştırın kefil olduğu birileri varmı ne kadar borcu var Ne zaman kapanacak bu borç kaldı ki borcu varsa çalışmak zorunda birde taviz vermeyin sizden para isterse borç ödücem diye vermeyin bir kere verirseniz hep sizden destek alır

Back
X