• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Derdim Var !

muzlupasta72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
534
54
28
Diğer
1 günlük banlandım, forumdan engellendim.. Sebep olarak "siyasi nedenler, söylemler " yasaktır yazıyordu. Oysa ben en ufak bi partiyi, ideolojiyi destekleyici herhangi bir söyleminde bulunmadım,propagandasını dahi yapmadım.

Sanırım "ban" sebebim dünkü gereksiz ortalığı karıştırmaya çalışan nickini dahi bilmediğim biri yüzünden oldu. Benim mesajım " ben hümanist bir insanım " yani insanlara saygı duyan onları seven bir insanım'dan başka bir cümle kurmamama rağmen forumdan uzaklaştırıldım.. Ki burası forum, bir internet sitesi.. Demokratik, özgürlükçü bir site olması gerekir ama maalesef sırf " hümanist , barışçıl " olduğumu söylediğim için forumdan uzaklaştırıldım!

Forum yöneticileri.. Bana "ban" verirken kendinizi hiç sorguladınız mı acaba? Bu kadın nerede ne yazdı diye? Hadi madem size göre bir hatam var, forum admini olarak beni BANLAMADAN önce bana özel mesaj yoluyla bir uyarı mesajı gönderebilirdiniz. Direkt banlamak, engellemek de ne? Anlamadım...

Bir de kadınlar forumu.. Yani en çok bizim dayanışma içerisinde olmamız gerekirken... sebep bile belirtmeden uzaklaştırmalar...

Bu forumdaki yönetici, admin zihniyetini benimseyemedim.. Ve sizden kullanıcı üyeliğimi silmenizi rica ediyorum. Zaten silmezseniz de bu forumu boykot ederek bir daha girmeyi düşünmüyorum.

Saygılar, sevgiler. Muzlupasta.

Adminlere mesaj atarsınız silerler hemen.
Ben de forum sitelerini bu denli ciddiye alıp, ben bir daha da buraya gelmem diyenleri hiç anlamam bu arada.
İnsanlar burada olan bitenleri çok önemsiyorlar. Üyeleri falan ... Sanal işte sadece, takmamak gerek.

Bende bir kere banlanmıştım ve neden banlandığımıda hiç anlamamıştım!
Verilen açıklamada hiç açıklayıcı değildi ne yazıkki..
gel zaman git zaman unuttum tabi ama yinede gıcık bir durum:34:

1 günlük banlandım, forumdan engellendim.. Sebep olarak "siyasi nedenler, söylemler " yasaktır yazıyordu. Oysa ben en ufak bi partiyi, ideolojiyi destekleyici herhangi bir söyleminde bulunmadım,propagandasını dahi yapmadım.

Sanırım "ban" sebebim dünkü gereksiz ortalığı karıştırmaya çalışan nickini dahi bilmediğim biri yüzünden oldu. Benim mesajım " ben hümanist bir insanım " yani insanlara saygı duyan onları seven bir insanım'dan başka bir cümle kurmamama rağmen forumdan uzaklaştırıldım.. Ki burası forum, bir internet sitesi.. Demokratik, özgürlükçü bir site olması gerekir ama maalesef sırf " hümanist , barışçıl " olduğumu söylediğim için forumdan uzaklaştırıldım!

Forum yöneticileri.. Bana "ban" verirken kendinizi hiç sorguladınız mı acaba? Bu kadın nerede ne yazdı diye? Hadi madem size göre bir hatam var, forum admini olarak beni BANLAMADAN önce bana özel mesaj yoluyla bir uyarı mesajı gönderebilirdiniz. Direkt banlamak, engellemek de ne? Anlamadım...

Bir de kadınlar forumu.. Yani en çok bizim dayanışma içerisinde olmamız gerekirken... sebep bile belirtmeden uzaklaştırmalar...

Bu forumdaki yönetici, admin zihniyetini benimseyemedim.. Ve sizden kullanıcı üyeliğimi silmenizi rica ediyorum. Zaten silmezseniz de bu forumu boykot ederek bir daha girmeyi düşünmüyorum.

Saygılar, sevgiler. Muzlupasta.

Siz bir derdim var bölümünde, kredi çekmekle ilgili açılmış konuda yazdığınız siyasi yorum sebebiyle banlandınız, mesajınızda sizin dediğiniz gibi " ben hümanist bir insanım" yazmıyordu. Kaldı ki bir derdim var bölümünde siyasi ve dini yorum yapılamaz, yasaktır, hiçbir üye de özelden uyarılmak zorunda değildir, sitenin kurallarını üye olurken okuyup onaylıyorsunuz.

Mesaj aynen şudur:
" muzlupasta72 kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar gereken cevabı vermişler zaten :) Kredi çekmemiş bir aile kalmamıştır herhalde bu ülkede. Bence kredi çekmeye mecbur bırakan, bu ülkeyi soyup soğana çeviren partilere oy vermek haram."

Back
X