Arkadaşlar bir derdim var bu konu hakkında sizlerden akıl almak istiyorum yaklaşık bir yıldır bir kız arkadaşım var Bu arada ben de kızım yani her gün beni arayan Ben her gün onu arayan bir insandım hatta saatlerce konuşan bir insan Bazen öyle oluyordu ki yani İşimi gücümü bile yapamıyordum ama yine de sesimi çıkarmıyordum Hani ayıp olmasın diye ama bu en son arefe gününde beni görüntülü aradı Ben de o gün müsait değilim gerçekten görüntüsünü açamadım daha sonra bana mesaj attı Aşk olsun Neden açmadın diye ben de ona müsait olamadığımı ona tekrar döneceğimi söyledim ve o gün müsait olamadım bayramın 1 günü ben ona mesaj attım Bayramını kutladım cevap vermedi aradan üç dört gün geçti tekrardan mesaj attım cevap vermedi aradım cevap vermedi Hani bu neden olabilir bir şey yaptığımı da zannetmiyorum yani onun her istediğinde ulaşabilen bir insanım normalde sadece o gün müsait olamadığımı söyledim bu kadar Ece neden mesajlarıma cevap vermiyordur ne yapmalıyım artık yazmamalı mıyım aramamalı mıyım engellemeli miyim bilmiyorum bu konu hakkında düşüncelerinize ihtiyacım var