• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Damladmr62

Damla
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2025
35
7
1
20
Kizlar merhaba 3 ay önce doğum yaptım eşimle önceki kadar bağımız yok gibime geliyor acaba çocuktan mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum kafam çok dolu o kadar canım sıkılıyor ki bu duruma severek evlendik hala da seviyorum ama bazen bazı hareketleri var mesela diyorum ki çocuğa biraz bak işimi yapıyım kendime vakit ayırıyim vs. Ama diyoki ben bakamıyorum ağlıyor diyerek hemen veriyor anca çocuk uyuyunca işlerimi yapabiliyorum çok gıcık olmaya başladım bu duruma cinsel birliktelikte de mesela diyor ki bazen artık yapamıyorum sen çocuğu emzirirken görüyorum ya çok kutsal biri oluyorsun o yüzden dokunasim gelmiyor diyor onun gözünde sadece anne rolündeyim sanırım buda beni çok üzüyor benim gibi olanlar varmi 🥹

Anlamasına gerek yok ki. Ben bebeklikten itibaren çocukları eşime bırakıp arkadaşlarımla buluşurdum, annemin hastane işlerine giderdim. Eşim de paşa paşa bakmaya alıştı. Çünkü başka çaresi yoktu, gidip cami avlusuna bırakamayacağı için ağlasa da sakinleştirmeyi öğrendi. Size de aynı yöntemi tavsiye ederim.
Ay çocuk olduğundan beri evden bile çıkmadım nerdeyse hep o gidiyor geziyor arkadaşlarıyla benim bı duşa girmem bile onun için büyük bir sorun nerdeyse

Bazen bende çok sallamiyorum bu tarz hareketlerini dediğiniz gibi o olmasada olurmuş bebeğim yeter diyorum ama yeri geldimide düşünmüyor değilim yani acaba soğudu mu neden öyle davranıyor gibisinden ama kendime yapıyorum kendi sinirimi stresini çocukta hissediyor
Yani daha 20 yaşındasın. Cinsellik hakkın, bebeğe bakması senin dinlenmen yine hakkın. O böyle deyip kabul etmek onun ekmeğine anca yağ sürer. Bu kadar küçük yaşta evlenmen zaten ayrı sinirime dokundu. Ne güzel manipüle etmiş sen genç kalacaksın ben yaşlanacağım diye.

Yani daha 20 yaşındasın. Cinsellik hakkın, bebeğe bakması senin dinlenmen yine hakkın. O böyle deyip kabul etmek onun ekmeğine anca yağ sürer. Bu kadar küçük yaşta evlenmen zaten ayrı sinirime dokundu. Ne güzel manipüle etmiş sen genç kalacaksın ben yaşlanacağım diye.
Bende diyorum kendime ne vardı da evlendin bu yaşta diye ama iş işten geçti napabilirim ki..

Evet ama dediğim gibi severek evlendik yaş hiç bir zaman benim için problem olmadı ama o diyor bazen ilerde ben daha yaşlı gözükücem sen genç kalacaksın diye bende saçmalama falan diyorum öyle işte
Bırak ya korksun yaşlanacak diye erkeği rahatlatmak iyi bir şey değil ileride anlarsın

Bende diyorum gerçekten ama anlamiyor sadece geliyor öpüyor seviyor gidiyor
Kucağına atıp kaç. Essek gibi bakacak, babası o. Bende ağlıyor derse bakmadigin icin seni tanımıyor senin suçun de.

17-27 yaslarda evlenmissiniz, kocan çocuklara bakan bir sapikmis yani yazık. Ailen yok mu kızım senin?

Kizlar merhaba 3 ay önce doğum yaptım eşimle önceki kadar bağımız yok gibime geliyor acaba çocuktan mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum kafam çok dolu o kadar canım sıkılıyor ki bu duruma severek evlendik hala da seviyorum ama bazen bazı hareketleri var mesela diyorum ki çocuğa biraz bak işimi yapıyım kendime vakit ayırıyim vs. Ama diyoki ben bakamıyorum ağlıyor diyerek hemen veriyor anca çocuk uyuyunca işlerimi yapabiliyorum çok gıcık olmaya başladım bu duruma cinsel birliktelikte de mesela diyor ki bazen artık yapamıyorum sen çocuğu emzirirken görüyorum ya çok kutsal biri oluyorsun o yüzden dokunasim gelmiyor diyor onun gözünde sadece anne rolündeyim sanırım buda beni çok üzüyor benim gibi olanlar varmi 🥹
Alışır belki zamanla

Bu tarz sorunları çoğu yeni doğum yapan insanlar yaşıyordur emin olun. Bir anda hayatınıza size muhtaç bir yavru giriyor kolay değil. Sizde hormonl ve psikolojik değişimler, eşinizde de sizinkilerin yanından geçmese de psikolojik etkileri oluyor illa ki. Zamanla bebek büyüdükçe alışırsınız. Erkeklerin kadınları doğum sonrası kutsal görmesi burada senelerdir okuduğum bir şey

Babam yok annemle de eşimle evlendigim için küsüz
Kınu bana da geçmedi. Eğer gerçekse ben de 17 yaşında koca diye tutturan kızımla küserdim. Hatta o 27 yaşındaki herifi de şikayet ederdim. Çocuk sayılacak yaşta, okuması çalışması ayakları üstünde durmayı öğrenmesi gerekirken kadın belleyip bir de hamile bırakmış. Ahlaksız utanmaz heriflerin genlerini aktarmaya devam edin. Bir kaç sene sonra sizi yaşlı bulur başka 17 yaşındaki kızların peşine düşer. Babanız yok annenizle görüşmüyorsunuz iş güç gelir yok. Kocam dediğiniz kişi meydana getirdiği çocuğa bakmaktan aciz. Bugün sıkıldım gidiyorum dese sokakta mı kalacaksınız el kadar bebekle?

Back
X