birşey söyleyeyim mi?
bu dediklerim belki bazı arkadaşların hoşuna gitmeyecek ama dost kesinlikle yoktur.
artık güzel dostluklar eski zamanlarda kaldı.şuan insanlar öyle bir duruma gelmiş ki.artık herkes birbirinin kötülüğünü ister oldu.kıskançlıklar,kin tutmalar kısaca bazı insanların içi fesatlıklarla doldu taştı.
şu devirde insanın en yakın arkadaşı annesi babası kardeşleri ablaları abileri.o kadar.çünkü üzüldüğümüzde de sevindiğimizde de bizimle beraber sevinen bizimle beraber üzülen yegane kişiler anne ve babadır o kadar.
bu demek değil ki insanlardan uzak durun hayır ama onlarada pek fazla güvenmeyin.çünkü her zaman sırtınızdan bıçaklaya bilirler.daha çok gençsiniz.karşınıza bir sürü insanlar çıkacaktır elbette.ben kendimden örnek vereyim.benim hiç bir zaman dostum olmadı.sadece sıradan arkadaşlarım oldu.onlarlada öyle havadan sudan konuşuyoruz falan filan.dostluklar çok sıradanlaştı benim için.herkes 1-2 gün tanıdığı insana "bu benim can dostum.onun için canımı vererim"falan filan dedikleri için dostluklara inanmıyorum.1-2 gün tanışanlar nasıl dost oluyorlarsa artık.
tabi bu benim şahsi düşüncem.:26: