bir derdim var

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
707
230
323
cinsellik olmadan evlilik yururmu aklimda hep bitecek dusuncesi vardi 8 ay hic birlikte olmadigimiz icin bir sure ayrilma karari aldim kendisi de dava surecini baslatacaginisoyledi tamam dedim cunku asamadigimiz bir olaydi..bagim kalmamisti. arkadastik ayni evde..3 ay ayri kaldik bu surecte dava da goruldu.. baska sehire tasinacakken aliskanlik sevgi herneyse o da bende tekrar biraz daha deneme karari verdik bir yildir beraberiz ama hersey ayni eskisi gb ayda yada birbucuk ayda bir cinsel olarak birsey hissetmiyorum bende istekli degilim ucurumlar girdi araya.bu sebepten ayrilmistik.tekrar yasiyoruz ayni sorunlari. ne yapacagimi bilmiyorum onu insan olarak seviyorum cok iyi bir insan bir kere sesini yukseltmemistir bana...ama...bunlar yetermi kari koca hayatimiz yok denecek kadar az

hiç mi bişey olmuyor yoksa aradaki tutku mu kayboldu? fantezi katsanız olaya o zaman da mı olmuyor? fazla olmasa da ayrıntıya girseniz sorun hakkında?

Arkadasim, gidin prosfeyonel bir destek alin. Benim kac tane tanidigim var cinsel problemlerini bu yolla cozduler. Kacmayin doktorlardan. Madem birbirinize bir sans daha vermissiniz. Bu sansi en layigiyla degerlendirin. Asilmayacak seyler degil bunlar. Ben biliyorum ki ne ciftler profesyonel destekle muhtesem bir iliski yasamaya basladilar. Asla cozulmeyecek bir sorun degil bu.

ayda bir oluyor en fazla tutku zaten kalmadi..bende istemiyorum bu daha cok yipratiyor beni...cinselliktwn cok sogudum.

devletin ucretsiz psikologuna gittim bir sure esim de bir kere gitti..cozemedik..kisa bir surecti belki de o yuzden..

isin garibi cozmek istiyormuyuz ondan da emin degilim..oylece akisina biraktik..ayni evde yasiyoruz sadece..araya uzunca birvzaman girmesi bendevsogukluk yaratti bende hic bir sey yapmiyorum kotu hissediyorum..ama icimden gelmiyor

kadında isteksizlik oluşmasının en büyük etkeni orgazmı yaşayamamak bence. ben de çok nadir oluyordum bir ara. hiç konsantre olamıyordum olaya ve aynı tarz olunca da çok hoşlanmıyordum. bence bir yardım alın ya da farklı mekanlar farklı fantaziler şekiller deneyin. birbirinizi seviyorsanız deneyin derim yoksa ayrılın hayatı zehir etmeyin birbirinize.

Son düzenleme:
ah bir anlayabilsem problem 6 -7 yildir devam ediyor..ne o bir sey yapiyor ne ben cok soyledim dra gidelim diye hep erteledi bende problem yok dedi ama internette kendini tatmin ediyordu...ben ona bir sey demiyorum ama benimle olmuyorsa olmak istemiyorsa o zamn farklibdusunurum..suan aynisini maalwsef bende byasiyorum onla olmaktan kaciyorum.kendi kendimi tatmin ediyorum.bu cok daha fazla yipratiyor beni cok acik oldu kysura bakmayin olayin ciddiyeti bu maalesef.o yuzden surekli hergun bu evlilik yuruyecekmi diye dusunmekten cok yoruldum.

Back
X