benim ev arkadaşımdı çok pisti beeee :) atın evden oy birliğiyle
Sanada gecmis olsun darısı bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ev arkadaşımdı çok pisti beeee :) atın evden oy birliğiyle
o zaman sen başka ev bul kendine.Essegee altn semerde taksan esek gene esektir laf anlamyr kii onunda kaldgı arkds istemez atsak desek duzelir der gecerler
o zaman sen başka ev bul kendine.
yaptıramıyorsun işte. birlik olun diğerleriyle diyoruz ona da bir şey dedin.Ha diyince ev nasl buluyum kii . Herkes kendine duseni yapsa sorun kalmaz ya
yaptıramıyorsun işte. birlik olun diğerleriyle diyoruz ona da bir şey dedin.
o zaman sen gideceksin çare yok. yurt falan ayarlanır aslında.
Evde 2 kisiden fazla kalinca problem cok oluyor. Bende ilk basta 4 kisi kaliyordum ama evi ben tutmustum pis olan arkadasi uyariya ragmen duzeltmedigi icin evden yollamistim. Diger kiside onun arkadasi oldugu icin onunla berabrr gitmisti ve biz 2 kisi kalmistik. Cogunluk kiz erkek fark etmiyor hakikaten sikinti oluyor. Bence 2 kisi kalin evde sadece.
Hakket sormayayım dedim de merakımdan soruyorum. Sesli harfleri kediler mi yedi?notlar yazacamm mecbur bide oyle denycm ikimzden biri bkacak bakalm hangmz
Hakket sormayayım dedim de merakımdan soruyorum. Sesli harfleri kediler mi yedi?
Genel evi duymuştum da özel evi ilk defa duyuyorum
Ev arkadaşlığı böyledir, illa ki sorun yaşarsınız. Açıkça uyarın, eğer kurallara uymazsa evden çıkaracağınızı sölersiniz