• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bır derdım var

UZGUN VE KARISIK

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2025
12
6
1
33
Arkadaşlar fıkrınıze ihtiyacım var lutfen yardım edin ben 13 yıllık evliyim hep sorunlu bır evlılıgım oldu esim antalyada ailemin yanında calısıcam evımızı alalım dedı kabul ettım ama orda arabamızı sattı aldığı parayı sirket hesabına koydu kazandığını sırkette bırıktırdı ailem vermıyo harcarım dıye dedı bu arada onun tarafıyla konuşmuyorum sonra benım ılgısızlıgımı aramayısımı bahane ettı yalnız kaldım buralarda bosanalım dedı bu bayram ustu benı ıkı cocugumla ortada bıraktı antalyaya dondu cok uzuldum ama 18 aylık bebeğim ıcın toparlayalım dedık devam kararı aldık manısaya geldı aradan 8 gun gectı bır maille karşılaştım antalyada 4 kadınla yazısmıs sonra tartıştık moralim bozuktu sadece yazmıştım dedı ama ozelden numaralarını almış yatmadım dedı inanamadım sımdı boşanmak ıstıyorum ama cok üzgünüm dogru bır karar oyle degılmı 13 yıllık düzeni bozmak cok zor bnm ıcın kucuk bır bebekle ne yapacağımı bılmıyorum sadece konuşmakta aldatmak degılmı ıstese gelip ozur dilemez mıydı hala haklı olduğunu dusunen bır adam oysa bnmde adama anlayışa ihtiyacım vardı bana akıl verın nolur 😔

Önce kendini hoş et. İstediğini altın para dolar her şey yavaş yavaş aldır iste. Paran gücün olsun. Ondan sonra boşan. Paraları bile kendi hesabına yatırmıyor öyle pis biri ki sana zırnık vermeyecek. Şerefsiz herif. Özür dilese ne olur?
Vermez bılıyorum parasında da degılım hıc bizim yanımızda olmadı kı ben bu durumu nasıl asarım bılmıyorum avukatım alırız hakkını dedı ama neye yarar bırı 9 bırı 18 aylık 2cocukla benı mahvetti

benım ılgısızlıgımı aramayısımı bahane ettı yalnız kaldım buralarda bosanalım dedı
Bu yazıyı görür görmez aklıma direkt acaba aldatıyor mu düşüncesi geldi . Başka kadınlarla yazışması da aldatmaktır. Aldatmak sadece fiziksel bir şey değildir. Sizin adınıza çok üzüldüm. Bebeğiniz de daha küçükmüş. Özür dilese ne olur ki, onu affedecek misiniz? Aileniz farklı bir şehirde mi, onlarla görüşüyor musunuz? Belki bebeğinizin biraz daha büyümesini bekleyip sonra çalışmaya başlayıp boşanabilirsiniz.

Bu yazıyı görür görmez aklıma direkt acaba aldatıyor mu düşüncesi geldi . Başka kadınlarla yazışması da aldatmaktır. Aldatmak sadece fiziksel bir şey değildir. Sizin adınıza çok üzüldüm. Bebeğiniz de daha küçükmüş. Özür dilese ne olur ki, onu affedecek misiniz? Aileniz farklı bir şehirde mi, onlarla görüşüyor musunuz? Belki bebeğinizin biraz daha büyümesini bekleyip sonra çalışmaya başlayıp boşanabilirsiniz.
Ailemin yanındayım 2 cocugumla destek olduklar uzulme bız varız bakarız dediler ama ben metal olarak hıc ıyı degılım yediremiyorum bu durumu oysa o kadar demıstım lutfen aldatma cırkınlesmeden bosan bırgun ıstersen

Ailemin yanındayım 2 cocugumla destek olduklar uzulme bız varız bakarız dediler ama ben metal olarak hıc ıyı degılım yediremiyorum bu durumu oysa o kadar demıstım lutfen aldatma cırkınlesmeden bosan bırgun ıstersen
Ona "ne zaman lütfen aldatma çirkinleşmeden boşan bir gün istersen " dediniz? Yani daha önce de boşanma lafı geçmiş aranızda sanırım. Her şeyi kendinize yüklenmiş, onu alttan almışsınız.

