• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var

Ha diyince ev nasl buluyum kii . Herkes kendine duseni yapsa sorun kalmaz ya
yaptıramıyorsun işte. birlik olun diğerleriyle diyoruz ona da bir şey dedin.
o zaman sen gideceksin çare yok. yurt falan ayarlanır aslında.

Evde 2 kisiden fazla kalinca problem cok oluyor. Bende ilk basta 4 kisi kaliyordum ama evi ben tutmustum pis olan arkadasi uyariya ragmen duzeltmedigi icin evden yollamistim. Diger kiside onun arkadasi oldugu icin onunla berabrr gitmisti ve biz 2 kisi kalmistik. Cogunluk kiz erkek fark etmiyor hakikaten sikinti oluyor. Bence 2 kisi kalin evde sadece.

yaptıramıyorsun işte. birlik olun diğerleriyle diyoruz ona da bir şey dedin.
o zaman sen gideceksin çare yok. yurt falan ayarlanır aslında.

notlar yazacamm mecbur bide oyle denycm ikimzden biri bkacak bakalm hangmz

Evde 2 kisiden fazla kalinca problem cok oluyor. Bende ilk basta 4 kisi kaliyordum ama evi ben tutmustum pis olan arkadasi uyariya ragmen duzeltmedigi icin evden yollamistim. Diger kiside onun arkadasi oldugu icin onunla berabrr gitmisti ve biz 2 kisi kalmistik. Cogunluk kiz erkek fark etmiyor hakikaten sikinti oluyor. Bence 2 kisi kalin evde sadece.

insann icinden gelmesi gerek ve karssndakinide dusunmesi gerek
Bu evide ben tutms olsam hic skntılmz da hep birlikte alınan karar.s

Genel evi duymuştum da özel evi ilk defa duyuyorum

Ev arkadaşlığı böyledir, illa ki sorun yaşarsınız. Açıkça uyarın, eğer kurallara uymazsa evden çıkaracağınızı sölersiniz

Genel evi duymuştum da özel evi ilk defa duyuyorum

Ev arkadaşlığı böyledir, illa ki sorun yaşarsınız. Açıkça uyarın, eğer kurallara uymazsa evden çıkaracağınızı sölersiniz

Ya birden oyle soyledm cemaat yada aile degil anlamnda soyledim. Ogrenci evi tuttuk yani. 2. Donemm deniycem bunları.

Evde bi kaç kişi kalmak kolay değil bende aynı durumu yaşıyorum. Evden çıkarma işleri kolay değil sadece kendin için yaptığını unutma temizliği onlar için değil kendin için yapıyorsun. Zoruna gider mutlaka ama ne yaparsan kendin için yap öyle düşün sinirin yatışır :)

hepinizin birlikte konuşup karar vermesi lazım diğerleri senin kadar tepki göstermiyor sanırım

Otekileri senin kadar onemsemiyir mu toplanip konusun..

Back
X