• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var :(

ucuk pembe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
9
4
38
egitimciyim ve Pinokyo bir müdürüm var. . egosu tavan, gerekli gereksizsürekli yalan söyleme egiliminde olan... neyse asıl konu şu, felaket hasta oldum sürune sürune öğlene kadar ders yaptım, sonrasinda revirde sefil gibi yatırılip doktora gönderilmedim.3 gün rapor verdikleri halde ertesi gun organize ol gel diyen bu müdüre ne demem gerektiğini bilemiyorum. hasta bir inssn nasil organize olur? bilen varmi !!!Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
yalancının mumu elbet yatsıya kadar yanar.onunda başı bi yerde yanar.siz rahat olun nasılsa raporunuzu almışsınız.bişi söylemenize gerek yok bence.çok problem yaratırsa raporu gözüne sokarsınız:KK14:

Rahatsız olduğunuzu ve bunun raporla belgelendiğini belirterek gidemeyeceğinizi söyleyin. Gitseniz bile verimli olamayacağınızı ekleyebilirsiniz.

egitimciyim ve Pinokyo bir müdürüm var. . egosu tavan, gerekli gereksizsürekli yalan söyleme egiliminde olan... neyse asıl konu şu, felaket hasta oldum sürune sürune öğlene kadar ders yaptım, sonrasinda revirde sefil gibi yatırılip doktora gönderilmedim.3 gün rapor verdikleri halde ertesi gun organize ol gel diyen bu müdüre ne demem gerektiğini bilemiyorum. hasta bir inssn nasil organize olur? bilen varmi !!!Yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşım rapor senin hakkın hastayım gelemiyorum de o kadar..biz müdürü arayıp mem e rapor faxlıyoz o kadar..müdahale etme hakkı yok yılda 40 gün rapor hakkın varr boşuna mı veriyorlar bubu bize

Arkadaşım rapor senin hakkın hastayım gelemiyorum de o kadar..biz müdürü arayıp mem e rapor faxlıyoz o kadar..müdahale etme hakkı yok yılda 40 gün rapor hakkın varr boşuna mı veriyorlar bubu bize

özel sektör ,kural ve hak tanımaz bir sistem. hasta olduğunu soyleyebilmek için 10 takla atıyorsun. Psikolojik baskı hastalığını ezip geçiyor zaten.

ve bence bu biraz da insanı yönü eksik yoneticiyle çalışmakla alakali. Bu ortamda bulunmak nekadar saglikli onu da kestiremiyorum. istikrarlı kanatkar ezilen Susan eleman mi olmak yoksa değişik işyerleri deneyen ama huzur bulduğu ortam da çalışan eleman mi !!??

Geçmiş olsun. Raporlu işçi çalıştırmak özelde bile yasak. Hiçbi şey yapamaz güzelce dinlen raporunu kullan öyle git okuluna:KK52:

ve bence bu biraz da insanı yönü eksik yoneticiyle çalışmakla alakali. Bu ortamda bulunmak nekadar saglikli onu da kestiremiyorum. istikrarlı kanatkar ezilen Susan eleman mi olmak yoksa değişik işyerleri deneyen ama huzur bulduğu ortam da çalışan eleman mi !!??
Söylemesi kolay yapması zor biliorum ama o ortamdan hemen uzaklaş. Öyle yerde çalışılmıyor kendimden biliyorum. Ben bıraktım iyi ki diyorum.

bazı insanlar bazen insanlar !

Söylemesi kolay yapması zor biliorum ama o ortamdan hemen uzaklaş. Öyle yerde çalışılmıyor kendimden biliyorum. Ben bıraktım iyi ki diyorum.

sözleşme sen sonuna kadar bağlıyor ama evet uzaklaşmak en doğrusu en azından 6 ay daha dayanıp... hep özel sektörde çalıştım hep zordu ama hayat kısa cekmemek en iyisi gibi.

Haftasonu çalışma düzenleyen işimiz yok ki diyince gelin muhakkak vardır ben size bişeyler bulurum diyen bir Müdüre :)

Raporun var nıyegıdecekmişssinki. Özel biyerde çalışıyorsun galiba onlarda adamı son nefesıne kadar kullanıyolar

Back
X