• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Derdim var !

• Konu Sahibi Konu Sahibi AsukaNK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

AsukaNK

Ziyaretçi
arkadaşlar benim bir arkadaşım var ve o sürekli bana özeniyor çok iyi arkadaşız ama artık sinirimi bozuyor. İlk başta tesadüftür falan dedim ama sonralarda gene aynı şeyi yapmaya devam etti.
Olay şöyle;
Benim arkadaşım ben hangi ünlüye fan olursam oda gidip o ünlüye fan oluyor.Son zamanlarda yaptıkları cok canımı sıkıyor. ben yaklaşık 3-4 yıldır asya fanıyım.1 ay falan önce konuşuyorduk faceden işte sıkılıyoduk bana konu aç dedi bende MA BOY'u izlesene dedim (keşke söleyemeseydim).Bu gidip izlemiş ertesi gün okulda bana oha ma boy süperdi fln dedi.ertesi gün 2 tane korece kelime öğrenmiş gelmiş bana söleyip söleyip duruyo.Ben Kore'de üniversite okiyacağım için korece öğreniyorum (kendi başıma) ve defter tutuyorum korece yazıların oldugu.Boş derslerde calısırım die yanımda tasıyorum o defteri . Tesadufen boş ders oldu çıkarttım çalışıyorum yanıma geldi banada versene bende geciriyim deftere dedi.Ben 2-3 saniye falan yüzüne bakakaldm böle ben bişey demeden defteri aldı gitti yazdı geri verdi.ben 40'a yakın asya dizisi izledim bana sürekli dizi öner dizi öner diyo beni gecmeye falan calısıo faceden ne zaman selam yazsam aynen şu cevabı veriyo ; dizi izliyorum kanka sonra yaz.Ya ben korefanı olmasın demiyorum olsun sadece bana özenilmesinden hoslanmıyorum.Ama bu kız gercekten sınırları zorladı.İyi arkadaşız ama artık ondan cok soğudum.Neden sürekli bana özeniyosun diyincede hemen beni tersliyo ben kimseye özenmem asla falan diyor :47:

ahh ergenlik ahh..

ne güzel işte demek ki özenilecek bi tarzın begenilen halin tavrın edan var ki kız da seni taklıit ediyo

her şeye olumsuz yaklaşmanıza gerek yok.

bardagın dolu tarafı lütfen.

Bence yankis anlamis olabilirsin sonucra iyi arkadaşın olmasa senden boyle seyler sormaz.. ilgi alanlariniz benzer de olabilir hosuna gitmistir belki gerçekten. . Yapma boyle hatasiz dost arayan dostsuz kalir...

Bence yankis anlamis olabilirsin sonucra iyi arkadaşın olmasa senden boyle seyler sormaz.. ilgi alanlariniz benzer de olabilir hosuna gitmistir belki gerçekten. . Yapma boyle hatasiz dost arayan dostsuz kalir...

Eğer yaşasaydınız gerçekten sizde sinir olurdunuz ben bana yapılmasını istemediğim şeyleri o inadına yapıyor gerçek arkadaşmıyız onu bile bilmiyorum kafam cok karısık

cok kucuksun tatlım..... anlasıldı

takılıncak seyler deılkı bunlar ınan deıl :) bn aksıne tum zevklerımız bır oldu kızla dıye bıle sevınırdım..dha yakın bulurdum kendıme. rhatsz oldugun bska ozellıklerıde mı var acabaa??? sankı

yaş 15 falan dimi :9:
büyüyüp evlenincede birbirinizden yemek tarifi alırsınız be canım büyütme bu kadar

takılıncak seyler deılkı bunlar ınan deıl :) bn aksıne tum zevklerımız bır oldu kızla dıye bıle sevınırdım..dha yakın bulurdum kendıme. rhatsz oldugun bska ozellıklerıde mı var acabaa??? sankı

Yoo hayır zevklerimiz aynı olmasından rahatsız değilim.Sürekli beni geçmeye calısıyor sanki bi yarış içindeymişiz gibi .

ne var bunda bana özeniyomuş gibi gelmedi sadece bu olayla sınırlıysa
senden görüp hoşuna gitmiş olabilir boşver bence

ne var bunda bana özeniyomuş gibi gelmedi sadece bu olayla sınırlıysa
senden görüp hoşuna gitmiş olabilir boşver bence
sadece bu olay değil her seferinde aynı seyi yapıyor

ne güzel işte özenilecek br tarzın var neden takıyorsun ki bu kadar.bırak oda yapsın.

sadece bu olay değil her seferinde aynı seyi yapıyor

o zaman mesefe koy sinirini bozuyosa
ya da takma en azından özenen değil özenilen kişi konumundasın o açıdan bak
ama biz dalga geçiyoruz genelde biriyle takılıp sona ona benzeyen tiplerle
yan sanayi diyoduk ünideyken o tip kişilere :37:

Ergenlik zamanında olur böyle şeyler, bugün size özenir yarın başkasına. Ama aynı zamanda siz de birilerine özenebilirsiniz, başkalarının yaptıklarını yapabilirsiniz. Bunların hepsi karakterlerin yerleşmesidir. Arkadaşınız gibi sizin de daha karakteri oturmadı, zamanla hepsi yola girecektir.

Bir de şöyle bir şey var, belki siz tavsiye ettikten sonra arkadaşınızın hoşuna gitti, ilgilenmeye başladı. O dili öğrenmek istemesinde kötü bir şey yok, bence izin verin arkadaşınıza.

Emin olun birkaç sene sonra 'bunları mı dert etmişim' diyeceksiniz.

Derdine özendim :31:

Bir şey olmaz tatlım ne güzel takip/taklit ediliyorsun.

Ki bunlar çok ta taklit sayılmaz aslında.Sen bir film önermişsin ve oda o türü sevmiş.

Kuzenimde bana önermişti Kore dizilerini ve bayılıp ondan çok fanı olmuştum.Bu kötü bir şey değil.

ben yaşadım bu durumu gerçekten sinir bozucu hatta zamanla senden öğrendiklerini, senden daha iyi yapıp sana satmaya bile çalışır kendi akıl etmiş gibi..tek çaren muhabbetini azaltmak başka yolu yok düzelmez çünkü..

Film hosuna gitmiştir.
Sen de o konularda daha fazla sey bildiğin için sana sormuş.
Yani burda neresinden tutarsan tut olumsuz bi durum yok.
Neyse bu konu ergenlik anıların arasında kalsın.
Yazılı yorumlu mis gibi anı. :D

sen söyleyene kadar haberi yoktu, izledi ve çok beğendi belki. :) saçma şeylere kafa yormayın şimdiden

Bu yasta böyle seylere takilman ve dert edinmen cok normal, sende her liseli gibi bunun üstesinden geliceksin :) yalniz ilerde bu derdine gülecegine eminim,
cok sinirleniyorsan herseyini paylasmak zorunda degilsin, bende hatirliyorum 16 yasimdan beri sagopa dinlerim, baskalari dinleyince icten ice sinir olurdum :) komikmisim yahu

hep bi yarış içinde olmanız çok normal çünkü daha küçüksünüz bundan başka ne derdiniz olabilir ki :) boşver takma kafana konuşma arkadaş gibi görmüyosan olsun bitsin

Back
X