Bir derdim var

Kendimi toparlayıpta bir işe veremiyorum .Bunu bir aşsam aslında dediğiniz gibi sanki daha kolay geçecek bir yerden başlamalıyım ama nasıl başlangıç yapacağımı da bilmiyorum

Merhaba bütün yorumlarınızı okudum bebeğiniz dünyaya gelmiştir çoktan. Ben De 33 haftalık hamileyim sizin yaşadığınız duyguları dibine kadar yaşıyorum 15 gündür falan sürekli ağlıyorum hiç iyi olmayacakmış gibi hissediyorum. Merak ettim şimdi nasılsınız hamilelik sonunda kadar bu duyguları yaşadınız mı. Çok olmuş forumlara bakıyorum ama yeni yazan yok bu durumda olanlar varsa cevap yazabilir misiniz

Merhaba sizi endişelendirmek istemem ama çok zor zamanlar vakit geçmek bilmiyor du düzeldim mi kısmen halen devam ediyor sıkıntılar ama ilgilenmen gereken bir bebek var onun için ayakta duruyorum.Ara ara iyi olup tekrar zorlandığım zamanlar oluyor.Bebeğim şuan sadece anne sütü alıyor biberon kabul etmiyor o yüzden ilaç kullanıyorum ama bebeğim büyütüp mama alamam başlarsa ilaç kullanmayı düşünüyorum.Bende hamilelikte önce de ara ara oluyordu belki o yüzden sürekli tekrar ediyor.Sizde nasıl oluyor bilmiyorum ama öncesinde bir şey yoksa doğumdan sonra mutlaka geçer.eşim kötü biri değil ama sanki evlenmesem ailemin yanında kalsam daha iyi olacakmışım gibi hissediyorum bazen .Bende aşırı bir aile özlemi bağımlılık var.Eskiyi çok özlüyorum.Aslında ailem yanımda ama bana yetmiyor aynı evde olmak istiyorum ben.Dedğim gibi sizde hamilelikte önce böyle bir şey yaşamadıysanız eğer doğumdan sonra mutlaka geçer sabırlı olun

`