• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Derdim Var

gizemli_masum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
190
21
38
Balıkesir
Herkese hayırlı geceler 14 ay önce doğum yaptım 6 aydır adetimi düzenli oluyor ama eskiden 7 gün sürerdi şimdi 10 gün sürüyor ve kan da az geliyor baze hiç gelmiyor bazen çok az adet dönemimi günlük ped kullanarak geçiriyorum yaşımda 31 korkuyorum acaba menopoz mı giriyorum diye yada östrojen seviyem mi düştü diye doktora bayramdan sonra gidecem ama o zamana kadar da kendi kendimi yiyecem benim gibi bu sorunu yaşayan yada bir bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
Annem doğum yapar yapmaz normale dönmüştü hiç anlamadım ki. Stres yapmayın her şey olacağına varır. Umarım basit bir şeydir.

Herkese hayırlı geceler 14 ay önce doğum yaptım 6 aydır adetimi düzenli oluyor ama eskiden 7 gün sürerdi şimdi 10 gün sürüyor ve kan da az geliyor baze hiç gelmiyor bazen çok az adet dönemimi günlük ped kullanarak geçiriyorum yaşımda 31 korkuyorum acaba menopoz mı giriyorum diye yada östrojen seviyem mi düştü diye doktora bayramdan sonra gidecem ama o zamana kadar da kendi kendimi yiyecem benim gibi bu sorunu yaşayan yada bir bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim

Dogum yaptiniz vucudunuz degisti ondan olabilir ama doktora gitmenizde fayda var belki farkli bir durum vardir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bimiyorum canım ya bu ikinci çocuğum ilkinde hiç böyle şeyler olmamıştı.

Yumurtaliginda minyon olabilir Allah korusun oda kanama yapiyor annem bu yuzden ameliyat olmustu surekli regli oluyordu ama kanamaymis

Yumurtaliginda minyon olabilir Allah korusun oda kanama yapiyor annem bu yuzden ameliyat olmustu surekli regli oluyordu ama kanamaymis

Bilmiyorum ki ama benim kanamam yok yok adet günüm 7 gündü şimdi 10 gün 4 gün yoğun oluyordu şimdi sadece 2 gün yoğun sonraki 8 gün az az kanama az geldiği içinde ped rahatsız ediyor günlük pedler den kullanıyorum

Bu tarz sorunlara buradan çözüm bulunmaz ki. En kısa zamanda bir doktora görünmelisiniz bence.
Burada her kafadan bir ses çıkar, daha çok stres yaparsınız. Boş yere kafanızı karıştırmayın.
En güzeli zaman kaybetmeden bir hekime danışmak bence.

Bu tarz sorunlara buradan çözüm bulunmaz ki. En kısa zamanda bir doktora görünmelisiniz bence.
Burada her kafadan bir ses çıkar, daha çok stres yaparsınız. Boş yere kafanızı karıştırmayın.
En güzeli zaman kaybetmeden bir hekime danışmak bence.

Ben zaten çözüm aramıyorum doktorum da izinli olduğu için şu an gidemiyorum başka doktora gidin diyeceksiniz ben bir ilçe de yaşıyorum doktor sayısı çok az özeldeki doktorum da izinli zaten şu an stresimi atmak için buraya yazdım benim gibi böyle bir sorun yaşayan var mı yada bu konu hakkında bilgi paylaşımı yapalım diye

Ben zaten çözüm aramıyorum doktorum da izinli olduğu için şu an gidemiyorum başka doktora gidin diyeceksiniz ben bir ilçe de yaşıyorum doktor sayısı çok az özeldeki doktorum da izinli zaten şu an stresimi atmak için buraya yazdım benim gibi böyle bir sorun yaşayan var mı yada bu konu hakkında bilgi paylaşımı yapalım diye
Peki o zaman, umarım korkulacak bir durum yoktur. :)

benim nişanlım ile bazı sorunlarım oldu askerdeydken yuzugu attım ve askerden kaçtı geldı sonra tekrar barıstık tekrar yuzuk takıldı aıleler arasında sımdı dugunumuz var fakat soyle bır durum var ışlemlerı tamamladık nıkah gunumuzu aldık herhangı bır sorun ıle karsılasmadık yanı nufus mudurlugune felan gıttık sağlık raporu ıcın gıttık herhangı bırsey çıkmadı nıkah da herhangı bırsey olur mu duye cok endısem var yardımcı olur musunuz rezıl olmak ıstemıyorum cogu yerde çıkmaz yazıyor ama cok buyuk rıks asker kaçağı ve aılem hıc kımse bılmıyor :KK43: lutfennnnn

Back
X