Kavga sebebi bazen bana soğuk davranması benimle az ilgilenmesi gereksiz birsürü şeyKavga sebebini anlayamadım.
O adamda biraz akıl olsa hala peşinde koşmazdı, anneme babama küfür edecek insanın alnını karışlarım.Merhaba kızlar sevgilimle tanışalı yaklaşık 9 ay oldu ve ilk tanıştığımızda her zamanki hikaye benim peşimden çok koştu zamanla da kendini bana sevdirdi aramız çok iyidi o işten çıktık farklı bir işe girdi market sektöründe çalıştığı yerde de 3 kız var o tek erkek kavgalarımız gün geçtikçe artmaya başladı ve ben onun annesine kadar küfürler ettim dayanamadım çünkü karşımda çok farklı biri var 2 haftadan beridir de aramız iyi değil bugün beni işten almaya geldi ve oturduk telefonundan herşeyi sildim resim numara heryerden engelledim instagram şifremi bildiği için girip Ordan yazmış özür diliyor çok pişmanmış ve yarın ikimizde izinliyiz yanıma gelmek istiyor ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen eskisi gibi değil hareketleri
Ne olursa olsun size annesine küfretmeyi hakkını kim veriyor?? Hangi had ile yapıyorsunuz bunu?? Market şartları cok agir bekarken bende çalıştığım icin biliyorum insanın canini çıkarıyorlar resmen ilgisi kaybetmesi degil is yükünün ağırlaşmasi olabilir sebep sizi cok sağlıklı bulamadım ben iliskiye devam etmemeli bence o çocuk anneme küfreden birini hayatımda da tutmazdim içimde de affedemezdimMerhaba kızlar sevgilimle tanışalı yaklaşık 9 ay oldu ve ilk tanıştığımızda her zamanki hikaye benim peşimden çok koştu zamanla da kendini bana sevdirdi aramız çok iyidi o işten çıktık farklı bir işe girdi market sektöründe çalıştığı yerde de 3 kız var o tek erkek kavgalarımız gün geçtikçe artmaya başladı ve ben onun annesine kadar küfürler ettim dayanamadım çünkü karşımda çok farklı biri var 2 haftadan beridir de aramız iyi değil bugün beni işten almaya geldi ve oturduk telefonundan herşeyi sildim resim numara heryerden engelledim instagram şifremi bildiği için girip Ordan yazmış özür diliyor çok pişmanmış ve yarın ikimizde izinliyiz yanıma gelmek istiyor ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen eskisi gibi değil hareketleri
Bende günde 12 saat çalışıyorum ama bu şekilde davranmıyorum oda annesine küfür ettirecek hareketler yapmasın o zamanNe olursa olsun size annesine küfretmeyi hakkını kim veriyor?? Hangi had ile yapıyorsunuz bunu?? Market şartları cok agir bekarken bende çalıştığım icin biliyorum insanın canini çıkarıyorlar resmen ilgisi kaybetmesi degil is yükünün ağırlaşmasi olabilir sebep sizi cok sağlıklı bulamadım ben iliskiye devam etmemeli bence o çocuk anneme küfreden birini hayatımda da tutmazdim içimde de affedemezdim
Sana soğuk davranıyor diye mi adamın anasına küfür ettin yaniKavga sebebi bazen bana soğuk davranması benimle az ilgilenmesi gereksiz birsürü şey
Çiğ olan sensin bence ben eleştiriye açık biriyim ay bende istemem sana yakın olmayıÇok çiğ birisiniz. Muhtemelen karşınızdaki de öyle. Tencere kapak. Allah evlatlarımızdan uzak etsin.
Ben ayrılmak istediğimi söyledim fakat beni bırakmayacağını söyledi ve beni tehdit etti o tipiyle biraz zor :)Sevgili bazılarına hiç yakışmıyor ya
İlgisiz ise anasına küfrederek mi ilgili olacak sanıyorsunuz
Olmuyorsa olmuyor zorla olur mu
Birde kendinizi çok özel sanmayın
Sizin gibisi çok var
Adam bunu fark etti yada etmek üzere
insanlar size katılmayınca neden sert tepkiler veriyorsunuz? haksızsınız işte sevgilinizle de mutluluklar ayrılmayın bence deMerhaba kızlar sevgilimle tanışalı yaklaşık 9 ay oldu ve ilk tanıştığımızda her zamanki hikaye benim peşimden çok koştu zamanla da kendini bana sevdirdi aramız çok iyidi o işten çıktık farklı bir işe girdi market sektöründe çalıştığı yerde de 3 kız var o tek erkek kavgalarımız gün geçtikçe artmaya başladı ve ben onun annesine kadar küfürler ettim dayanamadım çünkü karşımda çok farklı biri var 2 haftadan beridir de aramız iyi değil bugün beni işten almaya geldi ve oturduk telefonundan herşeyi sildim resim numara heryerden engelledim instagram şifremi bildiği için girip Ordan yazmış özür diliyor çok pişmanmış ve yarın ikimizde izinliyiz yanıma gelmek istiyor ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen eskisi gibi değil hareketleri
Benden ayrılmıyor ben ayrılmak istediğimi söylüyorum fakat hep aynı şeyleri yapıyor bana bağırıyor beni ağlatıyorArtık toksikleşmeye başlamış. İkimizi yiyip bitirmekten başka bişey yaramaz,ayrılın.
Engelleyin her yerden, çabası hoşunuza gidiyor ise demekki sizde devam etmek istiyorsunuz.Benden ayrılmıyor ben ayrılmak istediğimi söylüyorum fakat hep aynı şeyleri yapıyor bana bağırıyor beni ağlatıyor
Nickinizdeki "ar" kismi size hic yakışmamış.ben onun annesine kadar küfürler ettim dayanamadım
Anasına küfredeni görmezden gelen birinden bekleyeceğim şaşırmayacağım bir tabloBen ayrılmak istediğimi söyledim fakat beni bırakmayacağını söyledi ve beni tehdit etti o tipiyle biraz zor :)
Sizin sevgilinize duyduğunuz bir saygı da sevgi de muhabbet de kalmamış ki. Üç kızla beraber çalıştığı için kıskanıyorsunuz ama adamın tipine burun kıvırıyorsunuz. Oturup olgun bir şekilde sakince konuşun, birbirimize iyi gelmiyoruz diyin ve bitirin bu ilişkiyi. O devam etmeye zorluyor diyorsunuz, olgun bir şekilde karşılıklı sakince konuşmayı deneyin. Ben çoktan bitmiş bir ilişki görüyorum burda.Ben ayrılmak istediğimi söyledim fakat beni bırakmayacağını söyledi ve beni tehdit etti o tipiyle biraz zor :)
Sevgilin de şeref onur yoksunu annesine edilen küfrü yiyenden adam olmazMerhaba kızlar sevgilimle tanışalı yaklaşık 9 ay oldu ve ilk tanıştığımızda her zamanki hikaye benim peşimden çok koştu zamanla da kendini bana sevdirdi aramız çok iyidi o işten çıktık farklı bir işe girdi market sektöründe çalıştığı yerde de 3 kız var o tek erkek kavgalarımız gün geçtikçe artmaya başladı ve ben onun annesine kadar küfürler ettim dayanamadım çünkü karşımda çok farklı biri var 2 haftadan beridir de aramız iyi değil bugün beni işten almaya geldi ve oturduk telefonundan herşeyi sildim resim numara heryerden engelledim instagram şifremi bildiği için girip Ordan yazmış özür diliyor çok pişmanmış ve yarın ikimizde izinliyiz yanıma gelmek istiyor ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen eskisi gibi değil hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?