- 26 Mart 2020
- 1.603
- 732
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polise gitsem nolur demiş, oğlum sağdan soldan bana bakıyo diye polise gitmezse bi insan başka ne için gider diyorum cevap olarak.Ne demisss![]()
burdan mı ilham aldın konu sahibi
Eki Görüntüle 3619521
Bildirime bi tıkladım Asiye şimdi sizi izliyor diye bildirim gördüm asiye benim profilimde hiç bir şey yok![]()
Durun bi ya dertleşcez şurdaAy özelden msj yazmış bi de öf
Bu o değil, onun çakması, o yazdı mı destan döşüyobence aynı kişi geçende gelmiş oğlum 16 yaşında demişti eski konusu ortaya çıkınca şimdi yaşını 25 yapmış..
konu sahibesi hala beraber mi yatıyorsunuz?
Banada yazmış…Ay özelden msj yazmış bi de öf
ilham almış olabilir eski konuyu hortlatmış. şunu yazmaya utanmamış ya o kadar kurgu yapabilirler seçtiği konuya bak, bu insanlar sokakta yanımızdan geçiyorlar Allah korusun çocuklarımızı bu tiplerdenbence aynı kişi geçende gelmiş oğlum 16 yaşında demişti eski konusu ortaya çıkınca şimdi yaşını 25 yapmış..
konu sahibesi hala beraber mi yatıyorsunuz?
Konuya yorum yapan herkese yazıyor demek kiBanada yazmış…konu sahibi beyef ay pardon, hanımefendi
bide bunlar evlenıp çoluk çocuk sahibi oluyorlar zamanlailham almış olabilir eski konuyu hortlatmış. şunu yazmaya utanmamış ya o kadar kurgu yapabilirler seçtiği konuya bak, bu insanlar sokakta yanımızdan geçiyorlar Allah korusun çocuklarımızı bu tiplerden
ilham almış olabilir eski konuyu hortlatmış. şunu yazmaya utanmamış ya o kadar kurgu yapabilirler seçtiği konuya bak, bu insanlar sokakta yanımızdan geçiyorlar Allah korusun çocuklarımızı bu tiplerden
Nasıl yani ? Oğlun kaç yaşında nasıl izliyor lütfen yanlış anladın der misin banaÖncelikle nasıl anlatacağımı bilemedim oğlum sürekli bana yakın duruyor sürekli arkamda önümde beni izliyor ilk başlarda önemsememiştim ama bakışlarının farklı olduğunu sezdim ne yapabilirim
Kafa buluyor heraldePolise gitsem nolur demiş, oğlum sağdan soldan bana bakıyo diye polise gitmezse bi insan başka ne için gider diyorum cevap olarak.
Şikayet edebilirherkese yazmış bana yazmamış, gücendim. keşke bana da yazsaydı özelde ban da yok dimi![]()
öff ya konu sahibi bana da yazsana sohbet ederiz, neden oğlun böyle yapıyo çare bulmaya çalışırızKız bu fakeeeee
Özelden yazdı şimdi. Benim detay sormamı bekliyor aklınca.
Oğlum beni şöyle izliyor böyle izliyor diye kafasında fantezi kuracak ergenin teki.Mune
Haberiniz olsun
TamamKız bu fakeeeee
Özelden yazdı şimdi. Benim detay sormamı bekliyor aklınca.
Oğlum beni şöyle izliyor böyle izliyor diye kafasında fantezi kuracak ergenin teki.Mune
Haberiniz olsun