• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var

mutsz34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
75
10
13
Ozel evde kalıyorum ve herkesin bi nobeti var. Birisi hic yapmyr temzlik vs. Banyoda sac kllarnı brakyr kusuyor temzlemyr tiksindim ya. İnsanı enayi yerine koyuyo bigunde sen nobetini yapsan nolur kii. Ben ve digerleri essekmyz de yapyrz. Ya bikere uyardm olmadı. Artislik yapmaya kalktı tabii bana gelip yapamadı. Bana yapsa kotu olcagnı biliyo napcam ya hergun sinir oluyorum.

açık açık konuşucaksınız.
işine gelmiyorsa defolup gidecek.
size arkadaş mı yok.

açık açık konuşucaksınız.
işine gelmiyorsa defolup gidecek.
size arkadaş mı yok.

benim icin olmus olmams farketmez ben bu zamana kadar onunla gelmedm buralara kadar. Uyardm bikez temzlk yapacakmsn artk diye kzlar gerek yok boyle seylere herkes kendi bilir sen kendininkini yap kimsenn agzna laf verme gibi seyler dediler.

Sizi çok iyi anlıyorum aynısını yaşamıştım üniversitedeyken... Buna benzer bir konu da da yazmıştım temizlenmesini istediğiniz yerlere isim belirtmeden not yazabilirsiniz.
O gün nöbetini yapmayan kişi ceza olarak ertesi günün nöbetçisinin işlerini de yapmak zorunda olsun.. ben bu metotları denemiştim. Yararı olmuştu.

öncelikle lütfen sesli harfleri kullanıp kelimeleri zorla okumasak

özel ev nedir üniversitede okuyup ev mi tuttunuz

siz başkasının pisliğini temizlemek zorunda değilsiniz konuşmalısınız arkadaslarınızla yada çıkma ımkanınız varsa baska eve taşının huylu huyundan vazgeçer mi bilmem de ne pis kızlar var iğğğğğ

benim ev arkadaşımdı çok pisti beeee :) atın evden oy birliğiyle

Sizi çok iyi anlıyorum aynısını yaşamıştım üniversitedeyken... Buna benzer bir konu da da yazmıştım temizlenmesini istediğiniz yerlere isim belirtmeden not yazabilirsiniz.
O gün nöbetini yapmayan kişi ceza olarak ertesi günün nöbetçisinin işlerini de yapmak zorunda olsun.. ben bu metotları denemiştim. Yararı olmuştu.

hadi yaa guzel fikiir aslnda denemeye calscamm. Benm ekmek almamam bile gozlerine batyr yeri geliyo. Onlar temzlk yapmyr sorun yok o degil kusuyosun o pisligini temzle banyodan sonra kıllarnı topla. Ne bicim sey ya lafa gelince benden buyuk

öncelikle lütfen sesli harfleri kullanıp kelimeleri zorla okumasak

özel ev nedir üniversitede okuyup ev mi tuttunuz

siz başkasının pisliğini temizlemek zorunda değilsiniz konuşmalısınız arkadaslarınızla yada çıkma ımkanınız varsa baska eve taşının huylu huyundan vazgeçer mi bilmem de ne pis kızlar var iğğğğğ

evet ev tuttuk 4 kisi. İmkanm olsa ckardm da suan olmz .

Hem ortak evde yaşayıp hem de kurallara uymamak da nedir?

Çıkarın evden gitsin yani.

Aslında açık olmak gerekirse; özel ev ve nöbet deyince aklıma Gülen’in evleri geldi. Biz de öğrenciyken buna benzer evler vardı. Bazı arkadaşlar kalırdı oralarda da herkesin bir nöbet günü olurmuş. O gün yemeği yapar, bulaşıkları yıkar, çayı yapar, etrafı toplarmış.

Bence seninki de böyle bir şey. Saklamana gerek yok böyleyse..Yoksa normal öğrenci adamlar nöbet koymaz aralarına.

benim icin olmus olmams farketmez ben bu zamana kadar onunla gelmedm buralara kadar. Uyardm bikez temzlk yapacakmsn artk diye kzlar gerek yok boyle seylere herkes kendi bilir sen kendininkini yap kimsenn agzna laf verme gibi seyler dediler.

diğer kızlar rahatsız olmuyor mu ya.
banyonun pis bırakılması çok iğrenç.
hadi dağınıklığa sabredilir de

Yoo saklancak bisey yok oyle degiliz hergun ayrı yemek yaplrsa bunun sonu gelmez yada hic kimse temzlgini yapmazsada kimse kimseninkini temzlmk zorunda degil bizde herkes kendi bos
gununu soyledi ona gore yapyrz duzenli olsun diye onemli bir isin varsa baskası yapar o srun degil yani gulenin evi degil

Ozel evde kalıyorum ve herkesin bi nobeti var. Birisi hic yapmyr temzlik vs. Banyoda sac kllarnı brakyr kusuyor temzlemyr tiksindim ya. İnsanı enayi yerine koyuyo bigunde sen nobetini yapsan nolur kii. Ben ve digerleri essekmyz de yapyrz. Ya bikere uyardm olmadı. Artislik yapmaya kalktı tabii bana gelip yapamadı. Bana yapsa kotu olcagnı biliyo napcam ya hergun sinir oluyorum.
siz de yapmayın bence görevlerinizi. kız anlayana kadar.

Hem ortak evde yaşayıp hem de kurallara uymamak da nedir?

Çıkarın evden gitsin yani.

Essegee altn semerde taksan esek gene esektir laf anlamyr kii onunda kaldgı arkds istemez atsak desek duzelir der gecerler

Back
X