Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yapacağım bütün espriler yapılmış ya ne yazacağımı bilemedim pişi tarifi yazayım bari.
1 su bardağı ılık süt
1 su bardağı ılık su
2 tatlı kaşığı şeker
1 paket instant maya
1 tatlı kaşığı tuz
4 su bardağı un
Ya bir de kaç yaşında kadın kendi evinin odalarına ne yapacağını senden icazet mi alacak yani, iş yok güç yok ayrı ev açacak durum yok ama densizlik had bilmezlik diz boyu.
Biri gitmiş hop biri daha gelmiş kv evine , kadın ayrı eve çıkamıyorsanız evlenmeyin deseymiş keşke kıymetli olurdu o zaman, evlat hatrına sus sonra gelin gelsin ardından böyle tuhaf acayip şeyler düşünsün.
Merhaba herkeze severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum ama kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım
Ya bir de kaç yaşında kadın kendi evinin odalarına ne yapacağını senden icazet mi alacak yani, iş yok güç yok ayrı ev açacak durum yok ama densizlik had bilmezlik diz boyu.
Biri gitmiş hop biri daha gelmiş kv evine , kadın ayrı eve çıkamıyorsanız evlenmeyin deseymiş keşke kıymetli olurdu o zaman, evlat hatrına sus sonra gelin gelsin ardından böyle tuhaf acayip şeyler düşünsün.
Kesinlikle tam anlamıyla densizlik ve kıskançlık. Çıkıp gitmiş o evden, kendisinden sonra kim kullanırsa kullansın bunun nesini dert ediyor ki, çok tuhaf.