Ona "ne zaman lütfen aldatma çirkinleşmeden boşan bir gün istersen " dediniz? Yani daha önce de boşanma lafı geçmiş aranızda sanırım. Her şeyi kendinize yüklenmiş, onu alttan almışsınız.
Bu ilişkiye baslarken bırgun ınsan insandan sıkılabilir ama aldatma dedım hep benı suçladı benım ılgısızlıgım onun psikolojisini bozmuş ya bnmkı

Bu ilişkiye baslarken bırgun ınsan insandan sıkılabilir ama aldatma dedım hep benı suçladı benım ılgısızlıgım onun psikolojisini bozmuş ya bnmkı
Kendisi bahane uyduruyor. İlgisizlikten yakınıyor ama kendisi size ilgi gösterdi mi peki? Çocuklarına baktı mi ilgilendi mi hiç? Kendi yaptıklarını ört bas etmeye çalışıyor.

Kadınlar genelde aldatıldığını hisseder, belki de siz görmek istemediniz bunu evet. Maile nasıl ulaştınız, sizin telefonda açık mıydı?
Rast gele onun mail kutusuna dustu chat sayfasına gırıs yapmıs bıraz kurcaladm silmeyi unuttuğu yerler kalmıs Allah ayağına dolandırdı ama ne dıyorum bılıyo musun 13 yılımı vermısken onca emek vermısken keske bıraz uzulseydı yapmasaydım diyebilseydi kendıne pısmanlık gorebılseydım

Kendisi bahane uyduruyor. İlgisizlikten yakınıyor ama kendisi size ilgi gösterdi mi peki? Çocuklarına baktı mi ilgilendi mi hiç? Kendi yaptıklarını ört bas etmeye çalışıyor.
Cocuklarıyla ılgılendı aslında benımlede ilgiliydi kopmaz sanmıştım nasıl boyle oldu bılmıyom sadece ofke problemi coktu guler yuzu yoktu hava durumu gıbı ne zaman somurtacagı belli degıl

Gerçekten özür dilese bu yapılanları sineye çekebilecek misiniz? Adam her şeyi en baştan ince ince hesaplıyor. Parasını şirket hesabında biriktitmesi, arabayı satıp parayı yine oraya atması vs bu kararı önceden verip bu güne hazırlık yaptığını düşündürüyor.

13 sene de olsa, büyük emekler de vermiş olsanız bazen olmayınca olmuyor. Bu adam için gururunuzu zedelediğiniz her gün kendinize haksızlık yapmış oluyorsunuz.

Gerçekten özür dilese bu yapılanları sineye çekebilecek misiniz? Adam her şeyi en baştan ince ince hesaplıyor. Parasını şirket hesabında biriktitmesi, arabayı satıp parayı yine oraya atması vs bu kararı önceden verip bu güne hazırlık yaptığını düşündürüyor.

13 sene de olsa, büyük emekler de vermiş olsanız bazen olmayınca olmuyor. Bu adam için gururunuzu zedelediğiniz her gün kendinize haksızlık yapmış oluyorsunuz.
Soyle bır baktımda kendıme gerçekten acınacak haldeyim ne kadar safım oysa sevmıs ve ınanmıstım ınanmıslıgından vurulmak ınsan ıcın cok acı hıc gun yuzu gormesın duam sadece allaha

Ben Donya Donya nın dediğini mantıklı buldum. İste para, altın, araba ne olursa. Kendi üzerinde bile olsa boşanırken ikiye bölünecek zaten.
Kaçırdığı arabanın hakkını bıle alırız dedı avukat ben cocuklarım ıcın cırkınlesmek ıstemedım ama galıba hakedıyo bıraz tuz basmak lazım yaraya

Back
X