• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var

Sorunlukarabocek

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
7
0
6
35
Eskişehir
benimde bir derdim var :(
sevgilim izmirde bende eskişehirde yaşıyoruz.öğrenciyiz.bu yıl eskişehire geçiş yapmayı düşünüyordum ama sevgilim izmire gel dedi.korkuyorum ya oraya geçtikten bir kaç yıl sonra ayrılmak isterse bana fikir verin.(böyle uzaktan ilişki olmuyor soğuyor benden sonra):2:

nerde okuyosunuzki. aileniz nerde yaşıyor:26:

iyide ilişkinizin garantisini bize neden soruyosunuzki.
yarınınızın olacagının garantisi varmı?

Hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur.

Kariyerin için hangi üniversite daha önemliyse orada eğitimine devam et derim.

Önce kariyer sonra sevgili.

benimde bir derdim var :(
sevgilim izmirde bende eskişehirde yaşıyoruz.öğrenciyiz.bu yıl eskişehire geçiş yapmayı düşünüyordum ama sevgilim izmire gel dedi.korkuyorum ya oraya geçtikten bir kaç yıl sonra ayrılmak isterse bana fikir verin.(böyle uzaktan ilişki olmuyor soğuyor benden sonra):2:
Hangi üniversitede,hangi bölümü okumak istiyorsan onu yap.Bırak elin oğlunu,ailen bile istese,kendi istediğin neyse ona karar ver.

sevgilin için hiçbirşeyi değiştirme.. çok bayılıyorsa kendisi düzenini değiştirip gelsin..

Sevgili denen şeyi bu kadar abartıp dünyanızın merkeziymiş gibi davranmayın
İzmir'de okumak istiyosan git, sevgilin için gitme. O ayrılırsa ben naparım ne demek, okula mı almazlar seni sevgilinden ayrılınca

Son düzenleme:
Back
X