SEVEN ARZULAR DOKUNMAK İSTER EVET LAKİN EVLİLİK DIŞINDA DEĞİL!!
sizi anladığımı düşünüyorum...
ancak sizin bahsettiğiniz gibi hayatını devam ettiren insan sayısı maalesef günümüz şartlarında yok denecek kadar az....
hakikati düşündüğümüz zaman haklısınız; insan sevdiğinin harama bulaşmasını istemez, kötüye sapmasını istemez...
fakat tüm bunlar için öncelikle insanda olması gereken en temel şey hakiki bir iman, son derece terbiye edilmiş bir nefs...
işte tüm bunlara ve daha fazlasına sahipseniz o dediğinizi yapmak çok kolay...
hatta,
sadece günah olan cinsel ilişki midir? el ele tutuşmak, bakışmak, sarılmak, tokalaşmak, öpüşmek, başbaşa kalmak...(epey uzar)
yani bunu bu şekilde düşünürsek işin içinden çıkamayız...
ne olacak şimdi?
günümüzde birbirini gerçekten seven hiç insan kalmadı !
ayrıca büyük bir çoğunluğun inandığı (Müslüman olduğu) ama yeteri kadar nefsine hakim olamadığı bir toplum olduğumuzu düşünüyorum... yani çoğu insan bile bile yapıyor, hakim olamıyor nefsine.. (sadece ilişki hususunda değil pek çok konuda)
bahsetmek istediğiniz durum tamamıyla dini bir durum.. site içerisinde dini konulara girmenin yasak olduğunu da biliyorum...o sebeple daha açık bir şekilde yazamıyorum, yazamasam da anlıyor olabilmenizi umut ediyorum.....
bahsettiğiniz konu sevgiyle bağdaştırılabilecek bir konu asla değil...
sevsen dokunmazsın dendikleri zaman, insanlara hakaret etmiş olursunuz..
sevmedikleri insanların koynuna girecek kadar basit görüyor olursunuz onları...
ve kimse bunu kabul edemez...
oysa herkesin nefsi , iradesi, değeri, inancı farklıdır şeklinde yaklaşırsanız o zaman ortada sorun kalmaz...
kimsenin günahına da girmemiş olursunuz...